#marykaymakeup

💄Lipmatte lovers ada berita baik!!!⠀ Bulan ni ada promo buy 1 free 1.⠀ Berbaloi sangat😍😍 Rugi tak grab sebab dah 2 kali restock. Stock limit okay⠀ .⠀ Dapatkan skin analysis secara PERCUMA 🤗 tekan link di bio untuk whatsApps okay😘⠀ .⠀ #lipmatte #buy1free1 #promotion #promosimurah #lipmattemurah #lipmattepromo #lipmatteviral #lipmattecantik #lipmattebest #marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaypenang #marykaylife #marykaylover #marykaymysg #marykaymakeup


0💬Normal

Morning dearest 💕 Iam wearing Semi Shine Lipstick code Tranquil Toffee Sgt best gel lipstick Marykay ni sbb tak keringkn bibir uolls..siap boleh rawat bibir kering dan gelap lagi.. Soo good #marykaymalaysia #marykaymelaka #beautyconsultantmarykay #marykaylife #marykaymakeup #marykaylovers #produkkecantikan #gelsemishine #marykaylipstick #bellaswan


0💬Normal

Sis nak ajak kaliannnnn marilah bertukar dari 'WET TISSUE' to OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER (OFMR) 😍🤩😍🤩 ----- Pernah terfikir tak macam mana Tisu basah boleh kekal basah dalam tempoh yang lama🧐 💔Kandungan Chemical yang tinggi 💔Ada pewangi yang beri kesan tak elok pada kulit wajah 💔Tak buang kotoran dengan elok especially dekat pori2. ----- Tapiiii... OFMR lain sangat tau! 👇 ✔️20% Silicon 80% Air ✔️Sesuai untuk dry to oily skin ✔️Bebas wangian & minyak ✔️Menanggalkan makeup dgn lembut ✔️Diuji oleh ophtalmologist ✔️Hot demand & Best seller ----- MARYKAY_SHAMULPAISLEE 🎁FREE POSTAGE 🎁FREE GIFT To order WhatsApp 01121418796 www.wasap.my/601121418796 . Shamul.Paislee _MODESTY frees BEAUTY_ #makeupremover #marykay


1💬Normal


1💬Normal

APA YANG MAMPU SOFTENER NI LAKUKAN? . . . MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT - mengandungi natrium hialuronat yang bertindak seperti span pada kulit dengan membantu menarik lembapan. . . . MENGURANGKAN KETERAAN PORI - dirumus dengan mirtus komunis (ekstrak dari pokok Mirtel & ekstral biji lentil) : membantu menyokong dan mengkalkan matrik derma kulit supaya tekstur kulit kelihatan halus dan dapat mengurangkan keketearaan pori serta garis halus. . . . KULIT SIHAT DAN BERSERI - dirumus dengan Niasiamida (Bitamin B3) : melembutkan kulit wajah , mencerahkan serta berkilau dan memberi seri wajah yang sihat. Niasiamida terbukti berupaya mengurangkan kesankerosakkan akibat dedahan kepada UV yang menyebabkan pigmentasi dan kulit tidak sekata. . . . AGEN ANTI PENUAAN YANG BAIK - mengandungi acai berry yang kaya dengan Vitamin A, C dan E yang berperanan penting untuk mengekalkan keremajaan kulit. Ia merupakan antioksidan yang baik yang mampu meneutralkan kembali radikal bebas dengan merangsang pertumbuhan sel-sel kulit yang telah tua dan rosak dan menggantikannya dengan yang baru supaya nampak lebih sihat dan muda . . . Lots of love ♥️, Dhaniah (0166424462), Beauty Cosultant Mary Kay Malaysia . . . #MaryKay #MineralCheekColor #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #oilfreemakeupremover #skincareroutine #skincareproduct #penjagaanwajah #jerawat #jeragat #flawless #glassskin #blackheads #timewisemarykay #cccream #foundation #skinvigorate #botanicaleffects #mirafilzah#ctdk #neelofa


0💬Normal

Promo bulan ni best2 smua...yg ni dah berpunya🥰🥰🥰 Esok ptg kita COD yea..hari ni nak betapa kat rumah je. Ada lg promo..meh2😘😘😘😘 #marykayskincare #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayfler


0💬Normal

💄Lipmatte lovers ada berita baik!!!⠀ Bulan ni ada promo buy 1 free 1.⠀ Berbaloi sangat😍😍 Rugi tak grab sebab dah 2 kali restock. Stock limit okay⠀ .⠀ Dapatkan skin analysis secara PERCUMA 🤗 tekan link di bio untuk whatsApps okay😘⠀ .⠀ #lipmatte #lipmattemurah #lipmattepromo #lipmatteviral #lipmattecantik #lipmattebest #marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaypenang #marykaylife #marykaylover #marykaymysg #marykaymakeup #buy1free1 #buy1get1free


0💬Normal

Hai Goodmorning ladies....Ain Umul nak tanya sikit boleh👉👈 ✔️Setiap hari sebelum ke kelas sebelum ke tempat kerja, uols pakai apa2 tak di muka? ✔️Then masa nak solat uols cuci tak muka sebelum berwudhuk? ----- Sebelum ambil wudhuk kena cuci tau segala2 yang dimuka kita, kalau tak tidak sah la wudhuk kita. 😖 ----- Ain Umul nak share betapa bestnya OIL FREE MAKEUP REMOVER ni yang memudahkan Ain Umul ambil wudhuk🤩🤩🤩 ----- ❤️Sekali lap je uols, maskara dan segala makeup bersih! ❤️Tak perlu sental teruk2 di muka ❤️Sebotol tahan 4 ke 5 bulan (based on penggunaan masing2) ----- MARYKAY_SHAMULPAISLEE 🎁FREE POSTAGE 🎁FREE GIFT To order WhatsApp 01121418796 www.wasap.my/601121418796 . Shamul.Paislee _MODESTY frees BEAUTY_ #marykaybeautyconsultantmalaysia #makeupremover


1💬Normal

💄Lipmatte lovers ada berita baik!!!⠀ Bulan ni ada promo buy 1 free 1.⠀ Berbaloi sangat😍😍 Rugi tak grab sebab dah 2 kali restock. Stock limit okay⠀ .⠀ Dapatkan skin analysis secara PERCUMA 🤗 tekan link di bio untuk whatsApps okay😘⠀ .⠀ #lipmatte #lipmattemurah #lipmattepromo #lipmatteviral #lipmattecantik #lipmattebest #marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaypenang #marykaylife #marykaylover #marykaymysg #marykaymakeup


0💬Normal

Seeing your client this happy after glamming them up is the best feeling EVER! 🌟 She asked for a simple & dewy look for her day 2 prom look. ✨ #maccosmetics #maccosmeticscanada #morphebrushes #morphecosmetics #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows #marykaymakeup #maclipstick #maclipglass #ardelllashes


0💬Normal

There’s nothing more delicious than a full day of Mary Kay appointments! I love my job so much my heart could burst! . . . #mymklife #marykay #marykaymakeup #pixiecut #momtrepreneur #bossbabe #bosslady #livingmybestlife


0💬Normal

Whatsapp (011 6209 6383) Instagram Maryk_Denik #marykay #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylife #marykaymakeup #⁸e Eye of the Beholder #Fine Days' Wonder #A brush of perfection #A whole new world, a whole new look #Affordable. Gorgeous and Beauty which you deserve #All Ages, All Races, All Sexes For All Girls


0💬Normal

Whatsapp (011 6209 6383) Instagram Maryk_Denik #marykay #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylife #marykaymakeup #⁸e Eye of the Beholder #Fine Days' Wonder #A brush of perfection #A whole new world, a whole new look #Affordable. Gorgeous and Beauty which you deserve #All Ages, All Races, All Sexes For All Girls


0💬Normal

Whatsapp (011 6209 6383) Instagram Maryk_Denik #marykay #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylife #marykaymakeup #⁸e Eye of the Beholder #Fine Days' Wonder #A brush of perfection #A whole new world, a whole new look #Affordable. Gorgeous and Beauty which you deserve #All Ages, All Races, All Sexes For All Girls


0💬Normal

Whatsapp (011 6209 6383) Instagram Maryk_Denik #marykay #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylife #marykaymakeup #⁸e Eye of the Beholder #Fine Days' Wonder #A brush of perfection #A whole new world, a whole new look #Affordable. Gorgeous and Beauty which you deserve #All Ages, All Races, All Sexes For All Girls


0💬Normal

Whatsapp (011 6209 6383) Instagram Maryk_Denik #marykay #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylife #marykaymakeup #⁸e Eye of the Beholder #Fine Days' Wonder #A brush of perfection #A whole new world, a whole new look #Affordable. Gorgeous and Beauty which you deserve #All Ages, All Races, All Sexes For All Girls


0💬Normal

I got something brewing 💕 #modernmarykay #marykay #marykaymakeup #linkinbio


0💬Normal

Cliente linda de hoje Sara você é uma princesa amei te produzir @ferfer_rod muito obrigada minha linda pela confiança em meu trabalho ❤️💄🌸 . . . . . . . . . . . #makeprincesa #makelove #makecomamor #makeazul #makeprofissional #profissaomaquiadora #macmakeup #huddabeauty #anastaciabeverlyhills #maikaiicosmeticos #rubyrosemakeup #oboticariomakeup #makeuplife #marykaymakeup #kahmoraesmakeup #makepousoalegre #agendeseuhorario #pousoalegre #minasgerais


0💬Normal

Good morning to u Happy sunday Enjoy your day today ya Pls take care too 😍🌹 Yeahhh bonding2 with my partner n beauty consultant....cantik skin dia kan xda jeragat /pigmentation okey....kenalah mcm dia rajin pki timewise repair mary kay skincare...melabur utk skin muka blh pki smpi ke tua kan....seriously i close up tgk skin dia xda pigmentation/jeragat....x sia2 jadi pengguna tegar mary kay awal2 lagi....i suggest kita yg dah umur awal 20an or umur 18 start lah guna mary kay sbb byk guna sunscreen di mary kay awal2 usia boleh mencegah skin anak kita drp timbul pigentation awal....statistik malaysia skg, baru umur 20 sudah ada wrinkle n pigmentation 😱😱😱😱🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀kcian mrk bgus lgi ada pimple berbanding wrinkle n pigment...itu klu saya lah hihi jerawat senang di rawat, klu pigment dah keluar susah my dear...so umur 18 sudah boleh sign up as beauty consultant di mary kay..boleh nikmati beauty consultant price...ada cara dpt harga murah why nak beli pada harga mahal? kan kan kan 🤭😆😆😆 pm suzy for more detail about sign up or product knowledge... im independent beauty consultant mary kay malaysia #skincarecommunity #skincareclass #freegifts #freeclass #skincare #skincaremelaka #beautysecret #beautyskin #flawless #mask #homespa #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykayskincare #marykay #marykaymalaysia #mekapmelaka #skincaremelaka #melaka #cantikkulit #kelaspercuma #percuma #beautybiz #extraincome #duitpoket #bizkecantikan #ladiesofvictoryencouraged #followme #makeupparty


0💬Normal

Há um código secreto que diz: MULHER de batom VERMELHO 💋só deseja ser feliz😉💖lacrou 💣💥 #makedodia #makeup #batomvermelho #batommaxlove12horas #marykaymakeup #makebasicadodia #amorpormaquiagem💄💋 #maquiagemprofissional #maquiagemdodiaadia


0💬Normal

Ni bukan main2 ni betui2😂😂 Nak skin halus lembut sangt sesuai apply softener ni sebelum apply moiisturizer☺️☺️ Belum cuba belum tahu😉 Nisa nak masuk botol ke 3 dah 😍😍😍 . Love💕 Nisa INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARY KAY MALAYSIA . #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #oilfreemakeupremover #skincareroutine #penjagaanwajah #jeragat #jerawat #flawless #glassskin #blackheads #timewise #cccream #foundation #skinvigorate #botanicaleffects #mirafilzah #ctdk


2💬Normal

Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin⁣ ⁣ This translucent, silky serum helps control oil that may result in pimples. ⁣ ⁣ Benefits at-a-glance:⁣ ⁣ • Powerful formula glides on smoothly. ⁣ • Absorbs quickly.⁣ • When used as part of the Clear Proof® System for Acne-Prone Skin, it may help minimize the appearance of pores and help control shine.⁣ ⁣. . . . . #marykay #marykaymalaysia #makeup #marykaymakeup #skincare #marykaylife #timewise #mymklife #marykayskincare #marykaymysg #maquiagem #marykaykl #d #marykayproducts #marykayselangor #marykaylovers #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #foundation #marykaybrasil #beautyconsultant #beauty #marykaybeautyconsultant #marykayproduct #marykayash #marykaybangi #mk #entrepreneur #clearproofmarykay #marykaymelawati


0💬Normal

I’m excited to announce that I have partnered with Mary Kay as a consultant to launch my beauty blog even more!! Look featured with all Mary Kay products. Messaged me if interested in this look! #marykaymakeup #beautybloggers #marykaylife #kcblogger #kcmodels


0💬Normal

Claro que usando Mary Kay haha! 💁💕 . . #fotografia #instafotos #araguarimg #marykaymakeup #instagram #insta #sabado


1💬Normal

❤️FRANKINSENCE DAY CREAM SPF50++❤️ Pelindung tabir suria spf 50 yang mengandungi pati frankinsence dan pati biji aprikot menghambat penggelapan kulit , kedutan dan juga radikel bebas. Sapuan nipis untuk hasil kemasan semulajadi. Sapukan dua atau tiga lapisan untuk menjadikannya sebagai alas bedak litupan penuh. Sapukan pada wajah sebagai langkah akhir penjagaan wajah dan sebelum memakai asas solekan. Gunakan pada waktu siang. Kata Nak Cantik ~ Kenalah Rajin 😍 #angelwhite #drirmaskincare #serum #vitaminc #meeracle #alhaalfacosmetics #sabun #dnars #marykaymakeup #maryjardin #jerawatbatu #jerawathilang #jeragathilang #jeragatpudar #awetmuda #awetmudaalami #tipskecantikan #tipsputih #mukabersih #kulitkering #kulitkusamhilang #kulitcerah #drirma #dropshipwanted #baazarpaknil #tv3 #kulithitam #kulitberminyak #kulitsensitif


4💬Normal

❤️FRANKINSENCE DAY CREAM SPF50++❤️ Pelindung tabir suria spf 50 yang mengandungi pati frankinsence dan pati biji aprikot menghambat penggelapan kulit , kedutan dan juga radikel bebas. Sapuan nipis untuk hasil kemasan semulajadi. Sapukan dua atau tiga lapisan untuk menjadikannya sebagai alas bedak litupan penuh. Sapukan pada wajah sebagai langkah akhir penjagaan wajah dan sebelum memakai asas solekan. Gunakan pada waktu siang. Kata Nak Cantik ~ Kenalah Rajin 😍 #angelwhite #drirmaskincare #serum #vitaminc #meeracle #alhaalfacosmetics #sabun #dnars #marykaymakeup #maryjardin #jerawatbatu #jerawathilang #jeragathilang #jeragatpudar #awetmuda #awetmudaalami #tipskecantikan #tipsputih #mukabersih #kulitkering #kulitkusamhilang #kulitcerah #drirma #dropshipwanted #baazarpaknil #tv3 #kulithitam #kulitberminyak #kulitsensitif


4💬Normal

❤️FRANKINSENCE DAY CREAM SPF50++❤️ Pelindung tabir suria spf 50 yang mengandungi pati frankinsence dan pati biji aprikot menghambat penggelapan kulit , kedutan dan juga radikel bebas. Sapuan nipis untuk hasil kemasan semulajadi. Sapukan dua atau tiga lapisan untuk menjadikannya sebagai alas bedak litupan penuh. Sapukan pada wajah sebagai langkah akhir penjagaan wajah dan sebelum memakai asas solekan. Gunakan pada waktu siang. Kata Nak Cantik ~ Kenalah Rajin 😍 #angelwhite #drirmaskincare #serum #vitaminc #meeracle #alhaalfacosmetics #sabun #dnars #marykaymakeup #maryjardin #jerawatbatu #jerawathilang #jeragathilang #jeragatpudar #awetmuda #awetmudaalami #tipskecantikan #tipsputih #mukabersih #kulitkering #kulitkusamhilang #kulitcerah #drirma #dropshipwanted #baazarpaknil #tv3 #kulithitam #kulitberminyak #kulitsensitif


4💬Normal

❤️FRANKINSENCE DAY CREAM SPF50++❤️ Pelindung tabir suria spf 50 yang mengandungi pati frankinsence dan pati biji aprikot menghambat penggelapan kulit , kedutan dan juga radikel bebas. Sapuan nipis untuk hasil kemasan semulajadi. Sapukan dua atau tiga lapisan untuk menjadikannya sebagai alas bedak litupan penuh. Sapukan pada wajah sebagai langkah akhir penjagaan wajah dan sebelum memakai asas solekan. Gunakan pada waktu siang. Kata Nak Cantik ~ Kenalah Rajin 😍 #angelwhite #drirmaskincare #serum #vitaminc #meeracle #alhaalfacosmetics #sabun #dnars #marykaymakeup #maryjardin #jerawatbatu #jerawathilang #jeragathilang #jeragatpudar #awetmuda #awetmudaalami #tipskecantikan #tipsputih #mukabersih #kulitkering #kulitkusamhilang #kulitcerah #drirma #dropshipwanted #baazarpaknil #tv3 #kulithitam #kulitberminyak #kulitsensitif


4💬Normal

Vai se produzir para a festa nesse final de ano? Então você vai amar esse tutorial de olhos esfumados com a Mari Saad. ✨ Para arrasar na make com apenas três produtos incríveis. #marykaymakeup


0💬Normal

Mais uma das minhas lindas do último final de semana 🥰 Já marcou teu horário para as próximas datas? Estou te esperando! . . . . #make #maquiagemlovers #maquiagem_insta #maquiagembrasil #makeuptutorial #makeuplover #makeuplife #makeuptime #rubyrosemakeup #rubyrosemaquiagem #rubyrose #luisance #luisancemakeup #luisanceoficial #dailusmakeup #marykay #marykaybrasil #marykaymakeup #suelenmakeup #suelen #basesuelen


0💬Normal

Hübsch machen fürs Brot😅 (nicht gaaaanz aktuell) #bckerin #marykaymakeup #coloratwork #septum #tattoo #browneyes #pausenraumselfie


1💬Normal

wspólna chwila z Mary Kay 😊 #dobieramypodkady #marykay #marykayash #marykaymakeup #marykaylife #bechatów


0💬Normal

Deus acima de tudo, sem ele não teria conseguido, obrigada a todas e todos q estiveram comigo💗💃💗💄💋👛🚗🚗👝 #marykaymakeup


1💬Normal

"Sometimes I want a quiet life Other times I want to go a little bit fucking Gatsby" - Atticus Last chances to celebrate 1920s style before the Roaring Twenties roll in! 💄💃🏻💖 Thank you @mianen for making me feel so confident tonight 😍 #1920s #gatsby #makeup #marykaymakeup #ifeelpretty #redlips #silver #velvet #pearls #feathers #themeparty #novembernights #butfirstletmetakeaselfie #vsco #vscox #vscofinland


0💬Normal

Glow!! 🤩 siempre es un placer!! Gracias por apoyar mi trabajo!! 💕 ... #marykaymakeup #makeup #belleza #glow


0💬Normal

The NEW Mary Kay® Hydrogel Eye Patches are AMAZING. Instantly hydrating and reduces puffiness + dullness 💕✨


1💬Normal

Uma make basiquinha com esse batom maravilhoso da @marykaybrasil#marykaymakeup


0💬Normal

Możesz być dużą dziewczynką a kiedy dostajesz do ręki tubki i kremiki to już nie jest tak poważnie 💃💃💃 my kobiety kochamy szminki i podkłady 💄💄💄 zapraszam na do zabawy 😘😘😘 #akademiazdrowejskory #makijazystka #kosmetykidomakijażu #marykaymakeup #marykaypolska #kobietapoczterdziestce #uroda #lifestyle #senior #fun #beauty #warszawacentrum #lovemyjob


0💬Normal

Możesz być dużą dziewczynką a kiedy dostajesz do ręki tubki i kremiki to już nie jest tak poważnie 💃💃💃 my kobiety kochamy szminki i podkłady 💄💄💄 zapraszam na do zabawy 😘😘😘 #akademiazdrowejskory #makijazystka #kosmetykidomakijażu #marykaymakeup #marykaypolska #kobietapoczterdziestce #uroda #lifestyle #senior #fun #beauty #warszawacentrum #lovemyjob


0💬Normal

Lips without lipstick is like cake without frosting #marykaymakeup #marykayultrastayliplacquer #marykaycccream #marykaychromafusion #marykaylovelashmascara


0💬Normal

Cliente e amiga pessoal 🌸🌸 . . Make Produzida por mim e com toda a consultoria que ela merece ❤ #timewisemarykay #marykaymakeup #timewise®


0💬Normal

Next Page