#marykayproducts

⭐💖 Kit Mary Kay ! ⭐💖 💕 Tenho Pronta Entrega desse Kit, maravilhoso!!! 🎁 Presentei quem você ama! 😃 ---- 💕Apenas R$ 198,00. Isso mesmo, vem garantir o seu... 🛍💁🏻‍♀️💖😍 ⚜ Kit Dermoabrasivo Mary Kay Tratamento de limpeza profunda, proporciona resultados imediatos no combate às rugas, poros dilatados e manchas da pele. ---- Ainda não tem Consultora de Beleza Mary Kay? Estou aqui para te atender. @jessicaaraujomarykay 💕🛍 💕📲 Pedidos: Whatsapp ou Direct. 💕Aceito cartões de crédito* e débito 💳🔛, Transferência Bancária, Espécie 💰 e QR Code e Mercado Pago. 💕(*Consultar condições de parcelamento no cartão de crédito). 💕 Entrego com total segurança no conforto de sua residência. 📦🚚 💕 #juntaspodemosmais #issomarykay #consultoradebeleza #maquiagem #skincare #makeup #makeupbrasil #marykaybrasil #marykaymakeup #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #empreendedoraonline


0💬Normal

[Day3: #silverwingcycleday3 ] . . My favourite produk dlm Mary Kay..💪🏻 #skinvigoratesonic #timewiserepairskincare #timewiserepaircleanser . . Paling suka guna SkinV sbb yakin kulit dibersihkan 4x ganda dr cuci wajah pakai jari aje. . Bila kulit bersih, baru yakin kulit dpt menyerap manfaat skincare produk tanpa ada kotoran yg melekat/ menyumbat pori. . . Jangan salahkan produk tak berkesan tapi salahkan cara pembersihan wajah yg sempurna! . . Siapa nak kulit bersih 🙋🏻‍♀️ meh wasap Kak Megg sekarang.. .. #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #power13mysg #ilovemymklife #marykaylife #marykayproducts #marykayskincare #kulitbersih #kulitsihatcantik


0💬Normal

. 🌹 Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Korang boleh apply PELEMBAP untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh dengan air suam selalu pada muka @ guna hampas uncang teh yang dah guna buat air tu. ... ... ... 🌹 Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurang2nya iaitu Membiarkan wajah korang bebas dari sebarang produk.penerimaan kulit kita berbeza-beza..takut juga kulit kita terkejut dengan kedatangan produk baru. ... ... ... 🌹 Bila dah guna skincare baru, akan berlaku sesetengah kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin atau oily di sebabkan effect mercury skincare lama atau effect stop guna. ... ... ... So korang tak perlu risau ye kalau simpton-simpton ni wujud kat muka korang 🤩 .. .. .. 3D normal to dry - kulit normal, kering, jerawat nasi(halus-halus) .. .. 3D Combination to oily- kulit myk, tzone berminyak, .. .. .. jerawat yg minima(xlebih 5-10jerawat) .. .. .. Peemulaan nk pakai tw 3d bg day cream none spf .. y dah biasa pakai spf tak pe tau. .. .. .. bulan ni ada promo jadi korang boleh share kebaikan TW 3D dan kenal pasti macamna skin diorg . . . #set #setskincare #setskincaremarykay #setkulitcantik #setkulitkusam #setkulitsihat #skincarelelakiperempuan #skincarelelakiwanita #marykayskincare #skincarelelakimarykay #skincaremarykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykay #marykaylife #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykayselangor #marykayshahalam #marykaylover #marykaypahang #marykaykualalumpur #marykaykelantan #marykayputrajaya #marykayselangor #marykayselangorbeautyconsultant #cantikdenganmarykay #cantikcantik #murah #kulitberminyak #kulitberjerawat


0💬Normal

Asaalamualaikum and hello everyone 🤗 All you need to know about the NEW Hydrogel Eye Patches that will be launched on 1 June!💓 Preorder starts now. 10% off when you purchase Hydrogel Eye Patches and Soothing Eye Gel!! 👀Hydrates 👀Cools 👀Soothes 👀Depuffs 👀Awakens + 10% off for 2 sets 😱😱 https://www.wasap.my/601155319537/nakcantikwithMaryKay #marykaymysg #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #power13 #kulim #kedah #stayhome #kitajagakita #loveyourself #marykaymascara #marykayfreegift #marykaytimewise


0💬Normal

🌺TIPS AGAIN🌺 Haaa malas lah nak buat tips traditional , okay siapa yang MALAS tuu boleh guna tips modern okay. Uolss gunalah Mary Kay Skinvigorate Sonic Brush and this is the one tools dekat Mary Kay yang membersihkan muka uolss 85% bersih berbanding guna tangan. Best ke best? Amira Beauty Consultant Mary Kay 0179072168 #marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaypromosimurah #marykaytop5globalskincare #marykaytop3 #marykayskincare #marykayproducts #marykaymakeup #marykayshinelipstick #marykaylipandcheekstick #marykaylipmatte #marykaycccream #marykaysemimattelipstick #marykayeyeliner #marykayeyelinerpen #marykayfoundation #marykayhoneyglowfinisher #marykaybotanicaleffect #marykaylumivieserum #marykaytimewiserefine #marykaytimewise3d


0💬Normal

MEMANG TAK COMOT 😍 Lepasti tak perlu risau dah pakai eyeliner seharian, nak tonyoh mata gatal ke, nak nangis ke 😂⠀ .⠀ NEW EYELINER 😍 Ala2 bentuk pen, lebih kemas dan waterproof! Senang sangat nak apply! Practice makes perfect 🌟⠀ .⠀ Special 90 DAYS Satisfaction Guarantee ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Free Consultation⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Access to Me 24/7⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special guidance till you skin fully recovered⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Tips for skin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Fast Service & Response⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cik Iqa 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 018.2710227 || Link On Bio star✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent Beauty Consultant💋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia🇲🇾⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaymalaysia #readystockmarykay #beautyconsultantMaryKay #botanicaleffectmarykay #testimonimarykay #kulitsihat #likeforlikes #promosimarykay #marykayselangor #marykay #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykayklang #marykayampang #marykaytanahmerah #marykayskincare #skinvigoratemarykay #foundationmarykay #kerjayamarykay #marykaykampar #marykayproducts #marykayskincare #marykaymurah


0💬Normal

Morninggg korangg...😍😍 ❤Salam 4 syawal..mood raya lagii..tapi stayathome ye semua.. ❤kedai Mary kay Mass tetap open tw 24hour... ❤Yang mna tengah cari skincare tu atau nk tnya tentang masalah kulit korang mai wasap Mass akan bantu korang Free Consultation tww🤗🤗 ❤Atau berminat untuk membuat income dengan menjadi Beauty Consultant Mary Kay boleh bagi tahu mas ye🤗. Whatsapp👇🏻 http://www.wasap.my/60165720898/marykay Mass Beauty cnsultant mary kay 📌FREE POSTAGE 📌FREE SAMPLE 📌FREE CONSULTATION #marykaypenang #marykaypahang #marykaykl #marykayselangor #MaryKayJB #MaryKayTelukIntan #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #MaryKayPontian #marykayskincare #MaryKayPutrajaya #MaryKayBatuPahat #marykayshahalam #kedai #open24hours


0💬Normal

COMEL 😍 SENANG SANGAT NAK APPLY WATERPROOF EYELINER NI 😍 KALIS AIR DAN ANTI-COMOT PULAK TU!⠀ .⠀ WITH EVERY PURCHASE OF WATERPROOF EYELINER & ANY MASCARA, GET FREE MINI MAKEUP REMOVER AND TRANSLUCENT POUCH BAG! COMEL SANGAT 😍😍😍⠀ .⠀ Special 90 DAYS Satisfaction Guarantee ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Free Consultation⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Access to Me 24/7⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special guidance till you skin fully recovered⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Tips for skin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Fast Service & Response⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cik Iqa 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 018.2710227 || Link On Bio star✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent Beauty Consultant💋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia🇲🇾⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaymalaysia #readystockmarykay #beautyconsultantMaryKay #botanicaleffectmarykay #testimonimarykay #kulitsihat #likeforlikes #promosimarykay #marykayselangor #marykay #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykayklang #marykayampang #marykaytanahmerah #marykayskincare #skinvigoratemarykay #foundationmarykay #kerjayamarykay #marykaykampar #marykayproducts #marykayskincare #marykaymurah


0💬Normal

NEW EYELINER 😍 Ala2 bentuk pen, lebih kemas dan waterproof! Senang sangat nak apply! Practice makes perfect 🌟⠀ .⠀ Special 90 DAYS Satisfaction Guarantee ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Free Consultation⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Access to Me 24/7⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special guidance till you skin fully recovered⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Tips for skin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Fast Service & Response⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cik Iqa 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 018.2710227 || Link On Bio star✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent Beauty Consultant💋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia🇲🇾⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaymalaysia #readystockmarykay #beautyconsultantMaryKay #botanicaleffectmarykay #testimonimarykay #kulitsihat #likeforlikes #promosimarykay #marykayselangor #marykay #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykayklang #marykayampang #marykaytanahmerah #marykayskincare #skinvigoratemarykay #foundationmarykay #kerjayamarykay #marykaykampar #marykayproducts #marykayskincare #marykaymurah


0💬Normal

Yeayy!!😍 My happy client sdh dapat Cc Cream yg ditunggu tunggu. Dia kata mmg sudah lama pakai Cc Cream ni. Jauh Cc Cream ni travel sampai ke Brunei. Cod di sempadan saja pun boleh bah asalkan dapat barang Mary Kay🤩 #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaylovers #marykayproducts #marykaylife


0💬Normal

BERUS DOUBLE IMPACT : 2 LANGKAH UNTUK MENYERLAH . 🌈🌈mengembang : bulu kejur pendek di "zon volum" mencipta satu formula tangki yang menyimpan dos maskara sihat dengan setiap salutan . 🌈🌈memanjang : bulu kejur di "zon menyikat" membalut bulu mata dan memanjangkan formula dari akar hingga melampaui hujungnya . Triple lash conditioning 💕💕pro vitamin B5 : membantu melindungi , merapi dan memperkuat bulu mata. . 💕💕memolien sebatian asid lemak : menunjukkan kesan meningkat 170% daripada beratnya dalam air untuk membantu mencegah keretakan bulu mata . 💋💋vitamin E : antioksidan pelindung yang sangat terkenal antioxidant . 🛍Free postage 🏎 🛍Free smple 💋 🛍Free consultation 👩🏼‍⚕️ . . . . . . #marykay #marykaypromotion #sale #marykaymakeup #marykayskincare #mascara #skincareroutine #skincare #cantik #nopimples #marykayfreepostage #freeconsultation #kulitberminyak #pendudukguarchempedak #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #foundation #marykayproduct #mkutara #mascarapowervolume #ofhgmarykay #marykayunimap #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykayperlis #unimap #foundation #foundationflawless #cantikselalu #basefoundation #marykayproducts


0💬Normal

BERUS DOUBLE IMPACT : 2 LANGKAH UNTUK MENYERLAH . 🌈🌈mengembang : bulu kejur pendek di "zon volum" mencipta satu formula tangki yang menyimpan dos maskara sihat dengan setiap salutan . 🌈🌈memanjang : bulu kejur di "zon menyikat" membalut bulu mata dan memanjangkan formula dari akar hingga melampaui hujungnya . Triple lash conditioning 💕pro vitamin B5 : membantu melindungi , merapi dan memperkuat bulu mata. . 💕memolien sebatian asid lemak : menunjukkan kesan meningkat 170% daripada beratnya dalam air untuk membantu mencegah keretakan bulu mata . 💋💋vitamin E : antioksidan pelindung yang sangat terkenal antioxidant . 🛍Free postage 🏎 🛍Free smple 💋 🛍Free consultation 👩🏼‍⚕️ . . . . . . . #marykay #marykaypromotion #sale #marykaymakeup #marykayskincare #mascara #skincareroutine #skincare #cantik #nopimples #marykayfreepostage #freeconsultation #kulitberminyak #pendudukguarchempedak #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #foundation #marykayproduct #mkutara #mascarapowervolume #ofhgmarykay #marykayunimap #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykayperlis #unimap #foundation #foundationflawless #cantikselalu #basefoundation #marykayproducts


0💬Normal

✨Celebrate Inner Beauty BUT buy MASCARA as backup✨ . With 🌜 Lash Love Waterproof 🌜Lash Love Mascara 🌜Lash Intensity Mascara . These mascaras are ✨ - Suitable for contact lens wearers -Waterproof -Fragrance-free -Ophthalmologist-tested . . . . #celestialinc #celestial #celestialbeauty #beauty #beautyinfluencer #beautyhacks #beautytips #beautycommunity #skincare #skincareproducts #skincareproducts #skincaretips #skin #kyliecosmetics #kkwbeauty #hudabeauty #sephora #marykay #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaylife #marykaylovers #marykayskincare #marykayproducts #lifestyle #health #business #marketingdigital #mukbang #women #makeupaddict


0💬Normal

Cari good Skincare before you find a good Tools. . Jangan kerna nak jimat u sanggup bahayakan kulit dengan pakai produk BAHAYA. SEBAB? Nak cepat putih! Nak MURAH! Nak jimatt! Please gaiss😭 #marykayproducts #marykaylife


0💬Normal

One day One Quote 🌼 #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

Timewise Miracle Set 3D💞 *4 in 1 Cleanser* Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream* membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam Promo bln ni, beli set ni dapat *percuma cleanser bernilai RM115* 😍😍 🌹Free consultation 🌹Free postage 🌹Free gift 🌹Free sample https://wa.me/60122755341 #marykaylovers #flawless #awetmuda #sale #marykaykl #marykaykelantan #marykayproducts #marykayskincare #marykayserdang #marykaypenang #marykaybangi #marykayjohor #marykaymuar #marykayktangkak #marykaymelaka #stayAtHome #KitaJagaKita


0💬Normal

Mary Kay Clear Proof #marykay#marykayproducts#marykayclearproofset


0💬Normal

Mary Kay Make Up Remover #marykay#marykayproducts#marykay makeupremover


0💬Normal

Luce increíble en solo 5 minutos usando #marykayproducts #marykaycosmetics 😍


0💬Normal

dabeautypure ✨ . Hai semua yang cantik 🌻 Sudah seminggu , pasti penat sekali kan? Tak apa korang semua sangat mengagumkan! . Disebabkan korang semua sangat mengagumkan, jom kita manjakan kulit kita untuk mendapatkan semula tenaga baru apatah lagi sekarang musim PKP kan? So korang ade banyak masa terluang di rumah untuk manjakan kulit cantik uolls. Wajah cantik kebiasaan dari natural face atau original skin. Jom cantik, rawat kulit supaya bertambah cantik dan sihat hari demi hari dengan produk skincare Mary kay dari ✨dabeautypure ✨ #skincare#marykay#marykayus#marykaymy #marykayproducts#marykaymysg #marykaymalaysia#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykayskincare #marykaylife#beautyconsultant#beautytips #beautyinfluencer#beautyobsessed


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

AMBOI TERKEJUT DIA 😂😂 BEST item untuk buang mekap samada waterproof atau tidak ! Tak irritate skin malah bersih sangat sangat😍😍🤣🤣🤣⠀ .⠀ Iqa rekemen sangat sangat this item for you😍😍 now iqa nak kongsikan kelebihan makeup remover mary kay❤️❤️ Antara kelebihan Oil Free Eye Make Up Remover ialah:⠀ .⠀ 💓Tidak mengandungi minyak dam sangat sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.⠀ 💓Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.⠀ 💓Mengandungi SILIKON dikhaskan utk kulit ianya berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan.⠀ 💓Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni berfungsi utk membersih kawasan mata dan merawat kulit mata dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama ianya selamat digunakan untuk mencuci bibir.⠀ 💓Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian sahaja! WOWWW!⠀ 💓Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pad kulit dan ti⠀ .⠀ Special 90 DAYS Satisfaction Guarantee ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Free Consultation⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Access to Me 24/7⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special guidance till you skin fully recovered⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Tips for skin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Fast Service & Response⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cik Iqa 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 018.2710227 || Link On Bio star✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent Beauty Consultant💋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia🇲🇾⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaymalaysia #readystockmarykay #beautyconsultantMaryKay #botanicaleffectmarykay #testimonimarykay #kulitsihat #likeforlikes #promosimarykay #marykayselangor #marykay #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykayklang #marykayampang #marykaytanahmerah #marykayskincare #skinvigoratemarykay #foundationmarykay #kerjayamarykay #marykaykampar #marykayproducts #marykayskincare #marykaymurah #lipstickmurah #marykayfastservice #marykayjeli #marykaykuala


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

CC cream SPF 15🌤️ . ada 4 tone : . 👉🏻 very light 👉🏼 light to medium 👉🏽 medium to deep 👉🏾 deep Kelebihan CC cream : . ❤️ Melawan garis halus & tanda penuaan ❤️ Melembapkan kulit ❤️ Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB ❤️ Menutup cela, memelihara kulit yg berjerawat & menenangkan kulit yg bermasalah ❤️ Mencerah & menyerikan tona kulit ❤️ Membetulkan ketidaksempurnaan kulit ❤️ Mengurangkan kemerahan pada kulit ❤️ Mempertahan dan melindungi kulit daripada radikal bebas ❤️ Tekstur yang ringan dan tidak melekit ❤️ Bebas Wangian ❤️ None Comodogenic - tidak menutupi liang roma Best sgt tau CC Cream ni..semua wajib ada! Boleh contact sy jika berminat. 🙋🏻‍♀️ . Contact me : . 🌹Syahidah - Mary Kay Beauty Consultant . 📞 012-4427615 . 📜 @cutie.lovebeauty #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #cosmeticslovers #flawlessskin #flawlessmakeup #glowingskin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #marykay #marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare #marykayselangor #codsalaktinggi #codbangi #codkajang #codsepang #codputrajaya #codselangor #uniten #upm #iukl #ukm #parttime #parttimejobs


0💬Normal

DAP 5 SAAT, TARIK! Makeup melekat terus kat kapas 😍😍😍 Yuhuuuuu ~~~ best item untuk buang mekap samada waterproof atau tidak ! Tak irritate skin malah bersih sangat sangat😍😍🤣🤣🤣⠀ .⠀ Iqa rekemen sangat sangat this item for you😍😍 now iqa nak kongsikan kelebihan makeup remover mary kay❤️❤️ Antara kelebihan Oil Free Eye Make Up Remover ialah:⠀ .⠀ 💓Tidak mengandungi minyak dam sangat sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.⠀ 💓Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.⠀ 💓Mengandungi SILIKON dikhaskan utk kulit ianya berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan.⠀ 💓Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni berfungsi utk membersih kawasan mata dan merawat kulit mata dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama ianya selamat digunakan untuk mencuci bibir.⠀ 💓Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian sahaja! WOWWW!⠀ 💓Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pad kulit dan ti⠀ .⠀ Special 90 DAYS Satisfaction Guarantee ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Free Consultation⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Access to Me 24/7⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special guidance till you skin fully recovered⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Tips for skin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Fast Service & Response⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cik Iqa 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 018.2710227 || Link On Bio star✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent Beauty Consultant💋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia🇲🇾⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaymalaysia #readystockmarykay #beautyconsultantMaryKay #botanicaleffectmarykay #testimonimarykay #kulitsihat #likeforlikes #promosimarykay #marykayselangor #marykay #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykayklang #marykayampang #marykaytanahmerah #marykayskincare #skinvigoratemarykay #foundationmarykay #kerjayamarykay #marykaykampar #marykayproducts #marykayskincare #marykaymurah #lipstickmurah #marykayfastservice #marykayjeli #marykaykuala


0💬Normal

A mais nova consultora de uma marca maravilhosa que é Mary Kay está na área. Em breve teremos novidades💕 • • • #marykaymakeup #marykaybrasil #amomarykay #marykayproducts #cosmticos


1💬Normal

🍁 Set Timewise 3D 🍁 Timewise 3D merupakan set skincare yg menjadi pilihan utama customer di luar sana tau! _ Bulan ni mary kay ada buat promotion utk timewise 3d dengan harga Rm413 free Cleanser yg berharga rm 115!!! Tunggu apa lagi?? jom grab skrng❗❗ _ love as always camelia #marykaykedah #marykaymalaysia #marykayproducts #timewise3dmarykay


0💬Normal

Yuhuuuuu ~~~ best item untuk buang mekap samada waterproof atau tidak ! Tak irritate skin malah bersih sangat sangat😍😍🤣🤣🤣⠀ .⠀ Iqa rekemen sangat sangat this item for you😍😍 now iqa nak kongsikan kelebihan makeup remover mary kay❤️❤️ Antara kelebihan Oil Free Eye Make Up Remover ialah:⠀ .⠀ 💓Tidak mengandungi minyak dam sangat sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.⠀ 💓Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.⠀ 💓Mengandungi SILIKON dikhaskan utk kulit ianya berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan.⠀ 💓Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni berfungsi utk membersih kawasan mata dan merawat kulit mata dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama ianya selamat digunakan untuk mencuci bibir.⠀ 💓Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian sahaja! WOWWW!⠀ 💓Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pad kulit dan ti⠀ .⠀ Special 90 DAYS Satisfaction Guarantee ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Free Consultation⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Access to Me 24/7⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special guidance till you skin fully recovered⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Special Tips for skin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍 Fast Service & Response⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cik Iqa 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 018.2710227 || Link On Bio star✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent Beauty Consultant💋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia🇲🇾⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaymalaysia #readystockmarykay #beautyconsultantMaryKay #botanicaleffectmarykay #testimonimarykay #kulitsihat #likeforlikes #promosimarykay #marykayselangor #marykay #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykayklang #marykayampang #marykaytanahmerah #marykayskincare #skinvigoratemarykay #foundationmarykay #kerjayamarykay #marykaykampar #marykayproducts #marykayskincare #marykaymurah #lipstickmurah #marykayfastservice #marykayjeli #marykaykuala


0💬Normal

Set Manos de Seda 💗 - 3 productos; 3 cuidados distintos💕 - PASO 1: Crema Restauradora 🎀Elimina cayos, ablanda zonas duras, da un shock de humectación a la piel. PASO 2: Exfoliante 🎀Elimina impurezas, exfoliando la piel gracias a sus semillas de cítricos y aclarando manchas con su Té Blnaco incorporado. PASO 3: Crema Humectante 🎀Humecta y protege tus manos. #parana #marykay #marykayproducts #satinhands #satinhandsmarykay #manosdeseda #manosdesedamaryka


0💬Normal

Te platico como es que inicié en Mary Kay ! ✨💄 . Con la situación actual Mary Kay lanza la Pink Power Box ! 🙌🏻💕 una oportunidad de generar ingresos totalmente online💫 . Con tan sólo una inversión de $399 pesos adquirí cinco de los productos más vendidos con valor original de $1245 pesos. Una forma sencilla de recuperar tu inversión y ganar el doble💰. Además con tu pink power box tienes acceso a cursos online gratuitos que te ayudarán a ser una experta en toda la línea de cuidado de la piel y color☺️ . Si tu como yo estás buscando generar ingresos extras para lograr aquellas metas personales que se vieron afectadas debido a la contingencia social, está oportunidad es para ti🤘🏻🤩 . Envíame un mensajito para platicar más sobre esta grandiosa oportunidad que Mary Kay tiene pa es ti💕 . . #marykay #marykaycontigoencasa #marykaylife #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayskincare #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaymexico #thelookmarykay #thelook #atplaymarykay #pinkpowerboxmarykay #pinkpowerbox


1💬Normal

⠀ 𝘼𝙨𝙨𝙖𝙡𝙖𝙢𝙪𝙖𝙡𝙖𝙞𝙠𝙪𝙢 𝙖𝙣𝙙 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮𝙤𝙣𝙚..⠀ 🤩🤩⠀ ⠀ SALAM syawal ke 4 ⠀ Semoga Kita Semua ⠀ ⠀ 🌺𝒅𝒊𝒑𝒂𝒏𝒋𝒂𝒏𝒈𝒌𝒂𝒏 𝒖𝒎𝒖𝒓⠀ 🌺𝒅ilimpahkan 𝒓𝒆𝒛𝒆𝒌𝒊 yang berkat ⠀ 🌺𝒅𝒊𝒌𝒖𝒓𝒏𝒊𝒂𝒌𝒂𝒏 𝒌𝒆𝒔𝒊𝒉𝒂𝒕𝒂𝒏 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒃𝒂𝒊𝒌 𝒅𝒂𝒏 𝒅𝒊𝒋𝒂𝒖𝒉𝒌𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒓𝒊 𝒘𝒂𝒃𝒂𝒌 𝒑𝒆𝒏𝒚𝒂𝒌𝒊𝒕⠀ 🌺𝒅𝒊𝒓𝒂𝒉𝒎𝒂𝒕𝒊 & 𝒅𝒊𝒃𝒆𝒓𝒌𝒂𝒕𝒊 𝑨𝒍𝒍𝒂𝒉⠀ 🌺 𝒃𝒂𝒉𝒂𝒈𝒊𝒂 𝒃𝒆𝒓𝒔𝒂𝒎𝒂 𝒌𝒆𝒍𝒖𝒂𝒓𝒈𝒂 𝒅𝒂𝒏 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒕𝒆𝒓𝒔𝒂𝒚𝒂𝒏𝒈⠀ 🌺 𝒅𝒊𝒑𝒆𝒓𝒎𝒖𝒅𝒂𝒉𝒌𝒂𝒏 𝒔𝒆𝒈𝒂𝒍𝒂 𝒖𝒓𝒖𝒔𝒂𝒏 𝒅𝒖𝒏𝒊𝒂 & 𝒂𝒌𝒉𝒊𝒓𝒂𝒕⠀ 🌺𝒊𝒎𝒑𝒊𝒂𝒏 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒊𝒏𝒈𝒊𝒏 𝒅𝒊𝒄𝒂𝒑𝒂𝒊 𝒂𝒌𝒂𝒏 𝒕𝒆𝒓𝒍𝒂𝒌𝒔𝒂𝒏𝒂⠀ 🌺𝒉𝒖𝒃𝒖𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒚𝒈 𝒅𝒊𝒃𝒊𝒏𝒂 𝒃𝒆𝒓𝒔𝒂𝒎𝒂 𝒑𝒂𝒔𝒂𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒂𝒌𝒂𝒏 𝒕𝒆𝒓𝒖𝒔 𝒃𝒆𝒓𝒌𝒆𝒌𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒉𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂 𝒌𝒆 𝑱𝒂𝒏𝒏𝒂𝒉⠀ 🌺𝒔𝒆𝒏𝒕𝒊𝒂𝒔𝒂 𝒅𝒊𝒍𝒆𝒎𝒃𝒖𝒕𝒌𝒂𝒏 𝒉𝒂𝒕𝒊⠀ ⠀ 🎀🎀⠀ ⠀ Kedai online saya buka macam biasa. ⠀ TO ORDER, KLIK WHATSAPP LINK ON MY BIO!🥰🥰⠀ ⠀ ➡️➡️➡️⠀ ⠀ ✅Inginkan💲Side income?⠀ ✅Harga Jimat?⠀ ✅Mary Kay Lifestyle?⠀ ⠀ semuanya PILIHAN anda.⠀ ⠀ MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY❗⠀ ⠀ Modal *RM70* @ *RM100* sahaja untuk dapatkan *STARTER KIT BAG*⠀ ⠀ TIADA JANJI BULAN DAN BINTANG YANG SAYA BOLEH TABURKAN, ⠀ KERANA DI MARY KAY SIAPA BUAT DIA DAPAT❤🌹⠀ ⠀ nak tahu details,boleh whsp Adah ya⠀ ⠀ http://www.wasap.my/+6011-58835345⠀ http://www.wasap.my/+60145309348⠀ ⠀ #bcmarykay#marykay#MarykayMalaysia#marykayforlife#nakcantik#nakbaikikulitmuka#marykayterengganu#marykaylovers#marykayproducts #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykayjohor#marykayskincare #marykayconsultant


0💬Normal

¡𝐼𝑛𝑡𝑒𝑛𝑠𝑖𝑑𝑎𝑑 𝑡𝑜𝑡𝑎𝑙! 😍. Esa mirada intensa la logras con nuestra Máscara de pestañas Lash Intensity ✨. Magnifica + maximiza + multiplica el volumen de tus pestañas. 🙌🏼 . . 🦋 𝐍𝐨 𝐝𝐮𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐫 🦋 . . #marykay #marykaycontigoencasa #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayargentina #marykaymakeup


0💬Normal

✨Passando aqui pra te falar que amanhã vou fazer mais um pedido da Marykay! então se você quiser algo que eu não tenha a pronta entrega, me chama 💛✨ A base ainda está em promo, mês de maio e junho! Se você comprar a base comigo, concorre a uma linda necessaire multiuso da MK que é super prática 😍 sempre posto aqui nos stories sobre ela, corre me chamar🥰 #marykay #marykaybrasil #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #basetimewise3d #pedidomarykay


0💬Normal

Oil free eye make up remover Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh tekan link di bio😊 #marykay #bestseller #marykayproducts #marykaymalaysia


0💬Normal

Botanical Effects Evolution Skincare . . Mencari set penjagaan yang sesuai untuk kulit remaja anda (23 tahun kebawah) . . Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah: 🌹 Mengandungi bahan semulajadi jadi yang tak akan merosakkan kulit muka anda. 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹 Sesuai untuk kulit yang sensitif 🌹 Tiada bahan berchemical / kimia yang merosakkan kulit muka anda 🌹 Melembutkan kulit 🌹 Menanggalkan kotoran pada kulit muka dengan lembut & selamat. . . Masih mencari personal beauty consultant? Dharishini akan bantu you guys sebaik mungkin 💪 . . . . FREE CONSULTATION I'm here for you!!!! Dharishini 🌹 Independent Beauty Consultant 🇲🇾 #rdharishinimarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayindependentbeautyconsultant #marykayitcontest #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykayperak #marykayperaktengah #marykayperakmalaysia #marykaymysg #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincaretips #malaysianindianwedding #malaysianindiangirls #khanbeautymalaysia #malaysianonlineshopping #onlineshopping #marykaypromo #viral #viralphoto #viralposts


0💬Normal

Botanical Effects Evolution Skincare . . Mencari set penjagaan yang sesuai untuk kulit remaja anda (23 tahun kebawah) . . Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah: 🌹 Mengandungi bahan semulajadi jadi yang tak akan merosakkan kulit muka anda. 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹 Sesuai untuk kulit yang sensitif 🌹 Tiada bahan berchemical / kimia yang merosakkan kulit muka anda 🌹 Melembutkan kulit 🌹 Menanggalkan kotoran pada kulit muka dengan lembut & selamat. . . Masih mencari personal beauty consultant? Dharishini akan bantu you guys sebaik mungkin 💪 . . . . FREE CONSULTATION I'm here for you!!!! Dharishini 🌹 Independent Beauty Consultant 🇲🇾 #rdharishinimarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayindependentbeautyconsultant #marykayitcontest #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykayperak #marykayperaktengah #marykayperakmalaysia #marykaymysg #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincaretips #malaysianindianwedding #malaysianindiangirls #khanbeautymalaysia #malaysianonlineshopping #onlineshopping #marykaypromo #viral #viralphoto #viralposts


0💬Normal

Botanical Effects Evolution Skincare . . Mencari set penjagaan yang sesuai untuk kulit remaja anda (23 tahun kebawah) . . Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah: 🌹 Mengandungi bahan semulajadi jadi yang tak akan merosakkan kulit muka anda. 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹 Sesuai untuk kulit yang sensitif 🌹 Tiada bahan berchemical / kimia yang merosakkan kulit muka anda 🌹 Melembutkan kulit 🌹 Menanggalkan kotoran pada kulit muka dengan lembut & selamat. . . Masih mencari personal beauty consultant? Dharishini akan bantu you guys sebaik mungkin 💪 . . . . FREE CONSULTATION I'm here for you!!!! Dharishini 🌹 Independent Beauty Consultant 🇲🇾 #rdharishinimarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayindependentbeautyconsultant #marykayitcontest #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykayperak #marykayperaktengah #marykayperakmalaysia #marykaymysg #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincaretips #malaysianindianwedding #malaysianindiangirls #khanbeautymalaysia #malaysianonlineshopping #onlineshopping #marykaypromo #viral #viralphoto #viralposts


0💬Normal

Não deixe para última hora, garanta já o presente do seu amor para o dia dos namorados e além disso evite filas e aglomerações!!! Encomendas via direct ou WhatsApp 21 97595-3025 Entregas em São Gonçalo,Niterói e Itaborai! . . . . . . . . . . . . . . . #marykay #marykaybrasil#mary #marykaypravoce #maryLove #beleza #cosmeticos #make #love #maquiagem #marykayproducts #makeup #model #Brasil #Rj #saogoncalo #todalinda #amomaquiagem #forever #followme #follow #rosa #menininha #2020 #diadosnamorados #presente


0💬Normal

Selamat Pagi kesayangan😍😍 . Jom hari ini Dharishini nak bawa anda semua berkenalan dengan serta Botanical Evo- skin care untuk remaja berumur 16- 24 tahun . . Koleksi Set Botanical Effects Evo mempunyai 5 regimen:- . 1) CLEANSER ( GEL ) Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar. . 2) INVIGORATING SCRUB Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih. . 3) REFRESHING TONER Membantu liang roma menjadi Kevin & halus pastinya kulit lagi tampak tegang. . 4) MOISTURIZING GEL Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka. . 5) MOSTURIZER LOTION SPF 39 SUNSCREEN- Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara ter buka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindungan matahari. . . Haaa best kan . Set Botanical Evo ini sememangnya skincare terbaik untuk kulit remaja anda. Siapa remaja,suka pink & nak kulit sihat flawless jom grab set ini cepat 😍😍😍 . . . FREE CONSULTATION I'm here for you!!!! Dharishini 🌹 Independent Beauty Consultant 🇲🇾 #rdharishinimarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayindependentbeautyconsultant #marykayitcontest #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykayperak #marykayperaktengah #marykayperakmalaysia #marykaymysg #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincaretips #malaysianindianwedding #malaysianindiangirls #khanbeautymalaysia #malaysianonlineshopping #onlineshopping #marykaypromo #viral #viralphoto #viralposts


0💬Normal

Selamat Pagi kesayangan😍😍 . Jom hari ini Dharishini nak bawa anda semua berkenalan dengan serta Botanical Evo- skin care untuk remaja berumur 16- 24 tahun . . Koleksi Set Botanical Effects Evo mempunyai 5 regimen:- . 1) CLEANSER ( GEL ) Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar. . 2) INVIGORATING SCRUB Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih. . 3) REFRESHING TONER Membantu liang roma menjadi Kevin & halus pastinya kulit lagi tampak tegang. . 4) MOISTURIZING GEL Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka. . 5) MOSTURIZER LOTION SPF 39 SUNSCREEN- Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara ter buka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindungan matahari. . . Haaa best kan . Set Botanical Evo ini sememangnya skincare terbaik untuk kulit remaja anda. Siapa remaja,suka pink & nak kulit sihat flawless jom grab set ini cepat 😍😍😍 . . . FREE CONSULTATION I'm here for you!!!! Dharishini 🌹 Independent Beauty Consultant 🇲🇾 #rdharishinimarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayindependentbeautyconsultant #marykayitcontest #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykayperak #marykayperaktengah #marykayperakmalaysia #marykaymysg #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincaretips #malaysianindianwedding #malaysianindiangirls #khanbeautymalaysia #malaysianonlineshopping #onlineshopping #marykaypromo #viral #viralphoto #viralposts


0💬Normal

Selamat Pagi kesayangan😍😍 . Jom hari ini Dharishini nak bawa anda semua berkenalan dengan serta Botanical Evo- skin care untuk remaja berumur 16- 24 tahun . . Koleksi Set Botanical Effects Evo mempunyai 5 regimen:- . 1) CLEANSER ( GEL ) Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar. . 2) INVIGORATING SCRUB Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih. . 3) REFRESHING TONER Membantu liang roma menjadi Kevin & halus pastinya kulit lagi tampak tegang. . 4) MOISTURIZING GEL Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka. . 5) MOSTURIZER LOTION SPF 39 SUNSCREEN- Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara ter buka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindungan matahari. . . Haaa best kan . Set Botanical Evo ini sememangnya skincare terbaik untuk kulit remaja anda. Siapa remaja,suka pink & nak kulit sihat flawless jom grab set ini cepat 😍😍😍 . . . FREE CONSULTATION I'm here for you!!!! Dharishini 🌹 Independent Beauty Consultant 🇲🇾 #rdharishinimarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayindependentbeautyconsultant #marykayitcontest #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykayperak #marykayperaktengah #marykayperakmalaysia #marykaymysg #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincaretips #malaysianindianwedding #malaysianindiangirls #khanbeautymalaysia #malaysianonlineshopping #onlineshopping #marykaypromo #viral #viralphoto #viralposts


0💬Normal

❄️Timewise Miracle 3D❄️. Nasya nak share rasa happy ni dengan korang 💫🌟✨. . Before this, muka Nasya sangat teruk. With tiny bumps & jerawat memang tak henti henti naik. Tapi, sejak Nasya pakai set Timewise 3D ni 😍😍😍 jerawat dah tak naik!!. . Ramai yang tegur kulit Nasya makin sihat. Kulit Nasya makin sekata, dahi makin clear 🥰🥰 Happy sangat!! - Nasya baru pakai set ni 3 minggu & this is it!!. So, siapa nak skin macam ni????. . Bulan ni ada promo, free cleanser 😍😍. Meh meh pm cepat, harga kasih sayang ja nak bagi ❤. > Consult with me🤗. ☎️TiaAzman. Beauty Consultant Anda. wasap.my/60196348871/IGTia. > #skincarepromo #setskincare #setskincaremarykay #setkulitcantik #setkulitkusam #setkulitsihat #skincarelelaki #skincarewanita #skincarewanitamarykay #skincarelelakimarykay #skincaremarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaylover #marykaylife #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykayampang #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykualalumpurbeautyconsultant #marykayselangorbeautyconsultant #cantikdenganmarykay


0💬Normal

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS (BE) - SET PENJAGAAN WAJAH ASAS 🍓 --------------------------------- 🍒Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza. 🍒BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa. Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yg sensitif. 🍒BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit iaitu Formula Dry, Normal dan Oily. Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza. Sila lihat di bawah :- 🔺Formula 1 : Dry Skin ✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit ✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit 🔺Formula 2 : Normal Skin ✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran ✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang 🔺Formula 3 : Oily Skin ✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh ✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne. Ada 4 item dalam regimen BE ini :- ✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1 ✨(2) Mask ✨(3) Freshener ✨(4) Hydrate / Moisturizer 🍒Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan. #produkselamat #produkkecantikan #kulitberminyak#kulitkering#kulitBebasJerawat #kulitcerah#kulitkusam#kulitsihat #KulitBersih #marykaygongbadak #marykaykualanerus#marykayterengganu #marykaymalaysia #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaykayskinalyze


0💬Normal

~Mi paleta de contornos y blush favorita. Con ella logro un acabado perfecto en mi piel, tonos hermosos y duraderos. pero sin duda, el secreto esta en usar productos de calidad, por eso opta siempre por comprar maquillaje que aporte un buen acabado y beneficios a tu piel. . Y lo mejor de ella es que puedo personalizarla con los tonos y productos de mi preferencia, esto la hace súper versátil y práctica. @marykayus siempre nos permite tener lo que deseamos, por eso amo esta marca y sus productos!. . #mymklife #marykay #marykayus #marykaycosmetics #marykaylovers #marykaylife #marykayproducts #makeup #makeupartist #orlando


6💬Normal

Swipe 🔜🔜 one of the exclusively color for Mk Sales Directors 🇺🇸🌸🌸🌸🥳🥳🥳 #mymklife #marykayus #mymarykay #marykayproducts


1💬Normal

Next Page