#pesankakmoji

Bila bf kau tengok perempuan lain be like.. 😏😤 . 🎥 Cc : @ayoi_tv . (Tag orang² yg tersayang 💕) . Follow juga ig @lafaz.rindu & @selagi_ada_cinta . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta ⏩@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta


0💬Normal

✨PINJAMAN PERIBADI KL/SELANGOR✨ Customer Kerja swasta .Apply loan Rm3000 dapat penuh Rm3000 , Proses dalam 1 jam sahaja . ❌No Deposit ❌No Upfront ✔ Pembayaran balik yg fleksibel ✔Loan dapat penuh call/whatsapp : 0173896394📱 atau boleh click link di bio @personal_loan_kl_selangor . . #selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #adikbraces #bosan#epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #seribusatucerita #videolawak #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10


0💬Normal

Dorang punye sembang penipu mesti die akan bohong • 🎥 : [Credits] • Share & tag rakan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🏮 • Follow @katakelakar untuk content yang lebih menarik🎈 #zonviral #katakelakar #nakpickupline #tiktokmalaysia #nakkongsi #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #seribusatucerita #hatikecai #singgahsekejap


4💬Normal

• 🎥 : [Credits] • Share & tag rakan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🏮 • Follow @katakelakar untuk content yang lebih menarik🎈 #zonviral #katakelakar #nakpickupline #tiktokmalaysia #nakkongsi #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #seribusatucerita #hatikecai #singgahsekejap


0💬Normal

Once upon a time | Pada suatu ketika dahulu ✨


1💬Normal

Setia itu mahal. Kawan pun jangan la makan kawan kan 😅😅😅 Tengok sampai habis 💕 . 🎥📸 Credit: video owner . Follow us on: 📌@nakhabaqnii 📌@nakrindu 📌@sentiasa.rindu 📌@sentiasa.sayang 📌@secebis.cinta . ▶️Jangan lupa turn on notification🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 . #selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#adikbraces#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#seribusatucerita#videolawak#paidreviewrm5#paidreviewmalaysia#paidreviewrm10


1💬Normal

🙈❤️ . 🎥📸 Credit: video owner . Follow us on: 📌@nakhabaqnii 📌@nakrindu 📌@adik.braces 📌@selalu.rindu 📌@nakdakwah 📌@sentiasa.rindu 📌@sentiasa.sayang . ▶️Jangan lupa turn on notification🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#akubroken #curi_curi_cinta #tiapharisayang #lawakhambar #igersmalaysia #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#silamoveon


4💬Normal

Bak kata pepatah siapa makan cili dia yang terasa pedas kan #nakluahsikit . Tag Someone ✅


11💬Normal

Try buat kat member korang.. 😂 Tag member korang 😉 . Untuk quotes, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita ⏩@tiapharisayang@curi.curi.cinta ⏩@sandarkan.kenangan ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#akubroken #curi_curi_cinta #tiapharisayang #lawakhambar #igersmalaysia #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#silamoveon


29💬Normal

Haaa. Tag member korang 😉 . Untuk quotes, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita ⏩@tiapharisayang@curi.curi.cinta ⏩@sandarkan.kenangan ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#akubroken #curi_curi_cinta #tiapharisayang #lawakhambar #igersmalaysia #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#silamoveon


17💬Normal

SRAI PEKAN BERANANG 😃😃 #ProgramMotivasi kita hari ni best ke best sgt wei😃🌹Cepat tag ig kawan2 korang ramai2 dekat sini meh la komen berjemaah bagi meriah wei🙈🤗 Ustaz tau ada dikalangan korang yg menangis dlm program pagi tadi🌹Semoga kita blh jadi Insan yg lebih baik bermula dgn #jagasolat #jagaadab 🤗🤗🌹#Ceramah #ProgramMotivasi #Wasap0166360639 . . . . . . #pusufian #sraipekanberanang #teampusufian #pencetusummah #spreaddakwah #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #himpunanlawakmalays #malaysiatrending #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #muhasabahdiri #kalamulama #dakwah #tarbiahsentap #jentikhati #tolongpesan #usrahsantai #programmotivasi #MisiTawanMumtaz #SiriJelajahMotivasi


20💬Normal

Bahaya 😅 by @nakrindu . Follow us on: 📌@nakhabaqnii 📌@nakrindu 📌@adik.braces 📌@selalu.rindu 📌@nakdakwah 📌@sentiasa.rindu 📌@sentiasa.sayang . ▶️Jangan lupa turn on notification🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#akubroken #curi_curi_cinta #tiapharisayang #lawakhambar #igersmalaysia #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#silamoveon


24💬Normal

Cara untuk hntr surat dkt crush • 🎥 : [Credits] • Share & tag rakan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🏮 • Follow @katakelakar untuk content yang lebih menarik🎈 #zonviral #katakelakar #nakpickupline #tiktokmalaysia #nakkongsi #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #seribusatucerita #hatikecai #singgahsekejap


5💬Normal

#Repost @katakelakar • • • • • • Yusuf sangat friendly apabila dia smile pasti akan senyum • 🎥 : [Credits] • Share & tag rakan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🏮 • Follow @katakelakar untuk content yang lebih menarik🎈 #zonviral #katakelakar #nakpickupline #tiktokmalaysia #nakkongsi #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #seribusatucerita #hatikecai #singgahsekejap


10💬Normal

Bersih betul.. 😍 Tag member korang 😉 . Untuk quotes, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita ⏩@tiapharisayang@curi.curi.cinta ⏩@sandarkan.kenangan ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#akubroken #curi_curi_cinta #tiapharisayang #lawakhambar #igersmalaysia #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#silamoveon


47💬Normal

Confuse dah member tu.. Haha Tag member korang 😉 . Untuk quotes, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita ⏩@tiapharisayang@curi.curi.cinta ⏩@sandarkan.kenangan ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#akubroken #curi_curi_cinta #tiapharisayang #lawakhambar #igersmalaysia #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#silamoveon


90💬Normal

Betul tu.. Tag member korang 😉 . Untuk quotes, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita ⏩@tiapharisayang@curi.curi.cinta ⏩@sandarkan.kenangan ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#akubroken #curi_curi_cinta #tiapharisayang #lawakhambar #igersmalaysia #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#silamoveon


3💬Normal

😊😊😊 . Follow us on: 📌@nakhabaqnii 📌@nakrindu 📌@adik.braces 📌@selalu.rindu 📌@nakdakwah 📌@sentiasa.rindu 📌@sentiasa.sayang . ▶️Jangan lupa turn on notification🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#akubroken #curi_curi_cinta #tiapharisayang #lawakhambar #igersmalaysia #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#silamoveon


0💬Normal

Ye tau dendam dgn ex tapi jgn la dgn ayah pon dh sepak😆 • 🎥 : [Credits] • Share & tag rakan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🏮 • Follow @katakelakar untuk content yang lebih menarik🎈 #zonviral #katakelakar #nakpickupline #tiktokmalaysia #nakkongsi #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #seribusatucerita #hatikecai #singgahsekejap


2💬Normal

Lelaki bila teman perempuan shopping be like.. 😅😬 . 🎥 Cc : @ayoi_tv . (Tag orang² yg tersayang 💕) . Follow juga ig @lafaz.rindu & @selagi_ada_cinta . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta ⏩@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta


4💬Normal

Nanti dh dapat bulan roger min • 🎥 : [credits] • Share & tag rakan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🏮 • Follow @sukaborak untuk content yang lebih menarik🎈 #nakpickupline #ngakakkocak #lawakbodoh #lawakmalaysia #motifviral #tiktokmalaysia #nakkongsi #guyonan #iglelakivsperempuan #seribusatucerita #nakngepek #pesankakmoji#hiburan #hatikecai #dubsmashmalaysian


0💬Normal

Next Page