#sukatravel

Bridge ni tak sempat ukur tadi. Pasti datang lagi kasi katam. Muntahla korang tengok ootd ai🙈 ampun yer. . . . #instatravel #cuticutimalaysia #vacation #jalanjalan #cuticuti #travelog #malaysia #sukajalan #sukatravel #instaphoto #fotd #photooftheday #igersmalaysia #travel #bestvacation #tasiktitiwangsa #kualalumpur


0💬Normal

Cantiknya Tasik Titiwangsa sekarang. Siap ade free mini water park untuk kids below 12 years. Yang cik rose suka semua sudut OOTD onz sangat😍 . . . #instatravel #cuticutimalaysia #vacation #jalanjalan #cuticuti #travelog #malaysia #sukajalan #sukatravel #instaphoto #fotd #photooftheday #igersmalaysia #travel #bestvacation #tasiktitiwangsa #kualalumpur


2💬Normal

📸Photo By : @sailajamoreah_official ♥----------~♥~----------~♥~------------~♥~----------♥ ☞Don"t Forget To Follow ☑DM I TAG #travelminati🚸 To Be Feature💌 🔥F❍LL❍W☞Twitter ⊙ Facebook ⊙ Tumbler🚴 ♥-------------------------------------------- ㄒ®ÄV彡L M[]NÄㄒI #eropahbest #nakcuti #negara #mooderopah #halal #malaysianstyle #bhfyp #instatravel #kualalumpur #malaysianig #malaysiatrulyasia #food #life #malaysiaphotographer #igmalaysian #love #igmalaysia #malaysianfood #malaysiantravellers #tamaka #ultraman #relayforlife #tourismmalaysia #discoverselangor #igersmalaysia #treat #kakijalan #sukatravel #malaysiatrending


0💬Normal

Shopping mana gais? Tak nak merasa ke shooping di ho chi minh ! 😝😝 Yang mana da ada tiket flight boleh dapatkan pakej ground dan nak sis belikan tiket flight boleh amik pakej fullboard. Yang bestnya kedua-dua pakej ni dah termasuk dgn semuanya. Mkn minum pun dh termasuk taw. Tinggal bawak duit shopping jerrr. Best dakk? Nak details wasap sis ya. Boleh kita borak panjang2 😘😘 www.wasap.my/60173567817/hcm #tripbajethochiminh #pakejhochiminh #pakejvietnam #kakishopping #shoppingraya #jomtravel #pakejbajet #pakejtravel #jomtravel #kakitravel #gengtravel #sukatravel #backpackers #trustedagent #pakejfullboard #groundpackage #pakejwithflight #tripvietnam #companytrip #familytrip #mixtrip #privatetrip


0💬Normal

Harga : Rp. 68.000 Order Whatsapp : 0812-1111-7040 READY : - PINK KAKTUS - BIRU TOWER - GREY Saat traveling sebisa mungkin anda harus meminimalkan barang bawaan karena jika kelebihan bagasi anda akan dikenakan denda kelebihan bagasi. Saat traveling isi koper pasti bertambah terus diantaranya belanja oleh-oleh. Lalu bagaimana meminimalkan barang bawaan?? Cukup mudah, anda dapat meminimalkan perlengkapan mandi yang hendak dibawa dengan travel toiletries kit. Anda dapat menghemat ruang dan berat bagasi. Travel toiletries kit sekilas bentuknya seperti botol minum tapi bukan. Di dalam botol berisi perlengkapan mandi yang wajib dibawa saat traveling. Deskripsi : - Penutup bagian atas seukuran gelas, dapat digunakan untuk berkumur - Jika dibuka penutup atas akan terlihat 2 pencetan sabun, di bawah pencetan sabun terdapat ruang untuk tempat sabun cair dan shampoo, dapat diisi sabun mandi dan shampoo, kapasitas 60 ml, dilengkapi jepitan penahan anti tumpah - Di antara pencetan sabun terdapat selipan sisir, sisir sudah termasuk di dalam kemasan - Di belakang tempat sabun terdapat holder sikat gigi dan odol (Odol dan sikat gigi TIDAK TERMASUK di dalam kemasan) - Bagian bawah botol bisa dibuka, terdapat cermin pada bagian bawah tutup botol. - Juga terdapat ruang untuk selipan handuk wajah di bagian bawah botol (Handuk wajah TIDAK TERMASUK) di dalam kemasan Sangat praktis bukan?? mau mandi cukup bawa 1 botol toiletries kit untuk berbagai keperluan mandi, traveling gak pake ribet !! Size : 6.8 x 20 cm #traveltoiletries #toiletrybag #toiletries #toiletriesbag #traveltoiletrieskit #toiletrieskit #perlengkapanmakeup #makeupcantik #travelling #sukatravel #travel #sukajalan #sukajalanjalan #jalanjalan #jalanjalanseru #dekorruangtamu #dekorasiruangan #toiletriespouch #toiletpaper #toiletriesbagmurah


0💬Normal

Trip Dalat yang sedang berlangsung 🌸🌷🌻🌹🌼🌲 . Siyess lawa teruk. Destinasi yang tak mengira usia. Yang muda enjoy, yang tua bertambah sayang. Cuaca seolah2 dalam aircond gitu. Salah satu tempat yang terbaik untuk para #kakitravel .. . Sis offer pakej 3in1. Dalat+Muine+HCM . Nak detail/survey/booking boleh klik www.wasap.my/60173567817/dalat #palejdalat #pakejdalatmurah #trustedtravelagent #dalat #tripdalat #pakejtravel #gengtravel #jomtravel #sukatravel #jommelancong #pakejtravelbajet #backpackers #pakejfullboard #groundpackage #pakejwithflight #privatetrip #bfftravel #familytrip #companytrip #mixtrip


0💬Normal

Sapa je yang suka fake, sendiri pun tak suka 😂 . Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN! ✔️Turun berat & Shaping. ✔️Mealplan PERSONALISE MUDAH. ✔️Challenges & Homework. ✔️Group Coaching WANITA SAHAJA. ✔️Grocery List & Snacks Idea. ✔️Kelas Kurus Online. ✔️Rewards and Recognition. ✔️Video Senaman. 📓 e-book Resepi MASAKAN MELAYU. 💯Turun berat bagi yang ikut guideline. . TENTANG PROGRAM KAMI . 🍚Boleh makan nasi. 🍗Boleh makan ayam/ikan goreng. ❌Tak wajib eat clean. ❌Tak wajib senaman. ❌Tak boleh berlapar. ❌Tak wajib masak. . ‼️MULAKAN DENGAN SURIKURUS ‼️ . . START NOW📲019.451 4939 . 30 DAYS TRIAL AVAILABLE. 🔥ONLINE COACHING PALING MUDAH DAN BERKESAN.


1💬Normal

We will be sure that you won’t hate your Monday while you’re here with us @limastiga. . . Tag someone you’d take here👌🏻😍. ——————————————————————————— For villa reservation and inquiries. please call/WhatsApp : 0126237687 (siti). . www.limastiga.com . (Halal-friendly properties). . Keep tagging your unbelievably moment in #Limastiga to allow us to share . #limastiga #formuslimonly #umbaimelaka #melaka #limastiga #limastigaprivatevilla #destinasipercutian #cuticutimalaysia #vscomalaysia #homestaymelaka #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #kakitravel #kakitravelmalaysia #jombercuti #jomholiday #jalanjalan #percutian #sukatravel


4💬Normal

Assalamualaikum dan selamat pagi gojes semua.. Na jom kita tgok tutorial melipat kain yg gojes segojes dirimu yg rajin tu.. 😘😘 Daripada bergunung kan, mengalahkan sudah gunung everest,mana tau lepas ni hari² mo lipat kain kan.. 😂😂 Jadi jangan stress² ya kalau tgok kain bergunung.. Sesuai sangat untuk mereka yg suka travel tapi bawa kain baju mcm mo tinggal sudah di sana.. 😂😂😂 jgn marah ar.. Juga sesuai utk ruang yg kecil untuk meletakkan kain baju.. Ok ajomm kita layan video ni.. #sharingIsCaring #jomLipatKain #MoodRajinDatangMelipat #JimatRuang #sukatraveling #sukamelancong #sukajenjalan #sukatravel #jombercuti #holidayseason #holiday #letsgoholiday #letsgosomewhere


0💬Normal

Repost from our lovely guest @limastiga. thank you for coming and share your perfect moment with us 💕. Photo credit thanks to Azrin Darlina. . Tag someone you’d take here👌🏻😍. ——————————————————————————— For villa reservation and inquiries. please call/WhatsApp : 0126237687 (siti). . (Halal-friendly properties). . Keep tagging your unbelievably moment in #Limastiga to allow us to share . #limastiga #formuslimonly #umbaimelaka #melaka #limastiga #limastigaprivatevilla #destinasipercutian #cuticutimalaysia #vscomalaysia #homestaymelaka #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #kakitravel #kakitravelmalaysia #jombercuti #jomholiday #jalanjalan #percutian #sukatravel


1💬Normal

[Perbezaan Korea backpack dan Korea Fullboard] . Backpack: 👉Harga➡RM1199/pax (Deposit RM200) 👉Penginapan➡Guest house banglo style 👉Transport➡Public Transport ✅Entrance Fee ❌Bonus Everland entrance fee ❌Meals (B,L,D) ❌Return Flight ❌Bagasi . Fullboard: 👉Harga➡RM3199 ( Deposit RM350) 👉Penginapan➡Hotel 4Star 👉Transport➡Private Bus ✅Entrance fee ✅Bonus Everland entrance fee ✅Meals ✅Return Flight ✅20Kg Bagasi . Nak detail lagi?? Meh whatsapp www.wasap.my/60173567817/korea #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejkoreapromo #tripkorea #jomtravel #kakitravel #gengtravel #sukatravel #roadtokorea #pakejmelancong #pakejpercutian


0💬Normal

⚡️PROMO SAH SEHINGGA 24 JAN 2020⚡️ 3D2N KOTA KINABALU PACKAGE (MIX TRIP) (Overnite Kundasang) . . . 💺 RM599 PER ADULT 💺 RM489 PER CHILD (4-12Y/O) 💺 RM349 PER CHILD (2-3Y/O) 💺 RM120 PER INFANT . . ‼️ DEPOSIT RM350 PER PERSON . . 📆 DATE: 10-12 MAC 2020 24-26 MAC 2020 . . . PRICE INCLUDED : ✅ Tiket penerbangan KUL-BKI-KUL ✅ Penginapan 1 malam di Kundasang ✅ Penginapan 1 malam di KK ✅ Pengangkutan + Petrol ✅ Driver cum tour guide ✅ Lawatan menarik sepanjang trip ✅ Entrance fee as itinerary . . PRICE EXCLUDED : ❌ Luggage ❌ Makan ❌ Insurance flight . Lawatan ke : - Kinabalu National Park - Dairy Farm - Filipino Market - Rumah Terbalik - Jabatan Gantung Tamparuli - Natural Fish Massage - Hot Spring - Likas Floating Mosque - Signal Hill - Dan banyak lagi! . . Untuk keterangan lanjut hubungi: WhatsApp only : Kak Zati 0179609424 . . #pakejpercutianbajet #pakejsabahmurah #pakejkotakinabalu #sabahpackage #sabah #pakejkundasang #kundasang #gengsukatravel #kakitravel #destinasipercutian #honeymoonpackage #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #sukatravel #destinasibajet #pakejcuti #indonesia #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejpulau #pakejmelancong #igreviewmalaysia #pulau #percutianbajet #muslimpackage #maluaperrr


0💬Normal

♥KOREA PRIVATE TRIP 15-19 JAN 2020♥ . Sape cakap ada anak kecil tak boleh travel jauh2?? See... Tetamu ni travel bersama 2 orang anak kecil begitu mudah sekali sebab start tahun 2020 kita sediakan private bus tau untuk tetamu2. Boleh la bawak mak ayah dan juga anak2. 😀😀😀 . Promo deposit RM250 masih valid lagi. Walaupun da upgrade dari public transport ke private bus tapi harga masih sama tau.😊😊 da pilih musim ape yang korang nak lekaih2 PM sis ye . Klik untuk detail www.wasap.my/60173567817/korea1599 . #pakejkorea #pakejkoreamurah #tripkorea #travelkorea #roadtokorea #sukatravel #trustedagent #gengtravel #kakitravel #jomtravel #pakejbajet #pakejpercutian #pakejmelancong


1💬Normal

I think im lossing my mind❤️ . . . #travel #sukatravel #sukatraveling #indonesia #jalanjalan


3💬Normal

PAKEJ LAKU KERAS DATANG LAGI🔥🔥🔥 . Disebabkan ramai yang mintak sis open date lagi maka campur tolak darab bahagi nahh... . ✅ 24-27 Sept 2020 (Last 6seats) ✅ 15-18 Oct2020 . Pakej da include flight return,makan minum ketika aktiviti,pengangkutan, penginapan,island hopping dan banyak lagiii. . Lepas deposit RM550 dalam masa 6jam terus dapat tiket flight. Seat terhad ye👆 . Cepat klik link di untuk detail dan booking www.wasap.my/60173567817/mabul #pakejpulaumabul #pakejpulaumabulmurah #trippulaumabul #jomtravel #pulaumabul #pakejwithflight #sukatravel #pakejpercutian #pakejmelancong #kakitravel #gengtravel #backpackers #caravanserai #pakejpulau #pakejpulaumurah


0💬Normal

BMW F30 318i 1.5 TWIN TURBO CONVERT M-PERFORMANCE LOCAL SPEC 1 JAM PROCESS DOCUMENT COMPLETE BLACKLIST/CTOS/CCRIS BOLEH MEMBELI BMW F30 318i 1.5 TWIN TURBO CONVERT M-PERFORMANCE LOCAL SPEC TAHUN 2017 BULANAN RM 2100.00 BAKI LOAN DI BANK 6 TAHUN 9 BULAN ROADTAX INSURANCE: APRIL 2020 START PAYMENT : 15HB FEB M-PERFORMANCE KIT 18” NEW SPORT RIM KEYLESS/ PUSH START LOW MILLAGR 75K KM GOOD CONDITION UNDER WARRANTY NEWLY SERVICED COMFORT TO DRIVE ACCIDENT FREE MUKA (DP) : RM 38,000 𝘾𝙖𝙡𝙡/𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥 𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 𝘽𝙤𝙤𝙠𝙞𝙣𝙜: 011-23046693 . #eropahbest #nakcuti #negara #mooderopah #halal #malaysianstyle #bhfyp #instatravel #kualalumpur #malaysianig #malaysiatrulyasia #food #life #malaysiaphotographer #igmalaysian #love #igmalaysia #malaysianfood #malaysiantravellers #tamaka #ultraman #relayforlife #tourismmalaysia #healthy #discoverselangor #igersmalaysia #treat #kakijalan #sukatravel #malaysiatrending


0💬Normal

MAZDA CX9 3.7CC (A) SALE !!! BEST DEAL PROCESS CEPAT DOC : IC / LESEN / BILL API AIR DAN DOWN PAYMENT CASH BLACKLIST/CTOS/CCRIS BOLEH MEMBELI SHOWROOM & TEST DRIVE - SHAH ALAM & FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA MAZDA CX9 3.7CC (A) TAHUN : 2012/2013 BULANAN : RM 1300.00 BAKI : 3 TAHUN 9 BULAN START PAYMENT: 5 HB FEBRUARY BANK : HONG LEONG BANK ROADTAX: JUNE 2020 BLACK LEATHER ELECTRONIC SEAT 7 SEATER SUV SUNROOF KEYLESS POWER BOOT REVERSE CAMERA GOOD CONDITION ACCIDENT FREE DOWN PAYMENT : RM 26,000 𝘾𝙖𝙡𝙡/𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥 𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 𝘽𝙤𝙤𝙠𝙞𝙣𝙜: 011-23046693 #eropahbest #nakcuti #negara #mooderopah #halal #malaysianstyle #bhfyp #instatravel #kualalumpur #malaysianig #malaysiatrulyasia #food #life #malaysiaphotographer #igmalaysian #love #igmalaysia #malaysianfood #malaysiantravellers #tamaka #ultraman #relayforlife #tourismmalaysia #healthy #discoverselangor #igersmalaysia #treat #kakijalan #sukatravel #malaysiatrending


0💬Normal

MISI MENCARI OPPA MUSIM AUTUMN 😛 Kalau malas nak beli tiket sendiri, nah sis bagi korang pakej sekali flight dah. Bonus hakak bagi sekali luggage 20kg. Deposit murr murr jee ni dah boleh ikut gi Korea 😍 KOREA BACKPACKERS 🇰🇷 FLIGHT + GROUND RM2789 ✈ ✅ Flight + Luggage 20kg + Penginapan + Pengangkutan (Public Transport) + Guide + Lawatan + Tiket lawatan 📆 Date Travel : 8-12 OKTOBER 2020 15-19 OKTOBER 2020 Booking sekarang sebab seat limited‼ www.wasap.my/60173567817/korea+flight #pakejkorea #pakejkoreamurah #tripkorea #jomkekorea #sukatravel #oppa #pakejtravel #pakejmelancong #pakejpercutian #travelbajet #backpackers #gengtravel #kakitravel #korea #seoul #koreamusimluruh


0💬Normal

Huhu.. cam ni ler ghupa kami adik beradik masa planning holiday 🤣 Tak cukup info kat henpon, ipad dan laptop, siap bukak map dan buku lagi tu. Ni kejadian 2 tahun lepas (2018) masa nak gi Seoul Feb 2019. Kalau uols malas nak buat research dan tak nak fening kepala, ambik jelah pakej terus. Sonang cita. Moh #realisasikanimpian anda ke luar negara dengan kektan ejen #kembaraimpian yang sah. Pilih je destinasi, tarikh dan musim kegemaran anda. Kami ada #seoul, #jeju, #osaka, #tokyo, #melbourne, #bandung, #jogja, #hatyai. Dah buat pilihan? Boleh terus ketuk pintu whatsapp kektan bayar deposit. Then, boleh buat bayaran ansuran sampai 2 bulan sebelum tarikh fly ✈ Banyak berjalan luas pengetahuan. #zcmboom #jrkembaraimpian #teamaziesam #skuadkembaraimpian #pakejcuti #holiday #cutiluarnegara #kakitravel #sukatravel #jomtravel #indonesia #australia #jepun #koreaselatan


0💬Normal

Diperbuat daripada aloe vera yang kaya dengan enzim dan vitamin; secara tak langsung banyak manfaatnya utk sistem penghadaman kita. Datang dengan 3 perasa di pasaran Malaysia; Mango, mandarin dan original. Saya peminat mango & aloe 🤩 Cara saya nak habiskan air adalah dengan tambah Aloe concentration ni dalam air kosong. Letak ais 🤤 . Pakej lain pulak, kulit lebih lembap dan bersih je hehe. Bila perut terjaga, penghadaman baik, kulit pun lembap je 💦 . Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN! ✔️Turun berat & Shaping. ✔️Mealplan PERSONALISE MUDAH. ✔️Challenges & Homework. ✔️Group Coaching WANITA SAHAJA. ✔️Grocery List & Snacks Idea. ✔️Kelas Kurus Online. ✔️Rewards and Recognition. ✔️Video Senaman. 📓 e-book Resepi MASAKAN MELAYU. 💯Turun berat bagi yang ikut guideline. . TENTANG PROGRAM KAMI . 🍚Boleh makan nasi. 🍗Boleh makan ayam/ikan goreng. ❌Tak wajib eat clean. ❌Tak wajib senaman. ❌Tak boleh berlapar. ❌Tak wajib masak. . ‼️MULAKAN DENGAN SURIKURUS ‼️ . . START NOW📲019.451 4939 . 30 DAYS TRIAL AVAILABLE. 🔥ONLINE COACHING PALING MUDAH DAN BERKESAN.


1💬Normal

Korean Travel bag Organizer / Tas Travel banyak sekat Idr 145.000,- Berat 300gr READY * NAVY * GREY * LIGHT GREY * RED Keluaran terbaru ini terdapat 2 sisi, tiap-tiap sisi ada resleting, spesifikasi sbb : - Sisi depan atas isinya : - 1 sekat untuk tempat passport - disampingnya terdapat 4 sekat untuk tempat kartu ATM atau kartu kredit - 1 sekat resleting untuk tempat uang - Ruang di tengah cukup luas, bisa muat 2-3 hp - Sisi depan bawah terdapat 1 sekat resleting bisa untuk tempat kosmetik, payung, uang koin - Sisi ke 2 terdapat : - 1 sekat untuk tempat iPad atau tablet, ada tutupnya - 1 sekat khusus untuk tempat botol minum - 2 sekat besar untuk selipan kertas seperti tiket, voucher hotel, dll - Ruang di tengah cukup luas, bisa untuk tempat charger, buku - Bagian belakang tas terdapat 1 sekat besar dengan perekat velcro, bisa untuk selipan kertas atau hp - Tali tas bisa dipanjang pendek, cocok utk pria maupun wanita Material : Polyester Size : 28 x 10 x 24 CM ORDER  WA 085716960785 #travelorganizer #travelbag #travelbagmurah #tastravelmurah #tastraveling #tashangout #tasunisex #tastravel #tasbahu #kebutuhantravelling #tas #tokotas #jualtastravel #sukatravel #travelstylest #traveling


0💬Normal

BMW F30 318i 1.5 TWIN TURBO CONVERT M-PERFORMANCE LOCAL SPEC 1 JAM PROCESS DOCUMENT COMPLETE BLACKLIST/CTOS/CCRIS BOLEH MEMBELI BMW F30 318i 1.5 TWIN TURBO CONVERT M-PERFORMANCE LOCAL SPEC TAHUN 2017 BULANAN RM 2100.00 BAKI LOAN DI BANK 6 TAHUN 9 BULAN ROADTAX INSURANCE: APRIL 2020 START PAYMENT : 15HB FEB M-PERFORMANCE KIT 18” NEW SPORT RIM KEYLESS/ PUSH START LOW MILLAGR 75K KM GOOD CONDITION UNDER WARRANTY NEWLY SERVICED COMFORT TO DRIVE ACCIDENT FREE MUKA (DP) : RM 38,000 𝘾𝙖𝙡𝙡/𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥 𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 𝘽𝙤𝙤𝙠𝙞𝙣𝙜: 011-23046693 . #eropahbest #nakcuti #negara #mooderopah #halal #malaysianstyle #bhfyp #instatravel #kualalumpur #malaysianig #malaysiatrulyasia #food #life #malaysiaphotographer #igmalaysian #love #igmalaysia #malaysianfood #malaysiantravellers #tamaka #ultraman #relayforlife #tourismmalaysia #healthy #discoverselangor #igersmalaysia #treat #kakijalan #sukatravel #malaysiatrending


0💬Normal

🇨🇷🇨🇷 HATYAI 2020🇨🇷🇨🇷 Setakat ni kami masih bagi harga promosi dari beberapa kawasan yang kami open trip 😍😍 . RM299/seorang 3H2M From KL Sentral . 📆13-16 MAC 2020 17 KOSONG cuti sekolah ✅ 📆27-30 MAC 2020 19 KOSONG Jom grab sekarang, terutamanya date hari perayaan dan cuti sekolah 😘😘 . Deposit RM100/seorang. Baki boleh bayar secara ansuran ‼ . www.wasap.my/60173567817/hatyai #pakejhatyai #pakejhatyaimurah #hatyai #huntingfood #hargapromo #pakejtravel #pakejpercutian #pakejmelancong #jomtravel #gengtravel #kakitravel #sukatravel


0💬Normal

Home away from home. @limastiga Umbai Melaka. . Thank you @asmahusna123 for sharing this beautiful family picture of yours ⠀ . Tag someone you’d take here👌🏻😍. ——————————————————————————— For villa reservation and inquiries. please call/WhatsApp : 0126237687 (siti). . www.limastiga.com . (Halal-friendly properties). . Keep tagging your unbelievably moment in #Limastiga to allow us to share . #limastiga #formuslimonly #umbaimelaka #melaka #limastiga #limastigaprivatevilla #destinasipercutian #cuticutimalaysia #vscomalaysia #homestaymelaka #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #kakitravel #kakitravelmalaysia #jombercuti #jomholiday #jalanjalan #percutian #sukatravel


2💬Normal

Fuhh.. Bangun pagi2 fon sis penuh dengan pic tetamu2 pergi main salji di KOREA bertempat di Vivaldi.salah satu tempat yang terkenal dan open bila tiba musim salji. saje kasi sis jeles 😄😄😄. #pakejkorea #pakejkoreamurah #koreawinter #vivaldi #jomkekorea #jomtravel #jommelancong #sukatravel #kakitravel #gengkakitravel #gengtravel #privatetrip #mixtrip #companytrip #familytrip


0💬Normal

😱😱😱😱 . Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN! ✔️Turun 4-7kg, SHAPELOSS. ✔️Mealplan PERSONALISE MUDAH. ✔️Challenges & Homework. ✔️Group Coaching WANITA SAHAJA. ✔️ Grocery List & Snacks Idea. ✔️Kelas Kurus Online. ✔️Rewards and Recognition. ✔️ Video Senaman. 📓 e-book Resepi MASAKAN MELAYU. . 🍚Boleh makan nasi. 🍗Boleh makan ayam/ikan goreng. ❌Tak wajib eat clean. ❌Tak wajib senaman. ❌Tak boleh berlapar. ❌Tak wajib masak. . ‼️MULAKAN DENGAN SURIKURUS ‼️ . 📲0194514939 (Link in BIO).


1💬Normal

MAZDA CX9 3.7CC (A) SALE !!! BEST DEAL PROCESS CEPAT DOC : IC / LESEN / BILL API AIR DAN DOWN PAYMENT CASH BLACKLIST/CTOS/CCRIS BOLEH MEMBELI SHOWROOM & TEST DRIVE - SHAH ALAM & FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA MAZDA CX9 3.7CC (A) TAHUN : 2012/2013 BULANAN : RM 1300.00 BAKI : 3 TAHUN 9 BULAN START PAYMENT: 5 HB FEBRUARY BANK : HONG LEONG BANK ROADTAX: JUNE 2020 BLACK LEATHER ELECTRONIC SEAT 7 SEATER SUV SUNROOF KEYLESS POWER BOOT REVERSE CAMERA GOOD CONDITION ACCIDENT FREE DOWN PAYMENT : RM 26,000 𝘾𝙖𝙡𝙡/𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥 𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 𝘽𝙤𝙤𝙠𝙞𝙣𝙜: 011-23046693 #eropahbest #nakcuti #negara #mooderopah #halal #malaysianstyle #bhfyp #instatravel #kualalumpur #malaysianig #malaysiatrulyasia #food #life #malaysiaphotographer #igmalaysian #love #igmalaysia #malaysianfood #malaysiantravellers #tamaka #ultraman #relayforlife #tourismmalaysia #healthy #discoverselangor #igersmalaysia #treat #kakijalan #sukatravel #malaysiatrending


0💬Normal

Vacation mode ON 🌴😍🌿. @limastiga. . Thank you @lunaskinz_mfofficial for sharing this beautiful family picture of yours ⠀ . Tag someone you’d take here👌🏻😍. ——————————————————————————— For villa reservation and inquiries. please call/WhatsApp : 0126237687 (siti). . (Halal-friendly properties). . Keep tagging your unbelievably moment in #Limastiga to allow us to share . #limastiga #formuslimonly #umbaimelaka #melaka #limastiga #limastigaprivatevilla #destinasipercutian #cuticutimalaysia #vscomalaysia #homestaymelaka #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #kakitravel #kakitravelmalaysia #jombercuti #jomholiday #jalanjalan #percutian #sukatravel


1💬Normal

Harga : Rp. 68.000 Order Whatsapp : 0812-1111-7040 READY : - PINK KAKTUS - BIRU TOWER - GREY Saat traveling sebisa mungkin anda harus meminimalkan barang bawaan karena jika kelebihan bagasi anda akan dikenakan denda kelebihan bagasi. Saat traveling isi koper pasti bertambah terus diantaranya belanja oleh-oleh. Lalu bagaimana meminimalkan barang bawaan?? Cukup mudah, anda dapat meminimalkan perlengkapan mandi yang hendak dibawa dengan travel toiletries kit. Anda dapat menghemat ruang dan berat bagasi. Travel toiletries kit sekilas bentuknya seperti botol minum tapi bukan. Di dalam botol berisi perlengkapan mandi yang wajib dibawa saat traveling. Deskripsi : - Penutup bagian atas seukuran gelas, dapat digunakan untuk berkumur - Jika dibuka penutup atas akan terlihat 2 pencetan sabun, di bawah pencetan sabun terdapat ruang untuk tempat sabun cair dan shampoo, dapat diisi sabun mandi dan shampoo, kapasitas 60 ml, dilengkapi jepitan penahan anti tumpah - Di antara pencetan sabun terdapat selipan sisir, sisir sudah termasuk di dalam kemasan - Di belakang tempat sabun terdapat holder sikat gigi dan odol (Odol dan sikat gigi TIDAK TERMASUK di dalam kemasan) - Bagian bawah botol bisa dibuka, terdapat cermin pada bagian bawah tutup botol. - Juga terdapat ruang untuk selipan handuk wajah di bagian bawah botol (Handuk wajah TIDAK TERMASUK) di dalam kemasan Sangat praktis bukan?? mau mandi cukup bawa 1 botol toiletries kit untuk berbagai keperluan mandi, traveling gak pake ribet !! Size : 6.8 x 20 cm #traveltoiletries #toiletrybag #toiletries #toiletriesbag #traveltoiletrieskit #toiletrieskit #perlengkapanmakeup #makeupcantik #travelling #sukatravel #travel #sukajalan #sukajalanjalan #jalanjalan #jalanjalanseru #dekorruangtamu #dekorasiruangan #toiletriespouch #toiletpaper #toiletriesbagmurah


0💬Normal

The right way to spend your Sunday!. @limastiga. . Photo credit thanks to @lunaskinz_mfofficial. . Tag someone you’d take here👌🏻😍. ——————————————————————————— For villa reservation and inquiries. please call/WhatsApp : 0126237687 (siti). . (Halal-friendly properties). . Keep tagging your unbelievably moment in #Limastiga to allow us to share . #limastiga #formuslimonly #umbaimelaka #melaka #limastiga #limastigaprivatevilla #destinasipercutian #cuticutimalaysia #vscomalaysia #homestaymelaka #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #kakitravel #kakitravelmalaysia #jombercuti #jomholiday #jalanjalan #percutian #sukatravel


1💬Normal

Satu petang di @limastiga. . Photo credit thanks to @ynsrzl. Tag someone you’d take here👌🏻😍. ——————————————————————————— For villa reservation and inquiries. please call/WhatsApp : 0126237687 (siti). . (Halal-friendly properties). . Keep tagging your unbelievably moment in #Limastiga to allow us to share . #limastiga #formuslimonly #umbaimelaka #melaka #limastiga #limastigaprivatevilla #destinasipercutian #cuticutimalaysia #vscomalaysia #homestaymelaka #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #kakitravel #kakitravelmalaysia #jombercuti #jomholiday #jalanjalan #percutian #sukatravel


3💬Normal

Harini kektan nak kongsi gambar train kat Tokyo. Cantikkan train ni. Ni train ke Tokyo Disneyland dan Disney Sea. Nengok train pun dah lawa, belum lagi view, art, architecture, building dan lain-lain lagi tu. Bermusafirlah, buka mata, buka jiwa 💕 #aziesam #JRKembaraimpian #merealisasikanimpiananda #tokyojapan #skuadkembaraimpian #zcmboom #jomjalanjepun #jomgijepun #instaboomakademi #traveltojapan #japan #jepun #tokyojepun #tokyodisneyland #tokyodisneysea #disneylandtokyo #disneyseatokyo #privatetrip #kembaraimpian #pakejkejepun #tourguide #travelporn #tripadvisor #instatravel #sukatravel #kakitravel


0💬Normal

Kurangkan makan nasi tak mempercepatkan penurunan berat tau. Jadi, makanlah 😍 . Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN! ✔️Turun 4-7kg, SHAPELOSS. ✔️Personalised mealplan (sesuai utk wanita sibuk, ibu menyusu, surirumah). ✔️Challenges & Homework. ✔️Coaching group (wanita sahaja). ✔️ Kelas Pemakanan. ✔️One-to-one coaching. ✔️ Video Senaman. 📓 e-book Resepi MASAKAN MELAYU. . 🍚Boleh makan nasi. 🍗Boleh makan ayam/ikan goreng. ❌Tak wajib eat clean. ❌Tak wajib senaman. ❌Tak boleh berlapar. ❌Tak wajib masak. . ‼️MULAKAN DENGAN SURIKURUS ‼️ . 📲0194514939 (Link in BIO).


1💬Normal

. Protein to rebuild Carbs to recharge The right ratio to recover . Saya suka try campur-campur F1 dengan produk lain. Depend. Mix dengan apple fibre @ F3 @ buah-buah. The best recovery drink for me lepas workout, buat kerja rumah tak stop. Part ni senang je keja saya 😑 Lepas dapat penat, dapat lapar, bancuh shake terus ❤️


1💬Normal

Next Page