#travelwithpeaceofmind

www.wannasee.vip www.youtube.com/c/wannaseevip http://www.facebook.com/wannasee.vip/ The Rift at Midvalley Mega mall in Kuala Lumpur, Malaysia Located in: Midvalley Megamall , Kuala Lumpur Opening Hours: Everyday : 11am -10pm Phone: 03-2202 1808 #malaysians #malaysia #malaysian #malaysiaku #malaysiaboleh #moodexpert #travel #travelsmart #moodtravel #pakejpercutian #wanderlust #enjoythejourney #takemetoeurope #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #discovereurope #muslimpakej #muslimtravelers #pakejmuslim #travelwithpeaceofmind #visitmalaysia #sayyestonewadventures #jomkitajom #makananhalal #europebest #jomkita #jejakeropah #sejaraheropah #bhfyp #bhfyp @therift @travel @wannasee.vip


0💬Normal

JOBS FILL YOUR POCKET BUT ADVENTURES FILL YOUR SOUL. . Malaysia 🇲🇾 Travel Post !!l . #travelpost #beforelockdown #missingtravel #twintowers #malaysia #travel #travelsmart #moodtravel #wanderlust #enjoythejourney #travelwithpeaceofmind #visitmalaysia #sayyestonewadventures If you haven't followed us yet !!! 😊 . Follow 🔈:@dish_a_day_2020 Follow 🔈:@dish_a_day_2020 . Like, share and tweets are welcome! . #vipuljuyaliphoneclick


14💬Normal

@rafidahibrahimm Dulu anak ini lah (gambar) pujuk umi masuk online coaching untuk lihat umi dia sihat semula ..Alhamdulillah dapat anak yg soleh..syukran Allah. Dia dah kurus ajak umi pulak..ni journey kurus saya. Sekarang semua ibadat jadi mudah ..terawih 21 rakaat bln lepas pom ringan dah...jadi.. Online coaching senang anak di Kl umi di Qatar masih boleh kurus.. Alhamdulilah..syukran Allah.


1💬Normal

www.wannasee.vip www.youtube.com/c/wannaseevip http://www.facebook.com/wannasee.vip/ Book Xcess 24 Hours Library in Cyberjaya, Malaysia Address: L3M-04, Tamarind Square, Persiaran Multimedia, Cyber 10, 63000 Cyberjaya, Selangor Hours: Open 24 hours Opening Hours: 10am - 12am Phone: 03-2726 2438 #malaysians #malaysia #malaysian #malaysiaku #malaysiaboleh #moodexpert #travel #travelsmart #moodtravel #pakejpercutian #wanderlust #enjoythejourney #takemetoeurope #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #discovereurope #muslimpakej #muslimtravelers #pakejmuslim #travelwithpeaceofmind #visitmalaysia #sayyestonewadventures #jomkitajom #makananhalal #europebest #jomkita #jejakeropah #sejaraheropah #bhfyp #bhfyp @travel @travelrecommends_my @bookxcess @travelrecommends_my @wannasee.vip


0💬Normal

Enjoy the beauty of Malaysia


1💬Normal

The travel industry will return and when it does, you deserve to have an amazing vacation planned with ALL the perks!! . . Norwegian Cruise Line's got some great offers available you won't want to miss! Contact info is in my bio 👆 . . #travelagentandplanner #travelwillreturn #travelwithpeaceofmind #travelwithconfidence #cruiseplanner #cruisespecialist #cruisingwillbeback #vacationstressfree #vacationstressfree #norwegiancruiseline #norwegiancruise #caribbeancruise #academytravelaffliliate #academytravelagent #mickeyvacationsagent


7💬Normal

Lepas raya jom semua follower @rafidahibrahimm buat perubahan Mana tau boleh balik kampung .. dengan perubahan 360° Allah bagi peluang pkp kita ubah diri jadi lebih baik dr sebelom ini.. TK kiralah dr semua aspek Lahir dan batin. Fizikal dan mental. Ramadan ajar kita btahan nafsu abis ramadan kit praktiskan sepanjang tahun... Ni la dia practical ,apply & action 😐‼‼‼ #malaysians #malaysia #visitmalaysia #travel #malaysian #malaysiaboleh #travelsmart #pakejpercutian #moodtravel #takemetoeurope #muslimpakej #moodexpert #sayyestonewadventures #enjoythejourney #pakejmuslim #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #travelwithpeaceofmind #muslimtravelers #wanderlust #discovereurope #jomkitajom #malaysiaku #europebest #makananhalal #jomkita #jejakeropah #pakareropah #sejaraheropah


10💬Normal

Tip Habiskan water Intake buat duit online


2💬Normal

Watch out guys! Where are u now.? #berubahsebelomterlambat #healthandfitness


2💬Normal

Awareness Week... please view each video.. keeping you informed... #aircanada vacations#travelwithpeaceofmind VIDEO cut off..Air Canada has new filtration system in cabin & giving care kits..water,gloves,wipes,gloves and masks😷 New and enhanced measures... We will travel again......🏖🗼🧳 L.S.Travel@rogers.com ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈


29💬Normal

At your service! Our people are our biggest asset – our passion for service, positive teamwork and commitment to achieve is key to the success of Fusion Travel. Going the extra mile is what makes our true travel experts exceptional. #StepInsideOurCircle . . . #CorporateTravel #AtYourService #People #Passion #TeamWork #Commitment #AllSmiles #PositiveVibes #ReadyForYou #TrueTravelExperts #Exceptional #AchieveGoal #NotSoBoring #TravelWithPeaceOfMind #NotYourNormalTravelAgency #Fusion2020 #FusionTravel #FusionMice #CorporateFundi #FusionFundi #FusionFundiInHouse


1💬Normal

when u make video by mistake on 0.3X...then u get this random expression 😂 (Juma Mubarak ♥️) .#jumamubarak . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #peaceful #peacefulvoice #tiktokpakistanofficial #naturalremedy #travelgram #foryou #foryoupage #viralvideos #islam #islamicday #travelwithpeaceofmind ##tengkuzulkarnain #smile #owncompany #owncompanyisthebestcompany


2💬Normal

Keukenhof Garden merupakan taman bunga yang terbesar di Europe. Terdapat lebih 7 juta bunga dan lebih 800 jenis bunga tulip 🥰 Ia hanya dibuka pada musim bunga sahaja. Seronoknyaa.. . Rezeki pada tahun ni tak dapat nak lihat keindahan Keukenhof Garden. Siapa kat sini ada plan nak melawat Keukenhof Garden pada tahun 2021? Say aiii 🙋🙋 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

MOUNT TITLIS BERSALJI WALAUPUN MUSIM PANAS ? 🤔😱 . Mount Titlis bersalji sepanjang tahun. Kalau anda melawat Mount Titlis pada musim panas pun boleh 😁 Permandangan dekat sini lebih cantik dengan view gunung yang penuh dengan salji. Seronok dan best! 😍 . Semoga kita semua berpeluang melawat Mount Titlis pada tahun ni. InsyaAllah, Ameen 👍🥰 . #JomKitaJom #MountTitlis #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

ZAANSE SCHANS MEMPUNYAI MUZIUM CHEESE!! . Bila dah sampai Zaanse Schans ni jangan lepaskan peluang untuk melawat Muzium Cheese disini. Mana tahu boleh beli cheese as souvenir untuk bawa balik 😁 . Zaanse Schans wajib letak as " bucket list travel " . Kita doa sama sama semoga wabak ni semakin pulih dan berkurang. Dan kita semua boleh melihat keindahan alam 👍 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Pkp ni alhamdulilah buka peluang bagi akak berlajar ilmu pemasaran dan branding dengan Zoom Meeting Masha Allah Tabarakallah ni hikmat akak dapat bila pkp. Sbb Sebelom ni nak dapat ilmu ni mereka buat kelas di Hotel2..bayaran mahal dan duit utk hotel,makan ,transport bagaikan .Now boleh belajar sambil lepak atas sofa... Syukran Ya Allah. Ok masih open utk kelas kurus bulan ramadan jom doublekan penurunan kilo dan lemak anda Let do it now!!! @rafidahibrahimm https:// jomkurusnow.wasap.my/ #malaysians #malaysia #visitmalaysia #travel #malaysian #malaysiaboleh #travelsmart #pakejpercutian #moodtravel #takemetoeurope #muslimpakej #moodexpert #sayyestonewadventures #enjoythejourney #pakejmuslim #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #travelwithpeaceofmind #muslimtravelers #wanderlust #discovereurope #jomkitajom #malaysiaku #europebest #makananhalal #jomkita #jejakeropah #pakareropah #sejaraheropah#richworks


0💬Normal

SELAMAT PAGI SEMUA! 🌷 . Hari kedua kita di Bulan Ramadhan. Alhamdulilah, semoga dipermudahkan segalanya. . . Musim bunga pada tahun ni tak berpeluang nak ke Keukenhof Garden. InsyaAllah pada tahun 2021 kita boleh melawat Keukenhof Garden. Ameen. Kita sama sama doa kita boleh melihat keindahan alam 👍 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

SERONOKNYA MOUNT TITLIS ... . Bila cuaca sejuk ni mesti teringat masa travel haritu pergi main salji di Mount Titlis. Dah sampai kat tempat salji mesti tak akan lepaskan peluang buat seperti dalam gambar ni 😂 . Mesti dah ramai mula rindu nak travel sambil melihat keindahan alam. InsyaAllah, kita doa sama sama agar wabak ni berkurang dan pulih. Kita boleh tengok keindahan alam sama sama 😉 . #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Satu lagi perkampungan di Netherlands yang menjadi tumpuan ramai adalah di Volendam. . Volendam lebih dikenali "The Pearl of the Zuiderzee" sebuah perkampungan nelayan. . Dekat perkampungan ni terkenal dengan makanan laut dan kepada yang nak beli keychain untuk bawa balik boleh beli dekat sini sebab lebih murah berbanding tempat lain.😁 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Assalamulaikum & Salam Sejahtera 😊 . Kami daripada team Mood Travel ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak yang mulia ini kepada seluruh umat Islam. Semoga datangnya bulan Ramadhan pada tahun ni memberikan rahmat, keberkatan dan menjadi lebih baik daripada tahun sebelumnya untuk kita semua. Jangan lupa untuk jaga diri dan kesihatan sepanjang bulan Ramadhan. . #MoodTravel #MoodTravelRamadhan #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami"


1💬Normal

LONDON EYE? APA YANG MENARIK? Baca ni👇 . Mercu tanda yang berketinggian 135 meter itu dibina pada tahun 1999 dan mula dibuka kepada orang awam pada tahun 2000 kerana sedikit masalah. Tinggi mana 135 meter tu?bayangkan korang susun bas transnasional tu, tinggi London eye boleh cecah 40 buah bas. . London eye merupakan ferris wheel terbesar di Eropah. Pada awalnya London eye nak didirikan sementyara waktu sahaja. Tetapi dengan daya tarikan yang tinggi dalam kalangan pelancong, London eye berdiri sehingga ke hari ini. . London eye terdapat 32 buah kapsul yang mewakili 32 bandar di London. kapsul tersebut dilabel nombor 1 hingga 33. mereka sengaja buangkan no 13 atas sebab dipercayai membawa nasib tidak baik. . Ada yang berimpian nak tengok pemandangan kota London daripada London eye ke? . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

There are a lot of reasons to work with a travel advisor including convenience and the time you’ll save. But one of the things my clients love is the unparalleled peace of mind they have jumping in the car and heading to the airport knowing I’ve planned them a trip they’ll love, and that I’ll be available to offer assistance at any time throughout their trip. That peace of mind is truly priceless! #peaceofmindtravelservices #useatraveladvisor #travelagentsrock #TravelWithPeaceOfMind


0💬Normal

Assalamualaikum dan selamat petang ! Semoga hari ni menjadi lebih baik daripada semalam 🥰 . Jom tengok "Mood Sembang" pada petang ini dengan Nazrin bersama tetamu istimewa yang akan kongsikan sepanjang pengalaman mereka melancong ke Eropah bersama Mood Travel. . Pastikan anda semua share post ni untuk ajak lebih ramai dan sama sama tonton live pada pukul 8.30 malam ni supaya dapat mengisi masa lapang 😉 . Mesti ada yang rindu nak travel kan? Jom dengar pengkongsian mereka pada pagi ni. . #MoodSembang #JomKitaJom #MoodTravel #TravelWithPeaceOfMind


0💬Normal

TASIK TITISEE BERTUKAR MENJADI PADANG " ICE SKATING " ?! 😱 . Tasik Titisee merupakan tasik terbesar di Black Forest. Keunikan tasik ini dikelilingi dengan hutan Black Forest. Pelbagai aktiviti lasak boleh dilakukan seperti berenang, berlayar, hiking dan sebagainya. . Tahukah anda Tasik Titisee ni boleh bertukar menjadi padang Ice Skating pada musim sejuk? Menarik dan seronok kan? 😍 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

TAHUKAH ANDA DI ATOMIUM MEMPUNYAI SEBUAH RESTORAN? 🤔 . Atomium merupakan mercu tanda yang terkenal di Brussels. Ia terdapat sembilan bola kristal yang mempunyai jenis ruang tersendiri. Tapi pecaya kah anda di salah satu bola kristal tersebut mempunyai restoran? 😁 . Sambil menikmati makanan sambil melihat view yang sangat cantik! Seronok kan 😍 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Assalammulaikum dan selamat pagi! Semoga hari ni menjadi lebih baik daripada semalam 🥰 Jangan lupa saksikan "Mood Sembang" pada pagi ini dengan Tuan Atiq Suzaili bersama tetamu istimewa yang akan kongsikan sepanjang pengalaman mereka melancong ke Eropah bersama Mood Travel. . Pastikan anda semua share post ni untuk ajak lebih ramai dan sama sama tonton Facebook live pada pukul 10 pagi ni supaya dapat mengisi masa lapang 😉 Mesti ada yang rindu nak travel kan? Jom dengar pengkongsian mereka pada pagi ni. . #MoodSembang #JomKitaJom #MoodTravel #TravelWithPeaceOfMind


0💬Normal

Masha Allah cantiknya kan Qatar Ni ibu negara dia Doha. Akak stay 3thun la dibandar ni Tinggal pulak di hotel orang Malaysia punya...Holiday Vila 5 star tak pernah terpikir duk dalam Hotel Apartment ..pernah @hafiz.fazlii mintak dengan Abah dia kalau along straight A abah lanja tdo hotel ni abah semalam pon jadi lah...Allah makbul doa permintaan Hafiz lepas tinggal rumah transit sebulan..kami di pindahkan ke Hotel Holiday Villa . Masha Allah tabarakallah..bukan semalam tp 3thun lebih kami duduk di situ. Kita mintak je dgn Allah..pasti tak akan kecewa ..Akak mintak nak dpat balik tubuh masa sebelom kwen...Alhamdulilah sikit2 Allah bg turun berat secara konsistan 18kg Alhamdulilah. Nak kena ada mentor baru menjadi..diet to boleh tk ada ilmu yg ke 18kali percubaan ni la MashaAllah aura diaaaa Terus terpikat dan menjadi... Joinlah GET FIT NOW ONLINE @rafidahibrahimm https://jomkurusnow.wasap.my/ #malaysians #malaysia #visitmalaysia #travel #malaysian #malaysiaboleh #travelsmart #pakejpercutian #moodtravel #takemetoeurope #muslimpakej #moodexpert #sayyestonewadventures #enjoythejourney #pakejmuslim #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #travelwithpeaceofmind #muslimtravelers #wanderlust #discovereurope #jomkitajom #malaysiaku #europebest #makananhalal #jomkita #jejakeropah #pakareropah #sejaraheropah #teamhafizfazlii


0💬Normal

Assalamualaikum Alhamdulillah janji Allah tak pernah dilupai..Percaya rezeki kita dah ditetapkan sejak di lugmahfuz dr awal kejadian sampai ajak kita tercatat rezeki..apa yg kita dapat..Usaha ikhtuar dan doa akan menambah rezeki yang sedia tertulis..Kita usaha Allah memberi.. Usaha nak dapat kesihatan yg baik,cantik slim,pom Allah akan bg kalau kita mulai dengan action. Sayang lah Amanah Allah yakni tubuh badan kita..sbb Allah bg free kita tak menjaga dengan baik terbaik kereta ,rumah yg kita berhabis duit mdptkannya..minyak hitam wajib tukar setiap beberapa bulan...minyak wajib isi ,basuh lap kita buat setiap hari...Tapi tubuh kita tak menjaga dgn baik pom..Diet secara seimbang kami ajar ni membantu kita menjaga kesihatan tubuh badan kita yg lagi bernilai dr harta dunia yg lain. Sihat tubuh badan kita boleh upgrade ibadah kita kepada Allah. Harapkan syurga Firdaus kerja kena kuat!!! Duduk sama tinggi dgn Rasullulah yg kita patut kejar patut dapatkan.. Bermula dengan bismillah action join permakanan sihat bukan untuk orang berbadan besar sahaja ...ni utk semua orang..belajar pmakaan sihat Belajar perkara pertama Mailaikat mengajar nabi kita ..dan Nabi kita berguru dgn Malaikat..kita ikut kita dapat pahala sunnah nabi. Berguru dalam apa jua perkerjaan yang kita nak nescaya berjaya sbb ada guiden yg betol. @rafidahibrahimm https://jomkurusnow.wasap.my/ #malaysians #malaysia #visitmalaysia #travel #malaysian #malaysiaboleh #travelsmart #pakejpercutian #moodtravel #takemetoeurope #muslimpakej #moodexpert #sayyestonewadventures #enjoythejourney #pakejmuslim #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #travelwithpeaceofmind #muslimtravelers #wanderlust #discovereurope #jomkitajom #malaysiaku #europebest #makananhalal #jomkita #jejakeropah #pakareropah #sejaraheropah


0💬Normal

PENGAMBARAN DIWALE JUGA DI MOUNT TITLIS? 😱 . Siapa pernah tonton filem Diwale mesti pernah nampak pengambaran di Mount Titlis kan?! 😁 Cantik cantik kan permandangan kat sana !! 😍😍 . Jom kita jom jadikan Mount Titlis salah satu wishlist travel. Mari kita sama sama doa agar wabak ni makin pulih dan kita boleh tengok keindahan alam. . #JomKitaJom #MountTitlis #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

DROTTNINGHOLM PALACE. . Ia merupakan istana kediamaan peribadi keluarga diraja Sweden. Tempat ni merupakan tempat tarikan pelancong datang dan anda semua wajib sampai sini 😁 . Peserta yang join trip ke Scandinavia berpeluang melawat Drottningholm Palace. Bila dah sampai disini jangan lepaskan peluang melihat susunann landskap yang ada disitu. Sangat la cantik 😍 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Bila dah sampai Zaanse Schans berpeluang berbasikal di sana sambil menyirup udara yang segar dan juga dapat melihat permandangan yang sangat cantik 😍 . Zaanse Schans merupakan perkampungan elit yang terkenal dengan kincir angin. Mesti ada yang dah rindu nak sampai sini kan? Kita sama sama doa agar wabak ni semakin pulih dan hilang. Ameen 😉 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

VOLVO MUSEUM DI SWEDEN 😱 . Bila dah sampai di Sweden jangan lepaskan peluang untuk melawat Volvo Museum. Kat sini dapat melihat pelbagai jenis kereta dari jenama Volvo yang dihasilkan. Best kan? 😍 . #Throwback #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

FEELING FEELING SEPERTI CERITA TITANIC 😍 . Bila join trip ke Scandinavia boleh berpeluang bermalam di atas cruise. Sambil melihat permandangan yang sangat cantik. Waktu pagi pula berpeluang melihat sunrise 😁 Seronok kan?! . Siapa di antara kita mempunyai wishlist nak travel ke Scandinavia say aii 🙋 . #Throwback #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Nyhavn! 😍 . Ia terkenal sebagai pusat komersial di mana banyak kapal dari serata dunia akan singgah berlabuh di sini pada satu ketika dahulu. Kini, dipenuhi dengan bangunan rumah, kafe dan restaurant berwarna- warni 😁 . #Throwback #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

FREDERIK'S CHURCH! 😍 . Ia dikenali sebagai The Marble Church. Reka bentuk dan juga landscape disana yang sangat unik dan juga terpesona 😁 . Bila dah sampai dekat Frederik's Church ni jangan lepaskan peluang untuk mengambil gambar banyak banyak ya. . #Throwback #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

DUYUNG DI COPENHAGEN, DENMARK?🧐 . Patung ini lebih dikenali dengan nama The Little Mermaid. Ianya menjadi patung karakter dongeng favourite Denmark dan telah menjadi ikon kota selama lebih dari seratus tahun. . Bila dah sampai sini jangan lepaskan peluang untuk bergambar berlatarkan The Little Mermaid 😍 . #Throwback #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


1💬Normal

Dah 1400 tahun dahulu dah kekasih kita Muhammad saw mgajar kita taya getting makan apa yang bagus dan tak bagus kita ambik.. Ada ke ikut ye? Cuba tye diri kita..jom check! Antara nabi ajar 1. Basuh tangan sblom makan 2. Baca bismillah dan doa sebelom sebelom makan 3. Mulai dgn buah2 4. Makan Buah mulai dr sebelah kanan,pusing kanan lagi dan tengah. 5. Teguk air 3x setiap setguk baca bismillah yg keenpat baru minum banyak 6. Ambil makanan yg paling dekat. 7. Kunyah 40x 8. Makan makanan darat tak bercampur makanan laut. 9. Minum air dijarak selepas makan seboleh nya selepas 40langkah .. 10. Ambil makanan sunnah. 11. Nabi cakap semua penyakit dtg dr perut. Kita harus lah jaga permakanan kita. 12. Dlm perut pom 1/3 ruang tersendiri jangan makan sampai senak berhenti sebelom kenyang sbb ada kena bg perut ruang utk bernafas.. Masha Allah tabarakallah banyak ni antara yang sis tahu...siapa ada lagi boleh tambah di ruang komen sama2 kita imarahkan sunnah nabi kita ..bila nak buat niat aku ikut sunnah kekasih Allah nascaya pahala berganda .. kita akan bangkit di mahsya nabi sangat dekat dgn kita...Ni yang kita nak sepjng perjalan atas dunia kita utk jadi org paling rapat dgn kekasih Allah...betol kan Ajom amalkan sunnah. Sekian tazkirah dr sis 🛐🤭🤭😅👇 @rafidahibrahimm https://jomkurusnow.wasap.my/ #malaysians #malaysia #visitmalaysia #travel #malaysian #malaysiaboleh #travelsmart #pakejpercutian #moodtravel #takemetoeurope #muslimpakej #moodexpert #sayyestonewadventures #enjoythejourney #pakejmuslim #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #travelwithpeaceofmind #muslimtravelers #wanderlust #discovereurope #jomkitajom #malaysiaku #europebest #makananhalal #jomkita #jejakeropah #pakareropah #sejaraheropah


0💬Normal

PENDAFTARAN SESI MAY DIBUKA! Komen ‘SAYA NAK’ dan saya akan dm anda. Nak lagi pantas bleh tekan link terus di bio @rafidahibrahimm 😘 . ✅ AWESOME GROUP SUPPORT ✅ 21 HEALTHY RECIPE VIDEO ✅ 12 VIDEO COMBO WORKOUT ✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari . Coach Fida 📳011 1319 7200 #getfitnowonline #teamhafizfazlii #malaysians #malaysia #visitmalaysia #travel #malaysian #malaysiaboleh #travelsmart #pakejpercutian #moodtravel #takemetoeurope #muslimpakej #moodexpert #sayyestonewadventures #enjoythejourney #pakejmuslim #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #travelwithpeaceofmind #muslimtravelers #wanderlust #discovereurope #malaysiaku #europebest #makananhalal #jomkita #jejakeropah #pakareropah #sejaraheropah


0💬Normal

PERJALANAN NAIK KERETA API DARI OSLO KE BERGEN RASA MACAM DALAM CERITA HARRY POTTER JEEE . Bagi trip scandinavia ni apa yang menarik adalah dapat pengalaman naik train dengan menghayati pemandangan yang sangat cantik. . Siapa yang tengok cerita Harry Potter mesti tau gambarkan suasana dia macam mana.😍 memang sangat-sangat cantik. . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Jom follow @hafiz.fazlii buat exercise, supaya nanti badan kita lebih sedia bila dah habis tempoh PKP nanti 💪🏻 . Banyak tips2 kurus dan info yg menarik kat ig coach ni, korang try la follow ye 😊 —————————— Tips Kurus dan Sihat —————————— @Hafiz.Fazlii @Hafiz.Fazlii @Hafiz.Fazlii @Hafiz.Fazlii @Hafiz.Fazlii . #malaysians #malaysia #visitmalaysia #travel #malaysian #malaysiaboleh #travelsmart #pakejpercutian #moodtravel #takemetoeurope #muslimpakej #moodexpert #sayyestonewadventures #enjoythejourney #pakejmuslim #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #travelwithpeaceofmind #muslimtravelers #wanderlust #discovereurope #jomkitajom #malaysiaku #europebest #makananhalal #jomkita #jejakeropah #pakareropah #sejaraheropah #malaysianinqatar


0💬Normal

Jom follow @hafiz.fazlii buat exercise, supaya nanti badan kita lebih sedia bila dah habis tempoh PKP nanti 💪🏻 . Banyak tips2 kurus dan info yg menarik kat ig coach ni, korang try la follow ye 😊 —————————— Tips Kurus dan Sihat —————————— @Hafiz.Fazlii @Hafiz.Fazlii @Hafiz.Fazlii @Hafiz.Fazlii @Hafiz.Fazlii . #malaysians #malaysia #visitmalaysia #travel #malaysian #malaysiaboleh #travelsmart #pakejpercutian #moodtravel #takemetoeurope #muslimpakej #moodexpert #sayyestonewadventures #enjoythejourney #pakejmuslim #pakejeuropemurah #pakejtravelmurah #travelwithpeaceofmind #muslimtravelers #wanderlust #discovereurope #jomkitajom #malaysiaku #europebest #makananhalal #jomkita #jejakeropah #pakareropah #sejaraheropah #malaysianinqatar


0💬Normal

Ramai yang berniaga, tapi berapa ramai yang berjaya? . Kehidupan sempit di tempat orang menjadi asbab untuk Tuan. Atiq bangkit membina empayar perniagaan yang mampu mencecah jutaan ringgit sebulan. . #MoodTravel #FounderStoryMoodTravel #TravelWithPeaceOfMind #JomKitaJom


2💬Normal

MOUNT TITLIS BERSALJI SEPANJANG TAHUN. . Mount Titlis merupakan gunung yang diselimuti dengan salji. Tapi apa yang menarik dengan Mount Titlis? 🤔 Jom kita jom ketahui tentang sejarah di Mount Titlis. . Jangan lupa like, tag dan share video ni seramai yang mungkin untuk kita sama sama dapat sesuatu yang bermanfaat. Tonton ya 😁 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #TravelWithPeaceOfMind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

10 HARI MENUJU RAMADAN 📌 Bulan Ramadan bakal menjelang tiba tidak lama lagi. Satu bulan yang dinanti- nantikan oleh umat Islam di seluruh dunia. Semoga pada bulan Ramadan ni memberikan peluang dan kesempatan untuk kita memperbanyakkan amalan ibadah 🥰 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind


0💬Normal

Petang - petang panas macam ni bestnya dapat makan ice cream sambil tengok permandangan yang cantik dan menarik di Zaanse Schans 😁 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Zaanse Schans merupakan perkampungan elit yang nyaman dan damai. Ia terkenal dengan kincir angin. Bila dah sampai sini jangan lepaskan peluang untuk gambar berlatarkan kincir angin 😁 . Cuba anda sharekan dengan Min kenangan yang anda tak boleh lupakan ketika berada di Zaanse Schans 😉 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Walaupun tengah seronok bermain sledge, bila nampak camera pose jangan lupa ya 😁 . Di Mount Titlis ni bukan sahaja bermain salji dan sledge. Pelbagai tempat yang menarik dan seronok yang boleh cuba seperti Glavier Cave, Cliff Walk dan macam macam lagi 😍 Seronoknya!! 👍 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Mount Titlis ❄️ Untuk sampai ke puncak Mount Titlis perlu menaiki tiga peringkat cable car. Terdapat salah satu cable car pusing 360 darjah. Setiap perjalanan ke puncak Mount Titlis. Boleh lihat view yang sangat menarik 😍 . #JomKitaJom #MountTitlis #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

Selamat pagi semuaaa ☀️😁 Harini Min nak belanja sikit video permandangan di Mount Titlis. Mount Titlis merupakan tempat yang bersalji sepanjang tahun. Bestnya !! Hehe . Mesti di antara kita dah rindu nak tengok view gunung yang diselimuti dengan salji kan 😍 . #JomKitaJom #MountTitlis #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


1💬Normal

12 HARI MENUJU RAMADAN 📌 Bulan Ramadan bakal menjelang tiba tidak lama lagi. Satu bulan yang dinanti- nantikan oleh umat Islam di seluruh dunia. Semoga pada bulan Ramadan ni memberikan peluang dan kesempatan untuk kita memperbanyakkan amalan ibadah 🥰 . . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind


0💬Normal

Selamat Pagi semua 🌷💮 Keukenhof Garden merupakan taman bunga yang terbesar di Europe. Terdapat lebih 7 juta bunga dan lebih 800 jenis bunga tulip 🥰 Ia hanya dibuka pada musim bunga sahaja. Seronoknyaa.. . Rezeki pada tahun ni tak dapat nak lihat keindahan Keukenhof Garden. Siapa kat sini ada plan nak melawat Keukenhof Garden pada tahun 2021? Say aiii 🙋🙋 . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind #JanganTravelSekarang " Nyawa Anda Keutamaan Kami "


0💬Normal

13 HARI MENUJU RAMADAN 📌 Bulan Ramadan bakal menjelang tiba tidak lama lagi. Satu bulan yang dinanti- nantikan oleh umat Islam di seluruh dunia. Semoga pada bulan Ramadan ni memberikan peluang dan kesempatan untuk kita memperbanyakkan amalan ibadah 🥰 . . #JomKitaJom #MoodTravel #MoodTravelPrihatin #travelwithpeaceofmind


0💬Normal

Next Page