#marykaymakeup

[KNOWLEDGE] *SET TIMEWISE 3D* *A THREE-DIMENSIONAL (3D) SKIN CARE SOLUTION* 1⃣ *DEFENDS (MEMPERTAHANKAN)* Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit. 2⃣ *DELAYS (MELAMBATKAN)* Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas dan teknologi eksklusif. 3⃣ *DELIVERS (MENYAMPAIKAN/MEMBERI)* Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4 minggu. *POWERHOUSE INGREDIENTS, POWERFUL RESULTS.* 1⃣ *Encapsulated Resveratrol* - memberikan manfaat antioksidan 3 kali ganda. - tambahan pula membantu menggalakkan warna kulit yang lebih sekata. - membantu kolagen semulajadi kulit. 2⃣ *Vitamin B3* - terkenal dengan kuasa pencerahannya. - berfungsi sebagai antioksidan. 3⃣ *An age-defying peptide / Peptida anti-penuaan* - membantu kolagen dan elastin semulajadi kulit untuk penampilan yang lebih muda dan anjal. Hasil dapat dilihat penambahbaikan pelbagai tanda penuaan kulit dalam 4 minggu, termasuklah : • Fine lines / garis halus • Wrinkles / kedutan • Resilience / ketahanan • Luminosity / kilauan • Smoothness / licin • Softness / lembut • Overall appearance / keseluruhan penampilan pm saja untuk saya bantu anda BC NORAZ http://www.wasap.my/60134133081/MK #beautywithmarykay #marykaymalaysia #lovemarykay #marykay #marykaycosmetics #marykayskincare #marykayclearproof #marykaymurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaypromo #marykayInternational #marykaylipstick #marykaymascara #marykayfree #marykayselamat #marykaytimewise #marykayfoundation #marykaylipbalm #marykaybotanicaleffect #marykayforall #stayathome #covid19


0💬Normal

[KNOWLEDGE] *SET TIMEWISE 3D* *A THREE-DIMENSIONAL (3D) SKIN CARE SOLUTION* 1⃣ *DEFENDS (MEMPERTAHANKAN)* Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit. 2⃣ *DELAYS (MELAMBATKAN)* Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas dan teknologi eksklusif. 3⃣ *DELIVERS (MENYAMPAIKAN/MEMBERI)* Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4 minggu. *POWERHOUSE INGREDIENTS, POWERFUL RESULTS.* 1⃣ *Encapsulated Resveratrol* - memberikan manfaat antioksidan 3 kali ganda. - tambahan pula membantu menggalakkan warna kulit yang lebih sekata. - membantu kolagen semulajadi kulit. 2⃣ *Vitamin B3* - terkenal dengan kuasa pencerahannya. - berfungsi sebagai antioksidan. 3⃣ *An age-defying peptide / Peptida anti-penuaan* - membantu kolagen dan elastin semulajadi kulit untuk penampilan yang lebih muda dan anjal. Hasil dapat dilihat penambahbaikan pelbagai tanda penuaan kulit dalam 4 minggu, termasuklah : • Fine lines / garis halus • Wrinkles / kedutan • Resilience / ketahanan • Luminosity / kilauan • Smoothness / licin • Softness / lembut • Overall appearance / keseluruhan penampilan pm saja untuk saya bantu anda BC NORAZ http://www.wasap.my/60134133081/MK #beautywithmarykay #marykaymalaysia #lovemarykay #marykay #marykaycosmetics #marykayskincare #marykayclearproof #marykaymurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaypromo #marykayInternational #marykaylipstick #marykaymascara #marykayfree #marykayselamat #marykaytimewise #marykayfoundation #marykaylipbalm #marykaybotanicaleffect #marykayforall #stayathome #covid19


0💬Normal

[KNOWLEDGE] *SET TIMEWISE 3D* *A THREE-DIMENSIONAL (3D) SKIN CARE SOLUTION* 1⃣ *DEFENDS (MEMPERTAHANKAN)* Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit. 2⃣ *DELAYS (MELAMBATKAN)* Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas dan teknologi eksklusif. 3⃣ *DELIVERS (MENYAMPAIKAN/MEMBERI)* Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4 minggu. *POWERHOUSE INGREDIENTS, POWERFUL RESULTS.* 1⃣ *Encapsulated Resveratrol* - memberikan manfaat antioksidan 3 kali ganda. - tambahan pula membantu menggalakkan warna kulit yang lebih sekata. - membantu kolagen semulajadi kulit. 2⃣ *Vitamin B3* - terkenal dengan kuasa pencerahannya. - berfungsi sebagai antioksidan. 3⃣ *An age-defying peptide / Peptida anti-penuaan* - membantu kolagen dan elastin semulajadi kulit untuk penampilan yang lebih muda dan anjal. Hasil dapat dilihat penambahbaikan pelbagai tanda penuaan kulit dalam 4 minggu, termasuklah : • Fine lines / garis halus • Wrinkles / kedutan • Resilience / ketahanan • Luminosity / kilauan • Smoothness / licin • Softness / lembut • Overall appearance / keseluruhan penampilan pm saja untuk saya bantu anda BC NORAZ http://www.wasap.my/60134133081/MK #beautywithmarykay #marykaymalaysia #lovemarykay #marykay #marykaycosmetics #marykayskincare #marykayclearproof #marykaymurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaypromo #marykayInternational #marykaylipstick #marykaymascara #marykayfree #marykayselamat #marykaytimewise #marykayfoundation #marykaylipbalm #marykaybotanicaleffect #marykayforall #stayathome #covid19


0💬Normal

🌸Marykay Color Corrector Cream🌸 Krim yg dpt membetulkan tona kulit anda. Tipis tapi hasilnya superb babe. Tak caya? Jom Guna 😉 Chat sis utk sample free ya dear😘 Nak order? Utk info lebih lanjut Bleh trus ke bio #SuperQueen_shop Dan add fb page saya #superqueen & fb saya #ira atika Or chat d wassup www.wassup.my/0132040468 #power13 #silverwingcycleday3 #Marykaymysg #marykaybeautyconsultant #marykayforlife #maypromo #marykaymakeup #marykaygoodskin #SuperQueen_shop #teambeautyrose🌹 #marykay #paparsabah #loveandcare #kitajagakita #beautyskin #beautyskincare


0💬Normal

“Berus kan putih, lepas cuci tu berus tu kelabu weh” 😱 -customer . Jgn lupa tau cuci muka sebersih bersih nya ok! Nasib la Fini ada skinvigorate sonic brush ni. semudah ABC. tekan je button tu. brush tu tolong cuci muka Fini selama seminit. Tk lebih tk kurang! . Setiap satu area 15seconds je. Cukup 1minit brush ni automatik berhenti sendiri, elakkan kita cuci muka terlebih masa. Just simple as that. Bahagia rasa 🥰 . #cleansingbrush #foreo #foreomini #skinvigoratebrush #skinvigoratesonicbrush #beruscucimuka #beruscucimukamurah #beruscucimukamarykay #marykaymelaka #marykaymuar #marykaymerlimau #codmarykaymelaka #marykaymelakacod #marykayayerkeroh #marykaymysg #blackhead #whitehead #pencucimukaterbaik #marykayayerkeroh #marykaykl #marykaymakeup #marykaymelakatangkak #berusmarykaymurah #skinvigoratesonicmysg #clarisonic #pencucimukamarykay #marykaypoliteknikmerlimau #covic19 #mco #makcikkiahhappy #marykaylovers


0💬Normal

𝑊ℎ𝑜 𝑛𝑒𝑒𝑑 ℎ𝑒𝑙𝑝 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑡ℎ𝑒 𝑠𝑘𝑖𝑛𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑜𝑢𝑡𝑖𝑛𝑒? 𝐿𝑒𝑡'𝑠 𝑐ℎ𝑎𝑡! 🥰 . . 🌹Daftar Ahli RM70 🌹Free Sample 🌹Free Postage 🌹Free Skin Consultation 🌹Free Gift . . 𝗡𝗶𝗻𝗮 𝗗𝗶𝘆𝗮𝗻𝗮 𝐼𝑛𝑑𝑒𝑝𝑒𝑛𝑑𝑒𝑛𝑡 𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑦 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑢𝑙𝑡𝑎𝑛𝑡 0 1 7 4 8 8 7 7 4 1 Link in Bio . . . #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykayportklang #marykayampang #marykaykl #marykaysarawak #marykay #skincare #kosmetik #sunprotection #kerjakosong #marykaymakeup #malaysia #kualalumpur #love #instagood #photography #kl #photooftheday #jerawat #jeragat #kulitkusam #parutjerawat #acne #kerjakosong #peluangkerjaya #perundingkecantikan #kulitsensitif


2💬Normal

Как часто вы получаете такую возможность? ✅попробовать ✅получить консультацию ✅выбрать Вот так бывает когда мы собираемся🤗😁, вообще по расписанию было собрание🤗. Но мы решили снять пару полезных роликов, и нам понравилось😁👏что скажите? ⠀ #2020fedkinaMK #красотанадиване #MKBeautyBFF #marykay20kz #MKvipink #будьКрасивой #marykaykz #marykay #tw3Dfoundation #marykay_kz #marykayrussia #marykaymakeup #marykaylife #marykay_Kazahstan


0💬Normal

𝗠𝗮𝗿𝘆 𝗞𝗮𝘆 𝗖𝗖 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗦𝘂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗦𝗣𝗙 𝟭𝟱. 1. Sesuai untuk uols yang inginkan foundation coverage ringan & mampu membetulkan ketaksempurnaan skin dengan cepat. 2. Solution yang sangat mudah untuk hasil makeup yang perfect. 3. Quick touch-up especially bila nak cepat or on weekends outing or hitting the gym. 4. Ada event di mana heavy makeup is too much tapi uols masih nak nampak cantik & covered flaw skin uols. CC Cream sesuai untuk semua tona kulit & jenis kulit. Termasuklah kulit jerawat & kulit sensitif. CC Cream bebas minyak. Bebas bahan pewangi. Non-comodegenic (tak menutup pori). Diuji oleh ahli dermatologist. Diuji terhadap rengsaan kulit & alergi. Paling penting, sesuai untuk & telah diuji pada skin orang Asia! 𝗠𝗮𝗿𝘆 𝗞𝗮𝘆 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗹𝘂𝗰𝗲𝗻𝘁 𝗟𝗼𝗼𝘀𝗲 𝗣𝗼𝘄𝗱𝗲𝗿. 1. Warna universal! So tak perlu pening kepala or amik masa nak match bedak dengan tona kulit uols. 2. 1 bedak boleh menyediakan kemasan nipis, ringan, oil-control yang sesuai untuk semua tona kulit - dari amat cerah hingga gelap! 3. Sama macam CC Cream, sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah yang berjerawat & sensitif. 4. Mencipta hasil yang tulen & natural tanpa menutup pori. Makeup akan nampak fresh sepanjang hari. 5. Mengawal kilauan minyak & tak nampak bercapuk/berkabur. Bedak yang banyak fungsi. Boleh pakai sebagai finishing foundation & jugak sebagai setting makeup. #marykayskincare #marykaymalaysia #marykaymakeup #jomcantikdenganmarykay😍 #jomdapatkankulitsihat


0💬Normal

Siapa nak special price this months whatsapp cik minn cepat tau 😘 . #sayajualmarykay #marykaykualaterengganu #marykaymalaysia #marykayterengganu #skincaremalaysia #marykaymakeup #intensemoisturizingcream


0💬Normal

LUMIVIE BRIGTHENING SOLUTIONS Untuk fokus memudarkan jeragat, bintik-bintik hitam bekas parut jerawat dan mencerahkan kulit. . . #lumivieskincare #MaryKayMalaysia #MaryKayJempol #MaryKaySkinCare #MaryKayMakeUp #MaryKay #MaryKayNegeriSembilan


0💬Normal

Assalammualaikum Semua.. . . 🙆‍♀️ Fast Response | Whatsapp ☎️ www.wasap.my/+601139341810 | #marykayKL #marykaygombak #marykayselayang #marykay #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeauty #alhamdulillah #rezeki #rezekidariallah


0💬Normal

Anybody ready to try new mascara? Mary Kay has different ones to choose including our brand new Fanorama. #marykaymakeup #marykay #marykaycosmetics


0💬Normal

*Skinvigorate Sonic 2.0 *💗 Untuk skinvigirate sonic 2.0, features *highlight* are: 1. It is now rechargeable. Sekali charge tahan up to 6 weeks. 2. 1 year warranty and if anything happen can just return, kita akan ganti dgn yg baru 🤩🤩 3. Kita ada 90 days satisfactory guarantee. If you guys tak suka brush ni, boleh pulang and bella akan full refund your money 😍 4. Come in bigger size compared to skinvigorate 1.0 💘💘 . 5. 1200 oscillation per minute. 3X ganda putaran compared to skinvi 1.0 😍😍 . 6. Membersih sehingga ke dalam pori kerana jari kita tak masuk smp dalam pores 😎😎 Jadi, kenapa masih menggunakan jari bila boleh guna facial cleansing brush 😎😎 dapatkan dgn bella segera utk dapatkan harga yg sgt berpatutan 🤩🤩 . If you not yet get a free skin consultation from me, do let me know! I will help you to get to know your skin 💝💝💝 . ‭THANKYOU ❤️ . 𝓛𝓸𝓽𝓼 𝓸𝓯 𝓵𝓸𝓿𝓮 💗 *FATIN* (363360) 016-8811648 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 🇲🇾 . #marykay #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaylovers #marykaylife #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayfatin


0💬Normal

Piel perfecta, make-up perfecto, pestañón de la muerte gracias a @marykayespana ....y actitud de 12 para comerme este miércoles!!! #marykayespaña #marykaymakeup #cccream #lashes #acomerseelmundoquenoengorda


2💬Normal

Ini lah diaaa #lipandcheekstickmarykay ...3 in 1 tauuu... . ✔️ Lipstick ✔️ Eye shadow ✔️ Blusher . Haha..zmn skrg kan semua nk cpt, tapi hasil yg boom!!! So, ni mmg sesuaiii sgt lah uk kite kannn...hehe . Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab... . 🌼Daftar ahli RM70 🌼Free consultation 🌼Free sample 🌼Free gift 🌼Free postage . Ur happy Senior BC 012 9484642 (save tau🤭) Faradila🏵️ . #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #like4likes #marykaymalaysia #foundationmarykay #lipstickmarykay #promotion #shahalamresidentbusiness #powdermarykay #makeupmarykay #waterproofeyeliner #makeupmua #marykaymakeup #makeuptutorial #makeuplover #makeupmurah #glowingskin #makeuppantas


0💬Normal

СС крем с SPF 15 Mary Kay® Невесомая и незаметная формула создаст идеальный тон, скроет недостатки и обеспечит уход в течение всего дня. Отличие такого крема от тональной основы в том, что СС крем имеет менее плотную структуру, а значит, покрытие будет более легким. СС крем обеспечивает высокую степень увлажнения кожи, поэтому его можно использовать как самостоятельное увлажняющее средство. #мэрикэйздороваякожа #MaryKay #барановичи #макияж #визаж #marykaymakeup


0💬Normal

#TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream Brightens the eye area immediately and keeps it moisturized for 12 hours. * Suitable for sensitive eyes * Suitable for contact lens wearers * Clinically tested for skin irritancy and allergy * Non-comedogenic * Suitable for sensitive skin * Fragrance-free * Oil-free - - - #marykay #marykayskincare #marykayuk #beautybloggersuk #beautyconsultant #skincarejunkie #skincareroutines #beautybloggerlife #marykayuk #marykayconsultant #marykayskincare #ukbeautyblogger #ukbeautybloggers #skincareessentials #skincarethreads #ukbeautybabes #marykayuk #marykaymakeup #brushcleaner #marykayeyetreatment #timewiseeyecreamarykay


0💬Normal

OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) . 🔹️Tektur yang berbentuk gel, ringan dan memudahkan penyerapan ke dalam kulit 🔹️Melembapkan dan menghidratkan kulit selama 10 jam 🔹️Mengawal minyak 🔹️Meredakan keradangan kulit merah, menggelupas, jerawat yang merah-merah 🔹️Membantu mengecutkan jerawat 🔹️Boleh digunakan sebagai make up base . Contact akak untuk consultation 😍 . 💚💚💚 Salina Beauty Consultant Mary Kay . #marykaybeautyconsultant #marykaykedah#marykayalorsetar #marykayskincare#marykaymakeup #marykayperfumes#marykaylipstick #marykaybodycare#marykayeyecare #marykaypromo #marykaycareer #freeconsultation#freeskincareclass #freemakeupclass #freeeducationclass#freeproducttesting #marykayskinvigoratebrush #marykaytimewiserepair #marykaytimewise3d#antiaging #marykaybotannicaleffect#basiccare #marykaylumivie#pencerahan #marykaymen #marykayyouthfinity #marykayclearproof #marykaybotannicaleffectevolution #marykayserum


0💬Normal

Dla suka sharing! Even kdg2 xde task dr company pn dla suke juga nk share ape yg dla suka..hehe..kdg2 ade kwn tye, lipstik ape yy bagus utk bibir kering.. cleanser ape yg bgd utk kulit sensitif.mcm2 lah..so,dla just share je knowledge yg dla ade.. ❤️ . So, harini dla share lipstik fav dla dgn kwn baru dla ni...die pn share lipstik fav die jugak dgn dla...warna fav liptick die same lahhh dgn lip and cheek stick peach pop yg dla pakaii..yeayyy . Jom wassap dla yeaa,sambil2 tu usha ig dla tau sbb byk promo best2 bulan ni..rugi xgrab... . 🌼Daftar ahli RM70 🌼Free consultation 🌼Free sample 🌼Free gift 🌼Free postage . Ur happy Senior BC 012 9484642 (save tau🤭) Faradila🏵️ . #marykayshahalam #marykayipoh #marykayselangor #marykayperak #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #marykaymalaysia #foundationmarykay #lipstickmarykay #shahalamresidentbusiness #powdermarykay #makeupmarykay #waterproofeyeliner #marykaymakeup #makeuptutorial #makeuplover #makeupmurah #glowingskin #makeuppantas #MaryKayMySg #Power13 #Power13MYSGDay3 #silverwingscycle #richestrubyarea #GraciousSakuraUnit


0💬Normal

💥Selamat Hari Raya💥 Stay safe together with your family and loved ones. 💕 #marykaysarawak #marykaymakeup #marykaymysg #marykay #SpreadLove #MKSpreadLove #InThisTogether #AtHomeTogether #hariraya #stayhome #staysafe


0💬Normal

Wishing you a sparkling ✨✨ Hari Raya! Sending you warm wishes full of love 💚, peace 😊 and prosperity . #marykaysarawak #marykaymakeup #marykaymysg #marykay #SpreadLove #MKSpreadLove #InThisTogether #AtHomeTogether #hariraya #stayhome #staysafe


0💬Normal

📌Si no has dormido bien o trabajas largas horas frente a la computadora y se nota en tus ojos, lo que necesitas es el Gel Refrescante para párpados de Mary Kay. . . BENEFICIOS👇 ➡️Refresca instantáneamente la mirada ➡️Incrementa la humectación alrededor de los ojos en un 100% ➡️Tonifica, reafirma y reduce la apariencia de hinchazón alrededor de los ojos. . . 📍ENVÍOS A TODO EL PERÚ. . #gelhumectante #gel #gelrefrescante #marykaysinfiltros #marykaymakeup #marykayskincare


0💬Normal

Hi Beauties😍Nak cari skincare?makeup?🤔yang berkualiti dan tahan lama👍🏻Jommm dapatkan product Mary Kay sekarang✨💕dan cepat sebelum promosi terlepas😭pm me okay kalau berminat☺️ #marykaymysg #marykaylife #marykaymakeup #marykayskincare #marykaylover


0💬Normal

А ты знала о волшебном свойстве ярких оттенков помад и блесков для губ? 👄 Оказывается, с ними мы чувствуем себя более уверенно! 87021971806 #marykayliliya #marykay #redlips #marykaymakeup #beautyhuck #beautytrend #beautyblog #мэрикэй #мэрикэймакияж #бьютисовет #красныегубы #бьютитренд #бьютиблог #marykaykz #marykaykazakhstan #marykayastana #уходоваякосметика #декоративнаякосметика


0💬Normal

Ramai yang kata saya tak suka la mekeup malas,rimas ape - ape jela . Tapi janganla malas sangat sampai gi kerja pun muka pucat lesi tak semangat . Makeup & pakaian elok ni sebenarnya naikkan mood & semangat kita setiap hari tau ❗❗ . Ni la barang yg paling simple dimple utk kita sangat biasa2 je ni.. Muka pon nampak berseri.. Takde la nampak kusam kan 😍😍😘 Tak percaya meh la cuba . HASLINA 💐 www.wasap.my/60104391064 . #marykaysetiu #marykaymalaysia #skincareproduct #lumivieskincare #serumlumivie #serumyouthfinity #promomarch #timewise3dskincare #timewiserepairmarykay #botanicalskincare #naturalskincare #skincaremurah #lipstickmarykay #marykaymakeup #skinvigoratesonic #marykayterengganu #marykayproduct #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaysungaitong #codkualaterengganu


0💬Normal

Siapa yang dah cuba pakai #cccreammarykay tue dia tahu lah. Tak pernah tak best tau. 🤭 Thank you #testimonimaryknur share feedback dengan CikLi. 💕 Tak cuba tak tahu kan✌🏻 . CC CREAM SUNSCREEN SPF15 . 𝐖𝐇𝐀𝐓𝐒𝐀𝐏𝐏 𝐌𝐄 & 𝐈 𝐖𝐈𝐋𝐋 𝐀𝐒𝐒𝐈𝐒𝐓 𝐘𝐎𝐔 +𝟔𝟎𝟏𝟔 𝟗𝟎𝟑𝟐𝟔𝟐𝟎 (𝐬𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐚𝐮) 𝐍𝐮𝐫𝐥𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐌𝐚𝐫𝐲 𝐊𝐚𝐲 𝐎𝐫 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐨𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐞 @nurli.beauty.store ✔️ Free postage 💖 ✔️ Free consultation 💖 ✔️ Free Gift 💖 ✔️ Free samples 💖 #marykaytestimoni #feedbackcustomer #maryknur #marykaytestimoni #marykaymakeup #readystockmarykay #rayasales #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykay #marykaypromotion #marykaybestseller #marykaymysg #marykayselangor #marykaykl #beautyconsultantmarykay #skincare #beauty #makeup #muamalaysia #wanitahariini #marykaytop5globalskincarebrand #arianilovers #kitajagakita #stayathome #DudukRumah


0💬Normal

Salam raya ke 4 semua. Orang kata pempuan ne bila da kawin should be duduk umah, masak. Jaga suami, jaga anak. Tapi ramai kan suri rumah nak duit sendri, tanpa perlu abaikan tggungjawab mereka. Bha, sis bleh la join Marykay. X pandai diajar, x da bahan dibg, x cantik dikasi cantik, tapi semua ne atas kerajinan anda juga. Kerja apa pon WAJIB rajin! So apa tggu lagi. Jom join team saya. Pencarian partner is on. Meh saya bntu dptkn income yg akan buat sis tersenyum. Jgn risau, sy pon suri rumah mcm kamurang bha. 😉 Utk info lebih lanjut Bleh trus ke bio #SuperQueen_shop Dan add fb page saya #superqueen & fb saya #ira atika Or chat d wassup www.wassup.my/0132040468 #marykaybeautyconsultant #marykayforlife #maypromo #marykaymakeup #marykaygoodskin #SuperQueen_shop #teambeautyrose🌹 #marykay #paparsabah #loveandcare #kitajagakita #beautyskin #beautyskincare


0💬Normal

*Skinvigorate Sonic 2.0 *💗 Untuk skinvigirate sonic 2.0, features *highlight* are: 1. It is now rechargeable. Sekali charge tahan up to 6 weeks. 2. 1 year warranty and if anything happen can just return, kita akan ganti dgn yg baru 🤩🤩 3. Kita ada 90 days satisfactory guarantee. If you guys tak suka brush ni, boleh pulang and bella akan full refund your money 😍 4. Come in bigger size compared to skinvigorate 1.0 💘💘 . 5. 1200 oscillation per minute. 3X ganda putaran compared to skinvi 1.0 😍😍 . 6. Membersih sehingga ke dalam pori kerana jari kita tak masuk smp dalam pores 😎😎 Jadi, kenapa masih menggunakan jari bila boleh guna facial cleansing brush 😎😎 dapatkan dgn bella segera utk dapatkan harga yg sgt berpatutan 🤩🤩 . If you not yet get a free skin consultation from me, do let me know! I will help you to get to know your skin 💝💝💝 . ‭THANKYOU ❤️ . 𝓛𝓸𝓽𝓼 𝓸𝓯 𝓵𝓸𝓿𝓮 💗 *FATIN* (363360) 016-8811648 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 🇲🇾 . #marykay #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaylovers #marykaylife #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayfatin


0💬Normal

Show up yr beauty with Mary Kay make up set.Do Dm me or wassap at 0178093725 for purchase🥰.Swipe left fo yr eyes,all make up was set up with mary kay mineral set 😊#marykayindependentbeautyconsultant#marykaymakeup


0💬Normal

Happy Eid Mubarak everyone🥳😍 Dah raya ke 4 pun still nak wish lagi sebab raya kan sebulan. Hihi 🥰🥰 So lovelies how’s your skin today? 😄😄 __ Love, 🎀𝒩𝒶𝒹𝒾𝒶🎀 Your Happy Beauty Consultant Mary Kay Malaysia __ #marykay #marykaymalaysia #marykaymy #marykaysg #marykaymysg #marykayskincare #skincareterbaik #beautyconsultantmarykay #marykaymakeup #marykaysgbuloh #marykaysubang #marykaydamansara #marykaykepong #marykayshahalam #marykaykl #marykayselangor #covid_19 #stayhome #staysafe #hariraya #selamathariraya #maafzahirbatin #salamaidilfitri


0💬Normal

ASSALAMUALIKUM & HI EVERYONE😚 . masih tak terlambat lagi kan nak ucapkan😄 . SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN . If you not yet get a free skin consultation from me, do let me know! I will help you to get to know your skin 💝💝💝 . ‭THANKYOU ❤️ . 𝓛𝓸𝓽𝓼 𝓸𝓯 𝓵𝓸𝓿𝓮 💗 *FATIN* (363360) 016-8811648 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 🇲🇾 . #marykay #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaylovers #marykaylife #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #breakout # jerawat #oilyskin #dryskin #combinationskin #skincare #nakcantik


0💬Normal

MARY KAY TIMEWEISE 3D . . 3D yang dimaksudkan : . . 🛡 Defends Pertahan/lindung kulit dari rosak akibat oleh radikal bebas. . . 🛡 Delay Lambatkan penuaan. . . 🛡Deliver IMPROVE skin lebih muda dalam masa 4 minggu . . 4 LANGKAH ASAS . 1. TimeWise Age Minimize 3D - 4 in 1 Cleanser - menghilangkan kekotoran pada kulit dan - menghasilkan kulit yang bersih - membuang kulit mati dan - mencerahkan kulit . . 2. TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen - memberi kelembapan pada kulit - menyediakan perlindungan spektrum luas UVA/UVB - memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi - membantu mengurang kelihatan garis-garis halus . . 3. TimeWise Age Minimize 3D Night Cream - bantu bina semula kulit - pulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi -bantu kurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan - Tingkatkan daya kekuatan pada kulit . . 4. TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream bantu kurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Di samping kekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam 😍 . . Pheww pelantingggg!!! 😂 . . Nak lagi BEST tambah SOFTENER, ehemm bukan softlan yeee softener untuk kulit! 😁 . . #Timewise3D_EizanAdnan #Covid19 #marykayselangor #frontliners #marykayshahalam #StayAtHome #dtck #marykaysubang #nakcantik #TipsCantik #marykayskincare #PKP #marykaymakeup #likeforlikes #mirafilzah #kampungpeople #bukangadisbiasa #marykaysubangjaya #nakcantik #tipscantik #awetmudakan #rayapkp


0💬Normal

ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ, ᴘʀᴏᴅᴜᴋ ᴍᴀʀʏ ᴋᴀʏ ᴛᴀᴋ ᴀᴅᴀ ❌Bahan ᴋɪᴍɪᴀ ʙᴇʀʙᴀʜᴀʏᴀ ʏᴀɴɢ ᴀᴋᴀɴ ᴍᴇɴɢʜᴀᴋɪs ᴋᴜʟɪᴛ ᴀɴᴅᴀ #marykaykedah #marykayalorsetar #marykayjitra #marykayperlis #marykaypenangisland #marykaymalaysiaoriginal #marykaysingapore #marykaymalaysiasingapore #marykaybrunei #marykayunishams #marykaymesir #marykaymakeup #marykaykedahbeautyconsultant


0💬Normal

❤️Foundation Primer SPF 15❤️ . Krim yang brwarna transparent ni sangat best. Halus je bila disapu as a primer dan dapat menutup pori-pori halus sebelum apply foundation. . Yang penting ada fungsi SPF 15 protection . Only RM79. . #marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #marykay #marykaypahang #marykaytpg #marykaymakeup #marykaybanting #marykaykualalangat #marykayTPG


0💬Normal

pakai² jugak... 😷 Lipstick tetap calit tau 💋 #lipstickmarykay #marykay #lovemarykaylipstick #marykaymakeup #beautyconsultantmarykaymalaysia


0💬Normal

Танцующая капля!!!❤️ Это шикарное средство между консультантами называют так! Кто попробовал это средство, точнее пользовался остаётся навеки поклонником этого продукта.🌟Я знаю даму которая 15 лет пользуется обезжиренным средством для снятия макияжа. Качеств и превосходных свойств у этого средства много, для меня главное результат💪а результат 💯!!! Глаза без эффекта панды, без разводов, и увлажнённая кожа👍❤️ Хотите попробовать, пишите!!! #мэрикэй #мэрикэйкрасота #мэрикей #мэрикэйроссия #мэри_кей #мэрикэйдлятебя #мэрикэйказань #marykay #marykay_макияж #marykayrussia #marykaymakeup #marykaykazan #marykayfanisaf #волшебная #танцующаякапля #казань2020#обезжиренноесредствомэрикэй #nsd0130_9


0💬Normal

SPF 50 деңгейлі күннен қорғаушы крем.💐 ­ Алдағы уақытты осылай видео түсіндірмелер шығарып тұрамын.🌹 ­Жазғаннан гөрі әлдеқайда түсінікті деп ойлаймын.🤗 . 💵 - 8400тг ­ Жалпы сіз SPF кремдер қолданасызба?⬇️


19💬Normal

Next Page