#nakpickupline

Siapa suka pakai foundation tapi tak suka rasa tebal sangat and at the same time nak foundation tu full coverage? Ha Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer ni sesuai untuk uols! 💕 . Ada setengah foundation, bila uols apply 2-3 kali, foundation tu akan crack dan buat kulit uols bercapuk. Tapi foundation ni dia buildable, maksudnya uols letak banyak kali pun, uols still boleh blend dia sampai la cela yang uols nak tutup tu hilang. And yang best, foundation ni rasa ringan je dekat muka 💛✨ . . . . . . 😍Jemput wasap 013-2485815 for info Cod sekitar selangor🚘


1💬Normal

Full coverage foundation but will not make you look cakey???? OH YES!! Dengan cuaca kita yang macam ni, memang nak pakai foundation yang full coverage tapi risau kalau boleh buat kita rimas. But MEERACLE Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer ni memang terbaik!! 😍😍👌 . . . . . 📲Wasap 013 2485815 for order . 😍Cod selangor😍


1💬Normal

"Kita cuba tutup kesedihan dengan hiburan tapi akhirnya tiada apa yang kita dapat kerana ubat kesedihan adalah sujud dan mengadu pada Allah." . Jom dapatkan Al-Quran Tagging Nafeesa dan Safeeya sekarang😍 . . Cara Tempahan : . 1. DM . Atau . 2. Comment "SAYA NAK NAFEESA/SAFEEYA" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . #sitisarah_kmr#sarah_calligraphy#SahabateNuur #BringMoreHappiness #AlQuranTagging #AlquranPelangi#motivasihidup #katamutiara#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes


0💬Normal

It’s really as easy as 1,2,3! . Even the applicator was made easier for you. Memang senang! Tak tumpah, siap boleh kawal jumlah yang nak guna 😄✨ . If uols guna hari-hari foundation boleh bertahan sehingga lebih 5 bulan atau lebih lagi mengikut penggunaan. 📲Wasap 013-2485815 @ klik link di bio for order 🚘Cod sekitar selangor😍 .


1💬Normal

Have you tried our Pro Face Applicator?? If not, maybe you should....because you’ll fall in love with it. . . . . . Wasap 013-2485815 for info COD SELANGOR😍


1💬Normal

It’s squishy and soft! Definitely a fun thing to bounce it on your skin when applying your foundation / concealer and set the powder. Paling tak best bila sponge tu keras and kasar, nak bounce banyak kali pun rasa macam kena tumbuk je🤣 ….that’s why you kena try MEERACLE Pro Face Applicator ni! ✨ . . . 📲WASAP 013-2485815 FKR ORDER 🚘COD SEKITAR SELANGOR


1💬Normal

"Kita takkan pernah rasa puas dan cukup sampai kita belajar untuk menghargai dan bersyukur dengan apa yang kita ada." . Jom dapatkan Al-Quran Tagging Nafeesa dan Safeeya sekarang😍 . . Cara Tempahan : . 1. DM . Atau . 2. Comment "SAYA NAK NAFEESA/SAFEEYA" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . #sitisarah_kmr#sarah_calligraphy#SahabateNuur #BringMoreHappiness #AlQuranTagging #AlquranPelangi #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes


0💬Normal

Ramai yang pilih Pro Face Applicator ni sebagai alat mekap mereka! Dengan fungsi yang berbeza bagi setiap bucu, ia boleh bantu korang untuk blend mekap korang pada setiap sudut muka korang! . Selain daripada apply foundation, korang boleh gunakan untuk blusher, loose powder dan semasa baking powder dekat atas kulit muka korang. Banyak kan kegunaannya?!?! . . . 🚘COD SEKITAR SELANGOR . . 📲WASAP 013-2485815 FOR ORDER


1💬Normal

"Katakanlah al-Quran itu adalah petunjuk & penawar bagi orang-orang yang beriman." . Jom dapatkan Al-Quran Tagging Nafeesa dan Safeeya sekarang😍 . . Cara Tempahan : . 1. DM . Atau . 2. Comment "SAYA NAK NAFEESA/SAFEEYA" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . #sitisarah_kmr#sarah_calligraphy#SahabateNuur #BringMoreHappiness #AlQuranTagging #AlquranPelangi #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes


0💬Normal

6 SEBAB KENAPA PERLU CUBA DAN GUNA MEERACLE GEMSTONE SERUM 😍 1) TESTIMONI Terbukti berkesan dengan ribuan testimoni yang dah cantik dengan meeracle, dari segi pelbagai masalah kulit muka. 2) MUDAH Tidak perlu lagi pakai krim siang krim malam lagi. Meeracle inilah untuk siang dan malam. 3) JIMAT Sebotol serum tahan sehingga 2 bulan dan adalah serum ALL-IN-ONE. Semua ada dalam satu botol ajaib ini. 4) WANGI Wangi sangat-sangat. Bau sampai rasa macam nak makan! 5) TEKSTUR RINGAN Tekstur serum seakan "Lotion" dan bila disapu akan cepat meresap, tidak melekit dan tidak berminyak. 6) GLOWING Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik. Rasai kulit wajah yang “pinkish” dengan kehebatan dari Batu permata ruby. @meeracle_malaysia_my @meeracle_malaysia_my #meeraclegemstonebeauty #dropshipwanted


1💬Normal

Jom rawat kulit muka uols dengan menggunakan MEERACLE Facial Serum! . Ada banyak bahan-bahan yang membantu untuk mencerahkan tona kulit, memudarkan parut, dan melambatkan proses penuaan! 💯👍🏻 . . WASAP 013-2485815 FOR ORDER COD SEKITAR SELANGOR


1💬Normal

Memang sangat penting untuk uols guna Facial Serum dalam skincare routine uols! Just apply masa pagi dan malam je –kalau nak kulit cantik kena la ada usaha tu, betul tak? So jangan lupa okay, sebab mesti takkan menyesal punya! Bila lagi nak #menjadidenganmeeracle? 😉 . . . Wasap 📲 013-2485815 for order . . COD SELANGOR


1💬Normal

Katakan tidak lagi dekat kulit yang berkedut dan tidak tegang! 🚫❌ Macam mana nak hilangkan kesan garisan yang dah muncul dekat kulit tu? Jangan risau….Facial Serum MEERACLE boleh membantu untuk slowly hilangkan garisan dan kedutan yang ada 😄🥰 So kulit uols akan kembali tengang & flawless😍😍 . . . . FOR ORDER WASSAP 📲013-2485815 🚘COD SEKITAR SELANGOR


1💬Normal

The special minerals that contains in the Jeju lava seawater gives you a powerful moisturizing effect and boost your skin’s hydration and help to fight against aging. So Luxury Cleansing Milk ni bukan sahaja bersihkan kulit uols, tapi juga bagi hydration dan kelembapan dekat kulit uols! 💧🌊 ... . . . . Rugi sangat sape2 yang tak grab lagi tau..😎😎 . . . 👉Cepat2 wasap 013-2485815 for order 🚘Cod sekitar selangor


1💬Normal

Tak susah pun nak guna Luxury Cleansing Milk ni, spray je dekat cotton pad dan lap muka uols. Confirm makeup uols yang water-proof tu akan tanggal. Kulit terus bersih! Kalau tak pakai makeup pun, uols still boleh pakai untuk bersihkan muka tau, sebab boleh jadi ada minyak and habuk melekat dekat muka uols 😁 dengan adanya Luxury Cleansing Milk ni, kulit akan jadi double bersih ✨ . . . . . 📲WASAP 013-2485815 FOR ORDER 🚘COD SEKITAR SELANGOR


1💬Normal

Shake! Spray! Wipe! Only 3 simple steps to free your face from dirt, makeup and oil. We promise, you’ll love this Luxury Cleansing Milk to remove your makeup rather than using oil cleansing! This one is wayyyyy better! 😉🥰 . . Click wasap link @meeracle_original_agent for order. Cod sekitar selangor😍😍


1💬Normal

Korang yang ada masalah jerawat & parut yang tak settle² tu jom follow cara Eryn ni okay. . 2 step mudah je dengan Meeracle. Produk Skincare yang dipercayai. Super Brand 2019 & dapat Award untuk Trusted Beauty & Excellent Beauty Produk SME Business Award 2019. . . . Stoplah gunakan produk 'cepat cantek' okay! Dan pastikan korang beli Meeracle dari Ejen Sah HQ bukan dari shopee/lazada/mudah... (kandungannya diragui) . . @meeracle.serum.viral . . .


1💬Normal

Katakan tidak lagi dekat kulit yang berkedut dan tidak tegang! 🚫❌ Macam mana nak hilangkan kesan garisan yang dah muncul dekat kulit tu? Jangan risau….Facial Serum MEERACLE boleh membantu untuk slowly hilangkan garisan dan kedutan yang ada 😄🥰 So kulit uols akan rasa tegang! . . @meeracle.stokis.jb


1💬Normal

Pewiitt...Org Trganu kata..Comel lotte😘😘..lps berjaya turun 14KG ..automatik nampak lebih awet muda kan?...haa..bonus tau.. Kulit pun makin mulus je.. . Yg bestnya inchloss dan weightloss dua2 dapat sekaligus..berbaloi gigih minum cococurv tiap hari.. . Tak perlu berjimat utk bahagian diri sendiri...bila diri sendiri hepi org² yg kita syg pun akan hepi..tambah² lagi si suami pasti lebih teruja dgn uols...ye la..makin cantik..si isteri keluar rumah sorang² pun risau hahaha... Nak info lagi best dari semasa ke semasa? . Follow ig @tips.slim_bymeqty @tips.slim_bymeqty @tips.slim_bymeqty . Tak sabar nak dptkan Cococurv skrg jugak? Tak sabar nak slim? . Wasap skrg for rast respond 013 747 0408 013 747 0408 013 747 0408 . #cabarankurusonline #coachkurusonline #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam#jodoh #nakfakta #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #cintaislamic #niqabista #ctdk #Fattzura#ebitlew #aliffteega #aliffteega#malaysianfood#indonesianfoods#chocofitbatam#cococurvbatam#cococurvebatam#cococurvhq#cococurvjb


0💬Normal

Ramai mcm tak percaya bila tengok sis ni skrg..ramai kawan² tanya apa rahsia skrg nampak slim dan cantik sgt.. . Loss 8KG..INCHLOSS sagt best habis baju² lama boleh muat balik..mood nak beli baju2 baru makin excited laa..sbb byk baju2 cantik berkenan dihati boleh beli.. . Yeeehaaaaaa...bestnya..Raya tahun 2020 dan tukar size baju.. Alhamdulillah . Tak sabar nak slim jugak? Jgn lupa ⤵️⤵️ . . Follow ig @tips.slim_bymeqty @tips.slim_bymeqty @tips.slim_bymeqty . Tak sabar nak dptkan Cococurv skrg jugak? Tak sabar nak slim? . Wasap skrg for fast respond 013 747 0408 013 747 0408 013 747 0408 . #coachkurusonline #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam#jodoh #nakfakta #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #cintaislamic #niqabista #ctdk #Fattzura#ebitlew #aliffteega #aliffteega#malaysianfood#indonesianfoods#chocofitbatam#cococurvbatam#cococurvebatam#cococurvhq#cococurvjb


0💬Normal

Having trouble to remove your water-proof makeup?? Or your skin ended up feel dry and sore after trying to remove the makeup? Try the MEERACLE Luxury Cleansing Milk! Selain dapat buang makeup dekat muka dengan senang, ia juga akan jadikan kulit uols rasa lembut!! ✨ . . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove . . Klik link WASAP dekat bio @meeracle.face.my to order


1💬Normal

FREE POSTAGE ALERT 🚨 . It’s now or never — enjoy a FREE POSTAGE when you purchase a minimum of RM88! Special for those within Malaysia, including Sabah & Sarawak! ✨ . . Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq to order


1💬Normal

If you have uneven skin tone, pigmentation and dark spots, then this Facial Serum is for you!! Alpha Arbutin ni memang boleh membantu untuk mencerahkan kulit, so semua parut-parut tu semua akan slowly fades away 🥰 . . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove . . Klik link WASAP dekat bio @meeracle.testimoni.my to order


1💬Normal

Macam makin teruk je ni hmm Tourist dari China berlambak je kat KL tu,, Hati2 ye guys😥 *tekan link Di bio untuk baca full article ye, Kalau malas xdapek den nk tolong


3💬Normal

🤔🤔 *tekan link Di bio untuk baca full article ye, Kalau malas xdapek den nk tolong


1💬Normal

2 langkah untuk memiliki kulit yang licin tanpa cela. Langkah pertama ialah sentiasa pastikan anda mencuci muka dengan Meeracle Facial Cleanser setiap hari. . Langkah kedua, rawat kulit anda dengan satu-satunya Meeracle Facial Serum. Dengan rutin yang konsisten, kulit bebas cela bukan lagi mimpi. . . COMBO CLEANSER + SERUM 💵RM128sm/138ss 📬FREE POS 🇲🇾🇲🇾 UNTUK BULAN JANUARI JE TAU!! . . Info/Order sila klik link WASAP di bio @meeracle.original.hq 😊


1💬Normal

@majlis_ilmu.my . Perkongsian info majlis ilmu yang merupakan taman-taman syurga di dunia selain pelbagai coretan dakwah terkini dan trending untuk sama-sama meningkatkan keimanan dan ketaqwaan kepada-Nya. . ######################################### ######################################### . Support kami supaya dapat terus aktif dan berkongsi segala peluang beramal ibadah kepada-Nya, in sha allah!! . JANGAN LUPA TEKAN FOLLOW DI BIO KAMI @majlis_ilmu.my . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabisko


0💬Normal

@majlis_ilmu.my . Perkongsian info majlis ilmu yang merupakan taman-taman syurga di dunia selain pelbagai coretan dakwah terkini dan trending untuk sama-sama meningkatkan keimanan dan ketaqwaan kepada-Nya. . ######################################### ######################################### . Support kami supaya dapat terus aktif dan berkongsi segala peluang beramal ibadah kepada-Nya, in sha allah!! . JANGAN LUPA TEKAN FOLLOW DI BIO KAMI @majlis_ilmu.my . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabisko


0💬Normal

@majlis_ilmu.my . Perkongsian info majlis ilmu yang merupakan taman-taman syurga di dunia selain pelbagai coretan dakwah terkini dan trending untuk sama-sama meningkatkan keimanan dan ketaqwaan kepada-Nya. . ######################################### ######################################### . Support kami supaya dapat terus aktif dan berkongsi segala peluang beramal ibadah kepada-Nya, in sha allah!! . JANGAN LUPA TEKAN FOLLOW DI BIO KAMI @majlis_ilmu.my . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabisko


0💬Normal

@majlis_ilmu.my . Perkongsian info majlis ilmu yang merupakan taman-taman syurga di dunia selain pelbagai coretan dakwah terkini dan trending untuk sama-sama meningkatkan keimanan dan ketaqwaan kepada-Nya. . ######################################### ######################################### . Support kami supaya dapat terus aktif dan berkongsi segala peluang beramal ibadah kepada-Nya, in sha allah!! . JANGAN LUPA TEKAN FOLLOW DI BIO KAMI @majlis_ilmu.my . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabisko


0💬Normal

Hai..semua selamat pagi😍semoga urusan kita semua dipermudahkan🙏🏻 Katakan tidak lagi dekat kulit yang berkedut dan tidak tegang! 🚫❌ Macam mana nak hilangkan kesan garisan yang dah muncul dekat kulit tu? Jangan risau….Facial Serum MEERACLE boleh membantu untuk slowly hilangkan garisan dan kedutan yang ada 😄🥰 So kulit uols akan rasa tegang! . . @meeracleoriginal.hq . #meeracle #formulagemstone #teamMeeracleZZ #setelahkudimiliki #jeragat #jerawat #parutjerawat #intannajuwa #zulariffin #terapiinstagram #ajimaura #sayajualskincare #serumhalal #serummalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitberminyak #kulitsensitif #parutjerawat #nakbebel #naksentap #nakpickupline


0💬Normal

@majlis_ilmu.my . Perkongsian info majlis ilmu yang merupakan taman-taman syurga di dunia selain pelbagai coretan dakwah terkini dan trending untuk sama-sama meningkatkan keimanan dan ketaqwaan kepada-Nya. . ######################################### ######################################### . Support kami supaya dapat terus aktif dan berkongsi segala peluang beramal ibadah kepada-Nya, in sha allah!! . JANGAN LUPA TEKAN FOLLOW DI BIO KAMI @majlis_ilmu.my . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabisko


0💬Normal

Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Salam menjemput rezeki.. . . @pupici_malaysia_my


1💬Normal

(TAG MEMBER) korang bile tkut jer jad ganas🦍hahaha🤣;- . . . . . .UNTUK KONGSI VIDEO² LAWAK SILA TAG:@video.viral20 #lawakhambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakpecahkepala #lawakhangit #lawaksantai #lawaksangat #naksentap #nakpickupline #videocreator #viralmalaysia #videoviral #videolawak #lawakking #videoking #viralohviral #ohviral #support10k Follow my new ACC: @_amierrizal


0💬Normal

Perpaduan dua warna pada kacamata K-Ion Nano Premium 5 bisa jadi mood booster dan melengkapi outfit mu agar makin stylish! Dilengkapi dengan lensa berwarna sedikit kekuningan dan anti sinar UV yang dapat melindungi mata dari efek negatif sinar ultra violet yang berbahaya sehingga dapat memperlambat proses penuaan. . Konsultasi & Pemesanan Hub. WA 📲 0811-9590-009 (Klik Link di Bio) . . . . #klinkdigitalnetworkmarketing #kacamataterapi #kionnano #kionanopremium7 #entrepreneurship #kacamatapremium #jentikhati #twitterjentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #thetarbiyyah #seribusatucinta #nakfakta #niqabis #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah


0💬Normal

𝕕𝕚𝕡𝕦𝕛𝕚 𝕩𝕥𝕖𝕣𝕓𝕒𝕟𝕘 𝕕𝕚𝕙𝕚𝕟𝕒 𝕩𝕥𝕦𝕞𝕓𝕒𝕟𝕘😊 . . . . . . . . . . . @dekyum73 @dekyum73 @dekyum73 @funimate_malaysia @funimateofficixl @video_malaysia3 @jiwang.video._ @video.jiwangofficial_ @budak_video_official #ayat #akuokay #ayatdeep #abang #atukpesan #akuokayofficial #a #nakbebel #naksentap #nakcantik #nakpickupline #nakhabaq #nakfakta #nakedplanet #diacrush #dogsofinstagram #studygram #humor #jiwakacau #j #dia #girl #lelaki #lebanon


0💬Normal

Walau pelbagai ragam manusia, pilih satu sifat tuhan. "maafkan" 💕 . . . . . . .#nakpickupline #nakkawan #nakbebel #nakluahsikit #nakshare #termenungjauh


0💬Normal

Stress kalau kepala asyik gatal kan. Rambut pula makin banyak gugur. Silap2 boleh jadi botak kalau diabaikan. Apa kata cuba ikhtiarkan dengan #setprimadona FAITH FLEUR. 9/10 feedback yang kami dapat pun positif. Dah ramai cust yang puashati dan selalu repeat order. www.wasap.my/60199094769/g_nak+cuba+ff . Follow @faithfleur_terengganu Follow @faithfleur_terengganu2 . . #instaboomakademi #rambutgugurteruk #kelemumur #kelemumurhilang #rambutgugur #botak #rawatrambut #rambutsihat #sentapjentikhati #rambutnipis #botak #sentapbeb #tiktokmalaysia #lawakhambar #dakwahjentikhati #igermalaysia #malaysiaviners #nakpickupline #thetarbiyyah #seribusatucerita #nakbebel #maluapabossku #atukpesan #malaysiatrending #jommuhasabahdiri #Faithfleurbyctymary #FaithfleurTerengganu #rambutgugur #melebatkanrambut #uban #faithfleurmalaysia


0💬Normal

Latepost #27012020: USOP AT MAKAN BY THE BAY #MBTB2020 | BAYFRONT EVENT SPACE AVENUE SINGAPORE | #25022020 🌹 . It was wrapppp🔥🔥🔥 ✔SELAMANYA ✔TITIAN HASRAT ✔CINTA LUAR BIASA . Alhamdulillah everything going well 👏 Thank you @farahdianaeventsmanagement jemput our boss @usopofficial menghiburkan fans SG 💕 Thank you semuaa turun support this event & enjoy performance our beloved boss. Jaga kesihatan semuaa! take care 🌹 . . #Selamanya #utara #love #live #abpbh #lagusedih #sukasuka #saveme #nakpickupline #malaysianartist #2020 #bomba #sitinordiana #mudahterhibur #meletop #khaibahar #midtown #naksentap #Singapore #indomusicgram #hatikecai #hits #spreadlove #mstaronline #ULstandTogetherWithUsop


0💬Normal

Next Page