#marykaylovers

Hey amigo!🧖🏽‍♂️🍃 ya tenemos un #Set para tu cuídado de rostro el famoso y tan esperado #MKMEN 🔹Está compuesto de los siguientes productos: 👇🥇 👉Crema limpiadora para el rostro 👉Espuma de afeitar 👉 Gel después de afeitar 👉Crema hidratante con FPS 30 . ..... Incluye REGALO 🎁 Toalla MK ⚽ . . Personalizamos regalos 💙 Escríbeme al 📲982095471 . . . . #cuidadomasculino #productosformen #marykayproductos #menstyle #spaformen #espumaafeitar #cremalimpiadora #geldespuesdeafeitar #marykaylovers


0💬Normal

Falei de dois produtos maravilhosos, o DEMAQUILANTE BIFÁSICO: ✅sem óleo ✅sem álcool ✅oftalmologista indicam. LÁPIS RETRÁTIL PARA OS OLHOS ✅ A prova d’água. - - - 💗 #marykayprodutos #marykaymakeup #marykayproduct #marykaylovers #belezafeminina #makeup #cuidadosdepele #empoderamentofeminino #empreendedorismo


0💬Normal

💋👄💋👄💋👄💋👄 Os nossos lábios podem dizer muito sobre nossa saúde. Para mantê-los bonitos e saudáveis, é necessário *alguns cuidados:* ▪Beber bastante líquido; ▪Ter boa alimentação; ▪Evitar passar saliva nos lábios; ▪Não arrancar pelinhas; ▪Passar hidratantes labiais; O Kit *Santin Lips,* é formulado com *MANTEIGA DE KARITÉ,* e cuida de seus lábios em apenas 02 passos: 👄 O *1º passo* esfolia, removendo células mortas; 👄 O *2º passo* completa o spa com hidratação profunda. Em apenas 01 minuto será o fim dos lábios ressecados. Tenha uma sensação de *Lábios de Seda.*😍❤💃🏾 #labiosdesedamarykay #marykaylovers #amomarykay👛💄🎁💝


0💬Normal

SANGAT PENTING UNTUK KITA TAHU TAU😊 🌼Ada dijual di farmasi or drugstores kebanyakannya SELAMAT 🌼Kalau ada dijual di kedai jamu, TAK SELAMAT 🌼Check packaging product. If there’s no ingredients or manufacturer details TAK SELAMAT 🌼Ada KKM approval tak semestinya selamat, kalau tiada lagi la TAK SELAMAT 🌼Overclaim contohnya, boleh menghilangkan jeragat 💯. Facts, jeragat tak boleh dihilangkan, hanya boleh dipudarkan. Skincare yang overclaim ni sebenarnya dah sebabkan lapisan kulit paling atas terhakis and membuatkan lapisan kulit bawah yg sepatutnya dilindungi terdedah. Kulit kelihatan putih licin sebab tu kulit lapisan bawah. Bila kulit atas terhakis, protection utk kulit bawah dah hilang. Sinaran UV matahari yg kena direct pada kulit menyebabkan kulit rosak. Jeragat mudah terjadi dan diikuti masalah yg lain seperti kulit merah dan pedih kerana lapisan kulit telah menipis 🌼Texture berkilat, melekit and bau wangi, TAK SELAMAT. Sebab pewangi ditambah bagi menutup bau merkuri. Kesan jangka panjang merkuri akan masuk ke saluran darah dan merosakkan buah pinggang 🌼No R&D, TAK SELAMAT Product MK semuanya ada R&D dan dijamin selamat sebab menggunakan botanical ingredients. Untuk pregnant mothers pun sangat sesuai. Siap ada product warranty tau😍 Anyone berminat nak tahu further jom PM I cepat😘🌹 #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselangorkl #marykayshahalam #marykaylovers #marykayskincare #beautytips4you


0💬Normal

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin buat semua keluarga..sahabat handai..tidak lupa team Hustlerich❤❤ Full face Mary Kay Makeup😘😘 #marykayskincare #MaryKayMalaysia #marykaylovers #marykaymelaka #marykayduriantunggal #marykayalorgajah


0💬Normal

For Your Eyes 👀 Only📌Direct Ship to you📌No hassles. Link on bio OR @ www.marykay.com/JAzuike📌 #photo #marykaylovers #womenempowerment #womensupportingwomen #makeupideas #makeupideas #home #homebusinessmom #homebusinessopportunity #eyeshadowpalette #eyeshadowtutorial


0💬Normal

Ada yg cakap.. “Cantik warna lipstick..” hehehhehe.. kite pakai lipstick matte code: Spice of Life dari Mary Kay sis😘🥰 . Warna ni memang tantik, sebab dia nude version😍😍 Limited Edition from Mary Kay taw!🔥 Siapa nak, risik tepi yepp!😘 . Ujie pakai, Ujie jual🌹 . #ujiegojes #szymk #suzyymk #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayaitam #marykayayerhitam #marykayparitraja #marykaybatupahat #marykayjb #marykaymalaysia #ilovemarykay #marykay #magicalbee #mekapmarykay #skincaremarykay #sharingiscaring


0💬Normal

CAT EYES!! ☑️👁️ Dale poder a tu mirada ✨ con los fabulosos delineadores Mary Kay 🔝 y resalta tu belleza femenina y atrevida con estos looks Cat Eye. . #miradadeimpacto #miradas #lookoftheday #look #cateyes #delineador #delineados #marykaylife #marykaylovers #beauty #belleza


0💬Normal

𝐌𝐀𝐑𝐘 𝐊𝐀𝐘 𝐒𝐔𝐍 𝐏𝐑𝐎𝐓𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐏𝐅 𝟑𝟓/𝐏𝐀+++☀️⁣ This silky, lightweight lotion contains ingredients that protect your skin from uneven tone, age spots and other sun damage. This broad spectrum protection guards not only against UVB rays, which cause skin to burn, but even more importantly it protects skin from UVA rays that can penetrate more deeply and cause visible signs of aging like wrinkles and uneven skin tone.⁣ ⁣ Kalau berminat & mau tanya tanya dulu pun boleh🌸⁣ #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaylovers #marykayproducts #marykaylife


0💬Normal

Uma nova semana começa, e cada novo dia é uma oportunidade de recomeçar, fazer diferente e diferença no mundo! 🌍 . Em tempos como esse, pode ser difícil estabelecer nosso propósito de vida ou metas para o longo prazo - e tá tudo bem . Mas estabelecer prioridades para o curto prazo é essencial para colocarmos e/ou mantermos a cabeça no lugar . O prazo pode ser de uma semana, um dia ou uma hora... E a meta, pode ser algo que pareça enorme, como abrir seu próprio negócio; ou que pareça corriqueiro, mas que demanda um esforço danado, como não passar o dia na cama - e se sentir bem com isso . O importante é que esse exercício te faça bem, te ajude a não surtar e faça você se olhar com mais amor 😉 . E aí, qual será o seu propósito para essa semana? . O meu propósito pessoal é parar de procrastinar para fazer coisas que me importam 📚 . E aqui na página é ajudar você a cultivar o autocuidado e auto amor no dia-a-dia 💗 . . . . #proposito #motivacao #segundafeira #mudança #marykay #marykaylovers #marykaybr #amomarykay #consultora


0💬Normal

Mary Kay ni selalu buat Ujie rasa makin gojes taw😍😍 . Foundation yg Ujie pakai ni, dari pagi sampai ke petang tetap onzz!😍😍 Tak cakey langsung😍😍 . 1 tube foundation tahan 10-12 bulan penggunaan.. Sangat jimat👍🏼👍🏼 . #ujiegojes #szymk #suzyymk #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayaitam #marykayayerhitam #marykayparitraja #marykaybatupahat #marykayjb #marykaymalaysia #ilovemarykay #marykay #magicalbee #mekapmarykay #skincaremarykay #sharingiscaring


0💬Normal

Mary Kay ❤️ #marykayencasa #marykaylovers


0💬Normal

Czy masz wrazenie, że Twoja skóra potrzebuje dodatkowego nawilżenia? Pamiętaj o piciu wody, najlepiej szklanka wody co godzinę💦🥤 Dodatkowo używaj 2 razy dziennie, przed każdą pielęgnacja Płynu Nawilzajaco-Odswiezajacego 💦 Płyn Nawilżająco-Odświeżający TimeWise®, zmieni wygląd Twojej skóry❗ Będzie jedwabiście miękka i nawilżona. Ten kosmetyk przygotuje skórę na nawilżenie i wszystko, co najlepsze w pielęgnacji TimeWise®. Natychmiast nawilży skórę. Przywróci skórze naturalną równowagę. Nie zawiera alkoholu. Testowany dermatologicznie, nie zatyka porów skóry. Odpowiedni, dla skóry wrażliwej. POLECAM I ZAPRASZAM 😊 #nawilzenie #odswiezenie #pielegnacja #marykay #marykaylovers #marykaypoland #marykaywroclaw #care #timewise #konsultantka #mlm #doradczynipiekna


0💬Normal

YEAYY!! WE DID IT💪🏻💪🏻💪🏻 . Program POWER 13 Mary Kay Asia Pacific! Untuk BUMBLEBEE CYCLE kali ni kami berjaya completekan 13 hari task tanpa gagal!!👏🏻👏🏻🤩🤩 . Bukan mudah nak beri sepenuh komitmen kan but we did it!! Congratulation to: @pdapinky @_ctahmad_ @khadeejamadli @aisyfaiza @amy_beautyconsultantmk @afiqhaamira @princess_rieyzca #power13mysg #marykaymysg #marykay #marykayseremban #marykaylovers #marykaysenawang #marykayrembau #marykaykualapilah #marykayseremban2 #marykaymantin #marykayjempol #marykaybahau #marykaymelaka #marykaysegamat #marykaymachap #marykaypedas #marykaytampin #marykayjb #marykaypasirgudang #marykayjohor #kerjayakecantikan #kerjayamarykay #kerjayamarykayseremban #kulitcantik #kulitcerah #kulitglowing #stayathome #workfromhome


1💬Normal

Warum ich unsere elektronische Brush benutze? Warum benutzt du eine elektrische Zahnbürste? Es ist viel effektiver und gründlicher. Du wirst den Unterschied spüren! 🌠🌠🌠 #Repost @marykaycanada 🌠🌠🌠 With the Skinvigorate Sonic, all you need is 60 seconds for a superior sonic clean ⏰! Do you have yours yet? #marykaycanada #skinvigoratesonic #mary_kay #marykaydeutschland #marykayash #marykayhamburg #marykay_makeup #mary_kay❤ #marykay #marykay_de #marykaylovers #marykaylife #mkbeautybff #makeuplook #makeup #makeuplover #makeupartist #makeuptutorial #makeupaddict #beauty #fashion #makeuptime #makeupinspirations #makeupparty #skin #skincare #skincareroutine #skincaretips #healthyskin


0💬Normal

MARY KAY SKINCARE NI WAJIB BELI 1 SET KE? TAPI BUDGET AGAK TIGHT BULAN NI🥺 Jangan risauuuu. Ni budget set untuk korang yang nak start pakai MK😍 Apa lagi jom PM sis cepat! Best tauu set budget ni! #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselangorkl #marykayshahalam #marykaylovers #marykayskincare


0💬Normal

MARY KAY SKINCARE NI WAJIB BELI 1 SET KE? TAPI BUDGET AGAK TIGHT BULAN NI🥺 Jangan risauuuu. Ni budget set untuk korang yang nak start pakai MK😍 Apa lagi jom PM sis cepat! Best tauu set budget ni! #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselangorkl #marykayshahalam #marykaylovers #marykayskincare


0💬Normal

MARY KAY SKINCARE NI WAJIB BELI 1 SET KE? TAPI BUDGET AGAK TIGHT BULAN NI🥺 Jangan risauuuu. Ni budget set untuk korang yang nak start pakai MK😍 Apa lagi jom PM sis cepat! Best tauu set budget ni! #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselangorkl #marykayshahalam #marykaylovers #marykayskincare


0💬Normal

MARY KAY SKINCARE NI WAJIB BELI 1 SET KE? TAPI BUDGET AGAK TIGHT BULAN NI🥺 Jangan risauuuu. Ni budget set untuk korang yang nak start pakai MK😍 Apa lagi jom PM sis cepat! Best tauu set budget ni! #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselangorkl #marykayshahalam #marykaylovers #marykayskincare


0💬Normal

MARY KAY SKINCARE NI WAJIB BELI 1 SET KE? TAPI BUDGET AGAK TIGHT BULAN NI🥺 Jangan risauuuu. Ni budget set untuk korang yang nak start pakai MK😍 Apa lagi jom PM sis cepat! Best tauu set budget ni! #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselangorkl #marykayshahalam #marykaylovers #marykayskincare


0💬Normal

. Biodata Nama penuh : demodex folliculorum Nama manja : demodex Habitat : Rambut - rambut halus di wajah manusia. Semua org ade Makanan kegemaran : minyak-minyak di pori wajah Jangka hayat : beberapa minggu Pro : tak bahaya, dan somehow kewujudan Demodex bagus untuk kita sebab die akan create enviroment yang acidic so bakteria yang tak elok takkan survive pada kulit. Cons : kewujudan yang terlalu banyak pada wajah mendorong skin diseases. Mereka juga react pada certain-certain kimia. So cucilah muka anda bersih-bersih dan pastikan bahan yang ada dalam pencuci anda bukanlah kimia yang berbahaya. #sisterhood #marykay #marykaymalaysia #makeup #flawlessskin #skincare #marykaymakeup #timewise #marykayselangor #naturalskincare #marykayskincare #marykaylovers #marykaykl #marykaylife #beauty #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #marykayshahalam #marykaycosmetics #beautyconsultantmarykay #marykayjohor #marykaymalaysia #marykayhululangat #marykaykelantan #mymklife #makeupartist #marykayperak #marykayproducts #flashsalemalaysia #raya2020


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

Make-up Raya dengan set kosmetik Mary Kay. . Cunnnn sangat 😍🤩🤩 . . Berminat?? . . Jom grab! Ask me!🙋🏻‍♀️ . 🧕🏻 Rifhan Rosli 📲 013-6246079 (Link on bio)⠀ 💄Beauty Consultant Mary Kay . . #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome #power13 #marykaymysg #marykaymalaysia #sparkledaisy #day1


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel (OFHG) ini fungsinya macam pelembab/moisturizer tapi ianya merupakan supliment tambahan untuk 'makanan' kulit kita Bila kata supliment tambahan, anda sapu nipis di kulit wajah selepas pakai pelembab. Kecuali keadaan kulit yang sangat nipis kesan produk terdahulu, boleh pakai ini saja tanpa pelembab sehingga keadaan kulit nampak stabil. Jom kita tengok kegunaan dan manfaat OFHG ini pada kulit kita 🌸 Struktur gel yang ringan dan cepat meresap ke dalam kulit 🌸 Melembabkan kulit tanpa membuat kulit kita berminyak (oil-free) 🌸 Mengawal minyak dekat kulit kita 🌸 Meredakan radang iaitu kulit sensitif yang cepat merah atau ada masalah jerawat yang merah-merah 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru Selain itu, untuk mendapatkan hasip solekan yang lebih cantik, anda wajib pakai OFHG ini sebelum start bersolek untuk mengelakkan solekan anda nampak 'crack' akibat kulit terlalu kering!🤗 FREE SAMPLE 🙆🏼‍♀️ FREE CONSULT 🧐 FREE POSTAGE 💃🏻 Aina 013-4641839 Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA DIRECT WHATSAPP🤗 #kulitberminyak marykaytemerloh #oilfreehydratinggel #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitputih #stayhomestaysafe #stayhome #stayhealthy #stay #kitajagakita #kulitbermasalah #kulitberseri #mary #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaylife #marykayperak #marykaypenang #marykaylife #marykaykl #marykayklang #marykaykluang #marykaymanjung #marykayipoh #marykaykedah #marykayselangor #marykaypenang #marykayipoh #marykaykeramat #marykaykelantan #marykaylovers #marykayperlis #marykayjohor


0💬Normal

Подписываемся @marykay_13kz @marykay_13kz @marykay_13kz Пишите мне на дайрике: 8775 919 60 77 #красотавуверенности #marykay_kz #marykaykz #уходзасобой #уходмэрикей #уходженнаяженщина #кожа #рекламавинстаграм #реклама #рекламавинстаграме #реклама_за_like #рекламавinstagram #бесплатнаяреклама #рекламабесплатно #consultoramarykay #marykaylife #marykayrussia #escolhimarykay #marykaybrasil #marykaybrasil #marykaylovers #marykayus #marykaytryitcontestmarykayskincare #marykaykl #marykayus #marykaykz #marykayus #marykaydeutschland #marykayrussia25 marykaymakeups #marykaylovers #marykaylover #marykaylove #youtube #marykayespaña #marykayrussia #marykayconsultant


0💬Normal

Os indispensáveis pincéis na hora de maquiar!!!💓💗 Para base em pó, base líquida, contornos, pó translúcido e blush! Cada um para sua função e você merece todos!!🥰💃 . . . . . . . . . #marykaybrasil #marykaylovers#pinceismaquiagem #consultoraMKmarciafeltraco #santarosamk #mkdobrasil💋💄👠👜


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

. Hi korang! Cari Skincare sebab lama sangat duduk rumah skin pun tk terjaga ohh ohh 🥺☹️ . . Skincare Mary Kau ikut umur and jenis skin type tau! 🥰 andd Ain akan guide korang sampai korang dpt skin idaman korang 😘 bila skin dah sihat nak makeup pun peloles je tau! . . Ada yang berminat nak cuba tp tk cukup bajet PKP nii? Takpee dm je Ain ok! 😍🙈 anddd im calling too siapa yg berminat nak jd BC like me! 🙋🏻‍♀️ . Ain your Beauty Consultant 017 2819426 boleh save num Ain kalau nk fast response boleh tekan je link kt bio okiee ! 💕 . . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #products #instareview #instalove #skincare #beauty #makeup #review #marykaymakeup #marykaylife #marykaylover #marykaymalaysiasingapore #marykayproducts #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykl #marykaymalysia #marykaymalaysia #consultant #marykaycosmetics #marykaylovers #marykayproducts #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

Time wise Miracle 3D💖 Saya dh mencubanya🤭 Ramai juga yang telah menggunakannya. Jom cantik bersama². 💖Free consultation 💖Free postage 💖Free gift 💖Free sample https://wa.me/60122755341 #marykaylovers #flawless #marykaymuar #marykayktangkak #marykaymelaka #stayAtHome #KitaJagaKita #marykayskincare #jomcantik #sale


0💬Normal

Os indispensáveis pincéis na hora de maquiar!!!💓💗 Para base em pó, base líquida, pó translúcido e blush! Cada um para sua função e você merece todos!! #marykaybrasil #marykaylovers


0💬Normal

Crema de Noche Extra Emoliente Mary Kay® Factores como la temperatura, la humedad, la edad y las hormonas pueden alterar el equilibrio de la piel. Los expertos recomiendan una hidratación óptima para todos los tipos de pieles, que es necesaria para conseguir un cutis suave, terso y con apariencia joven. La Crema de Noche Extra Emoliente es una crema hidratante aromática y translúcida, que ayuda a mantener la humedad natural de la piel y restaura la hidratación especialmente en las zonas más secas. Es ideal para zonas secas como manos, codos y pies. ************************************** #maquiagem #skincare #marykaymakeup #timewise #marykaybrasil #marykayselangor #d #marykayskincare #marykaylovers #marykaykl #marykaylife #beauty #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #marykayshahalam #make #marykaycosmetics #beautyconsultantmarykay #marykayjohor #marykaykelantan #mymklife #makeupartist #marykayperak #marykayproducts #maquiagembrasil #bhfyp


0💬Normal

Hi korang!!! ❤️❤️❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Since Nasya memang nak bantu korang untuk dapat kulit yang cantik, sihat. Nasya nak bagi 20% off on every item untuk korang semua! Sempena raya ni 😍😍😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Korang nak beli cc cream ke, lipstick ke apa apa jela. SEMUA 20% off okay! Sampai hujung bulan ni je ❤️❤️❤️ Habis bulan ni tak ada dah weh 😭😭 Jangan nangis gigit jari okay! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapa beli 3 products & above, Nasya bagi extra discounts! 🔥🔥 SERONOK KE TAK?????? Meh meh pm Nasya! 🔥🔥⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nasya Solleh 🌻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #MaryKaySelangor #MaryKayMalaysia #MaryKayPetalingJaya #MaryKayCosmetics #MaryKayDamansara #MaryKayLife #MaryKayLovers #MaryKaySkincare #Skincare #Cosmetics #FlawlessFace


0💬Normal

My current favourite skincare set so far berbanding set Mary Kay yang lain ! Why ? Sebab this set ada anti penuaan dan pencerahan 😍 . highly recommend set untuk 20 tahun ke atas 😍. . . 👉🏻Pencuci 4 dalam 1. 👉🏻Serum. 👉🏻Pelembap. 👉🏻Mask. 👉🏻Toner. 👉🏻Pelindung. . . 4 item tapi ada 6 fungsi ! Biar betul ?! 😱. Ya betul sayang sayang semua . Set timewise 3D sangat advance ! Pelembap dan serum dalam satu bekas sahaja which is Day Cream & Night Cream. . Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️ cepat whatsapp for best deal !. . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️ Mary Kay Malaysia . . #timewise3Dmalaysia #marykaymalaysia #promomarykay #marykay #skincareproduct #timewise3D #semimattemarykay #lipstickmarykay #flawlessface #mineralpowderfoundation #translucentloosepowdermarykay #beautyconsultantmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaylipstick #bedakmarykay #makeup #marykayskincare #marykaylovers #timewise3dskincare


0💬Normal

Done, Cod ke Ayer Hitam.. Terima Kasih kak, Ujie jual ya❤️ . Masker untuk tanggalkan kulit mati, pudarkan bekas hitam jerawat, whitehead & blackhead☺️☺️ . #ujiegojes #szymk #suzyymk #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayaitam #marykayayerhitam #marykayparitraja #marykaybatupahat #marykayjb #marykaymalaysia #ilovemarykay #marykay #magicalbee #mekapmarykay #skincaremarykay #sharingiscaring


2💬Normal

alhamdulillah purchase with love with my VVIP #MaryKayLovers ! . Saya akan ikut bajet awak. Yang penting MERAWAT DULU. . Kalau belum consult kulit dengan saya lagi, nak buat skin consultation percuma pun boleh saja❤ melalui whatsapp untuk tahu masalah kulit, jenis kulit, dan cara penjagaan kulit yang sebenar💞 Jom tengok2 usha2 promotion bulan MAY 🔥 *JANGAN LEPASKAN PELUANG*😍 . . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . . klik je link untuk promo May Mary Kay superb besttt 😍😍😍 . https://www.wasap.my/+60175974834/PromoMayMK . Your Beauty Consultant, Farah, 0 1 7-5 9 7 4 8 3 4 Mary Kay Malaysia . #hantarankahwin #hadiahtunang #birthdaygift #bukangadisbiasa #skincarebajet #promomei #marykaypulaupinang #marykaykedah #marykayperlis #lotionbadanmurah #promomei #soothingeyegel #hydratingeyegel #compactpowdermurah #sunscreenmurah #blushermurah #eyegelmurah #loosepowder #makeupmarykay #makeupraya #blusherstick #lipmattemurah #eyeshadow #lipstickmurah #foundationmurah #lumivieset #facebrushmurah #lipbalmmurah


0💬Normal

Next Page