#marykaylover

Timewise 3D memenuhi segala keperluan kulit wanita, merupakan produk anti-aging dan bestseller produk dari MaryKay. Jom Cila kupas apa kandungan hebat Timewise 3D ni yang menjadikan ianya sangat hebat dalam menentang penuaan. Nak tahu tak? Mary Kay telah membuat kajian selama 4 tahun, sebelum mengeluarkan Timewise 3D ni. Dan ianya telah diuji kepada seramai 5,000 wanita barulah akhirnya Timewise 3D ni dikeluarkan dalam pasaran! Setelah 150 formula diuji dan dikaji, Timewise 3D yang dikeluarkan ini adalah merupakan formula yang terbaik. Timewise 3D ini memfokuskan tiga fungsi utama iaitu Defends, Delays and Delivers! Defends – Mempertahankan kulit dari free radicals (radikal bebas). Delays – Melambatkan aging signs Delivers – Menyampaikan result dalam masa 4 minggu sahaja! #marykay #marykaykuantan #marykayinderamahkota #skincare #skincareshop #skincarekuantan #biocellulosemask #codkuantan #codkuantanpekan #codkuantansungaikarang #jerawatcepatkecut #codavailable #lipmatte #sayajualmurah #kuantan #marykaykuantan #marykaybcmalaysia #marykaymalaysia #marykaylover #biocellulosemask #MaryKayKuantan #MaryKayTamanTas #MaryKayJayaGading #MaryKayIIUM #MaryKayUMP #MaryKayPahang #MaryKayPekan #MaryKayUIAMKuantan #MaryKayGambang #MaryKayKotasas #MaryKayByPass #marykaypromo


0💬Normal

Hobby menjana pendapatan.... Siapa tgk Malaysia hari ini...????????? ❤❤❤❤❤ Nampak tak pedi/medi spa guna produk apa... MARY KAY uollz... Siapa kata duduk rumah x boleh buat income hebat... Ramai suri rumah yang jadi BEAUTY CONSULTANT MARY KAY.. Produk Mary Kay dr Face to toe. Complete Spa pakej Skin care-facial Make up- Mua/ Satin body - spa/massage Satin lip- lip spa Satin hand-pedi/medi Jom sapa nak biz best macam ni? Kak Linda Senior Independent Beauty Consultant #marykaylover #marykaylovers💋


0💬Normal

Nak tau kenapa nama dia 3D? Defends - mempertahankan kulit dari radikal bebas Delay - memperlahankan proses penuaan kulit Delivers - memberi hasil yang luar biasa seperti baikpulih tanda penuaan seawal 4 minggu! Wow kan?! 😱 #pelembabwajah #pelembabkulit #skincareorganik #acnetreatment #dryskinrelief #codkuantan #codkuantanpekan #codkuantansungaikarang #jerawatcepatkecut #codavailable #lipmatte #sayajualmurah #kuantan #marykaykuantan #marykaybcmalaysia #marykaymalaysia #marykaylover #biocellulosemask #MaryKayKuantan #MaryKayTamanTas #MaryKayJayaGading #MaryKayIIUM #MaryKayUMP #MaryKayPahang #MaryKayPekan


0💬Normal

❤️ W E D N E S D A Y ❤️ . MIND YOUR OWN BUSINESS IF YOU HAVE NO BUSINESS COME & JOIN MY TEAM 😜 . . . . #WaitingForTomorrow #OOTD #AisyahConvo #AisyahBigDay #LCBN #MaryKay #MaryKayShahAlam #MaryKayLover #BeansWifey #BeansFamily #BeansDaughter #Wednesday #WednesdayQuote


4💬Normal

FRESH TESTIMONI DRPD CUSTOMER Saya rasa happy sgt bila customer sendiri bg feedback yg POSITIF... Alkisahnya...customer akak pernah tersalah guna produk skincare dan bila stop terus naik jerawat bernanah kecik2...😱 Akak guide customers ni guna produk Botanical Effect f2 ..serum clearproof dan spot solution.. Hasil setelah konsisten guna produk Marykay selama 6 bulan... kini kulit wajahnya makin sihat dan bersih.. Akak tumpang gembira sangat... 😍 With Love 💖 Trusted Beauty Consultant FISD Beth 😘 For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖 ✔️Free consultation 💖 ✔️Free Gift 💖 . http://Bethmk.wasap.my http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #marykaycheras #freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat


0💬Normal

Harini sy nak cerita pasal Serum C dari Mary Kay ni. Serum ni umpama cucuk vitamin C tau korang tp yang bezanya yg ni pakai bukan injection. So selamat sangat. Lagi satu serum C ni dia mengaktifkan sel2 kolagen kita 3x ganda dari sebelum. Ok, kita tengok siapa sangat sesuai untuk pakai serum C ni 👇🏻👇🏻👇🏻 💕masalah jeragat 💕masalah parut jerawat hitam dan parut lekuk 💕masalah pori besar 💕sunburn 💕nak kulit lebih halus 💕nak kulit tegang,tak gelebeh 💕hilangkan garis halus Dan serum C ni tak semua boleh pakai tau. Mereka yang tak digalakkan pakai jika kulit berjerawat teruk. Yang kulit jerawat teruk kena rawat dulu punca jerawat baru boleh pakai lepas tu utk kurangkan parut-parut. With Love 💖 Trusted Beauty Consultant FISD Beth 😘 For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖 ✔️Free consultation 💖 ✔️Free Gift 💖 . http://Bethmk.wasap.my http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #marykaycheras #freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat


0💬Normal

WAJIB BACA SAMPAI HABIS! Tau tak pencuci muka yg baik mestilah tidak berbuih?? Lagi bnyk buih, lagi truk die mngangggu kulit berfungsi. Kenapa??⠀🤔 ⠀ Here are some of the reasons⠀ ⠀ 1. Sebab buih akn mngganggu production natural oil pde kulit kita. Yess, natural oil ni penting tau, sbb less oil kulit akn flaky n dry out.⠀ ⠀ 2. Sabun bersifat alkali yg akn mngganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan membuang toksin. ⠀ 3. Bila acidity kulit tganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebb tu, muda lgi tp kulit da start alami penuaan.⠀ Sebab tu cleanser mary kay is creamy texture & tidak berbuih. Memang rasa xpkai ape2 tp sbnrnye itu yg pling baik sbb die mbiarkan kulit bekerja secara semulajadi. ⠀ With Love 💖 Trusted Beauty Consultant FISD Beth 😘 For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖 ✔️Free consultation 💖 ✔️Free Gift 💖 . http://Bethmk.wasap.my http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #marykaycheras #freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat


0💬Normal

*🌸TimeWise Miracle 3D🌸* Mencerah & Menegang, 1 set ade 3 items lengkap : CLEANSER, DAY CREAM SPF30, NIGHT CREAM • *Defends* - MEMPERTAHANKAN - Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit. *Delays* - MELAMBATKAN -Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB *Delivers* - MENYAMPAIKAN - Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4 minggu. • Membantu kulit kelihatan lebih muda dalam 4 minggu dengan memperbaiki tanda-tanda penuaan kulit yang ketara, termasuklah: 🌸 GARISAN HALUS 🌸 KEDUT 🌸 KEANJALAN 🌸 KESERIAN 🌸 KELICINAN 🌸 KELEMBUTAN • Cubalah! *NIKMATI PENJIMATAN BERGANDA❤❤❤* Kini *LESS 10%*.. unt set lengkap ni..😍😍 Dan.... *PERCUMA* Moisturizer Renewing Gel Mask www.wasap.my/0196216969 Fatin Anati Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykaykl #marykaylover #kulitsihatdancantik #peluangkerjaya


0💬Normal

. MARY KAY BOTANICAL EFFECTS (BE) - SET PENJAGAAN WAJAH ASAS 🤗 . 🍒Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza. . 🍒BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa. Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yg sensitif. . 🍒BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit iaitu Formula Dry, Normal dan Oily. Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza. Sila lihat di bawah :- . 🔺Formula 1 : Dry Skin ✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit ✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit . 🔺Formula 2 : Normal Skin ✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran ✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang . 🔺Formula 3 : Oily Skin ✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh ✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne. . Ada 4 item dalam regimen BE ini :- ✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1. ✨(2) Mask. ✨(3) Freshener. ✨(4) Hydrate / Moisturizer. . 🍒Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan. . With Love 💖 Trusted Beauty Consultant FISD Beth 😘 For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖 ✔️Free consultation 💖 ✔️Free Gift 💖 . http://Bethmk.wasap.my http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #marykaycheras #freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei


0💬Normal

Glowing or glowingnyaaaaa😎😎😎😎😎 bersinar2 kena pakai sunglass😆 . Bila kulit kita cukup lembapan, cukup penjagaan, it will glow and nampak sangat moist😍 . Inilah namanya kulit yang sihat! . Macam mana keadaan skin korang? Adakah korang puas hati? . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA KAK ANNE😌 . ❤️ Anne 0173023926 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

Bulan ni promo basic set Timewise 3D. Terbaik sangat untuk korang yang nak mencuba untuk start berskincare routine ni. The best part is, Timewise 3D ni mampu untuk prevent premature aging😎 . Nak cuba? . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA KAK ANNE😌 . ❤️ Anne 0173023926 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay


0💬Normal

Foreign Student from India 🙈 One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay


0💬Normal

Hai gaiss..ada yang tercari-cari perfume? Suprise besday?hantaran kawin@tunang? Pening kepala nak bagi hadiah apa lagi?jangan risau..🤭bulan ni ada promo live fearlessly perfume bukan saja dapat perfume tau tapi dapat sekali free gift liptick dan maskara..so sangat complete dah👌😘 perfume dari mary kay memang tak pernah mengecewakan🤤🤤..setiap semburan pasti termimpi- mimpi baunya😊so cepat dapatkan sementara stock masih ada😇 jangan cakap hakak tak payung😆😁 🤳🏽0195588244 🤳🏽0195588244 🤳🏽0195588244 www.wasap.my/60195588244 Love much💋 Aizam Your beauty consultant mary kay #perfumemarykay#promomarykay#marykayterengganu#marykaydungun#marykaykelantan#marykaypahang#marykaykuantan#marykaylover#bondslover#politeknik#thrgegar#sinar#uitm#studentuniversiti#majalahwanita#wanitahariini#dramatv3#meletop#astro


0💬Normal

*LASH INTENSITY MASCARA* . Siapa yang memang suka sangat pakai mascara & kalau keluar rumah memang kene ada mascara, uolls kene dapatkan new mascara ni. . . *Kelebihan Lash Intensity Mascara:* . ✔ Lash Intensity Mascara ada BERUS DOUBLE IMPACT tau untuk menyerlahkan lagi uolls punye bulu mata tu. . ✔ Macam mana tu?? Haaa berus ni boleh: . 1) Expand/Mengembang 2) Extend/Memanjang . ✔ Jadi, sambil memanjangkan bulu mata, berus ni boleh mengembangkan bulu mata uolls. So nampak superb sangat 😃 . Panjang & kembang , nampak lebat gitu bulu mata uolls. Terserlah sangat. . ✔ Apa yang best lagi mascara baru ni, ia bertindak sebagai perapi bulu mata yang mengandungi: 👉 Pro Vitamin B5 - membantu, melindungi, merapi dan memperkuatkan bulu mata 👉 Emolien sebatian Asid Lemak - Mengikat 170% untuk membantu mencegah keretakan bulu mata. 👉 Vitamin E - Perlindungan antioksidan. . So uolls tunggu apa lagi. Jom rasai kehebatan new Lash Intensity Mascara yang dapat memberi 84% kepanjangan bulu mata & 200% lebih volume . . With Love 💖 Trusted Beauty Consultant FISD Beth 😘 For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni 📲 Wasap.my/60179986894 ✔️ Free postage 💖 ✔️Free consultation 💖 ✔️Free Gift 💖 . 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #marykaycheras #freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat


0💬Normal

Mesti ada yg tertanya-tanya.. Kenapa ada dua lapisan air ne.. Hah.. Ini disbbkn lapisan utk yg pertama adalah lapisan air yg di sediakan utk membersihkan kalis mata.. Seterusnya lapisan kedua adalah silicon yg dikhas utk kulit..maka semasa ingin menggunakan makeup remover ini harus di goncangkn utk membntu pembersihan lebh berkesN.. #oillfree #oillfreemakeup remover#marykay #marykaycheras #marykAyBandarTunrazak #marykaytamanmidah#MaryKayLover #marykaythebestsolution #marykaykl #watson#cucimakeup ##cucimakeup #cucimata #bestseller #bestskincare #bestroutine


0💬Normal

Demodex adalah jenis kutu. Ia suka menjadi wajah, hidung, bulu mata, kening sebagai rumah. Ini kerana di sini ada liang minyak sebum. Demodex ini tidak suka kn cahaya. Ia nya hanya akan keluar pada waktu malam. Ia juga hidup dengan memakan sel kulit dan minyak yang dihasilkan oleh kulit. Antara simptom jangkitan Demodex : 🔅 Kerap gatal di bahagian wajah. 🔅Rasa seperti terbakar. Rasa benda merayap. 🔅Penglihatan kurang jelas. 🔅Kulit kering merekah. 🔅Tompokan merah. Faktor utama jangkitan kutu Demodex ialah faktor kebersihan seseorang. Terutamanya mereka tidak membersihkan bahagian mata dan wajah dengan bersih. Pasti sebelum tidur anda mencuci muka dan buang segala makeup yang ade sebersih2 nya. Jangan biarkan Demodex beranak pinak pada wajah anda! Jomm dpatkn oil free make up remover.. #makeup #makeupremove #makeup #mudahcuci #mudahhilang #freefacial #freeoil#freefacial #flawless #freeskincareclass #marykay #marykaycheras #MaryKayLover #marykay #marykayseremban #marykay #marykaythebestsolution #makeupremovet#mudahcuci #mudahbersihkn #sahsolat #oillfree#unikl #uitm #cucimakeup #cucibersih-bersih #bffbirdnest #cntik2 #nojerawat #nojerawat #bodycare #nojeragat#marykay #thebestSoftenerever #thebestmakeup #thebestmakeupremover


0💬Normal

Berminat nak rasa produk Mary Kay secara percuma? Jom contact Akak 😘 Rasai sendiri manfaatnya. ✔Free Makeup ✔Free Facial ✔Free Sample ~ Kecantikan hak milik setiap insan~ Independent Beauty Consultant. Anita❤ Jom klik link ni untuk dapatkan info lanjut. http://www.wasap.my/+601139017204 #MKPromotion #MaryKayLover #ILoveMaryKay #Marykaymalaysia #BeautyOfConfident #MaryKaygugusanAdela #MaryKayBandarPenawar #MaryKayPenggerangJohor #Marykayselamat


0💬Normal

Jangn ragu2 akan keberkesanan eye makeup remover yg dikeluarkn oleh marykay.. Jangan di bandingkn harga, cintakan akan kebersihan yg diimpikan. Ingin cuba.. Jomm whspp je aisyah #makeupremove #makeup #mudahcuci#tanggalsegalakotoran#sapusapubersih#hilangmakeup#sahsolat#makeupremove #MaryKayLover #marykaycheras #marykaythebestsolution #marykaykl #marykaypermaisuri #mudahcuci #mudahhilang#mudahtanggL#unikl #universalstudios #BellaAmmara #alifsyukri#dherba#produkkecantikan


0💬Normal

❤MALAYSIA HARI INI TV3❤ Topik : HOBI - MENJANA PENDAPATAN....🌸 。 。 Siapa tgk Malaysia hari ini... 😘😘 Nampak tak pedi/medi spa guna produk apa??... 👉MARY KAY!! 💖💖💖 。 。 Siapa kata duduk rumah x boleh buat income hebat... 。 。 Dan siapa kata dah ada kerja tak boleh buat side income?? 。 。 Dh terbukti salah seorangnya adalah saya sendiri yang full time kerja but at the same time part time as Mary Kay Independent Beauty Consultant! 💋💋 。 。 Sekarang saya BEAUTY CONSULTANT MARY KAY..💕💕 。 。 Produk Mary Kay dari Face to Toe.🤗🤗 。 。 Complete Spa package Skin care-facial Make up- Mua/ Satin body - spa/massage Satin lip- lip spa  Satin hand-pedi/medi Dengan Mary Kay, semua boleh!! I ❤ Mary Kay!! 😍 #mymarykay #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaymalaysiahariinitv3 #marykayconsultant #marykaylife #marykaylover


0💬Normal

The Exotic Power of Alpine Rose . . Frankly speaking, saya perempuan terakhir yang pandai bercakap pasal bunga. . Memang sejenis yang tak romantik dan tak minat bunga. 😅 . . Tapi sejak dengar info pasal *Alpine Rose* yang power ni, saya tak tergamak nak simpan sorang-sorang. . Memang something yang saya rasa wajib share! . Pernah tengok Alpine Rose? . Sejenis tumbuhan yang special & famous di *Switzerland*. . Alpine Rose ni memang tumbuh di altitude yang tinggi. . Apa yang special sangat Alpine Rose ni sampai saya tiba-tiba macam bagus sangat jadi minah bunga? 🤔 . Kedudukannya di tempat yang sangat tinggi tu membuatkan Alpine Rose ni mempunyai daya ketahanan yang sangat kuat bila berdepan dengan keadaan-keadaan yang extreme, seperti suhu yang terlalu panas dan terlalu sejuk, keadaan sekeliling yang terlalu kering dan juga sinar UV yang melampau. . Paling power, Alpine Rose ni mampu hidup up to 100 years! Masya Allah power!! 😱 . Imagine kita dapat segala benefit yang macam tu, on our skin! . So boleh agak tak apa jadi pada kulit bila kita dapat absorb segala kebaikan Alpine Rose ni? . Iman Beauty Consultant 013 6746198 . #youthfinity #youthfinityserum #youthfinityserummarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantkedah #beautyconsultantjitra #marykaykedah #marykayperak #marykaylover #marykayalorsetar #marykayjitra


0💬Normal

Ada yg berani nk try test this youthfinity new product by Mary Kay ni? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . Kalau mak2 kita nampak ni tentu berkejaran grab🤩🤩🤩 . Kita2 yg da 30an pun da bole guna tau, especially yg da mula kesan garisan halus @ jawline @ wrinkle..💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ . Iman Beauty Consultant WABiz:0136746198 . #youthfinity #youthfinityserum #youthfinityserummarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantkedah #beautyconsultantjitra #marykaykedah #marykayperak #marykaylover #marykayalorsetar #marykayjitra


0💬Normal

Dah baca kisah Alpine Rose yang mampu hidup up to 100 years tu?? 🤭 . Apa agaknya kesan pada kulit muka kita bila ada bahan sebegitu power dalam produk skincare? . Yesss... Bahan power, kesannya of course power juga! . Fungsi utama Alpine Rose ni adalah *untuk membantu melindungi ketahanan kulit* terhadap environmental conditions yang extreme, . atau bahasa mudahnya, kulit kita akan lebih tahan lasak. . Selain tu, Alpine Rose juga akan membantu meningkatkan kualiti kulit secara obvious seperti meningkatkan lembapan, kurangkan wrinkles & kurangkan kesan merah pada sensitive skin. . Dah imagine belum, camane rasa pakai skin care yang ada Alpine Rose dalamnya?? . Jom rasa sendiri! 𝗔𝗹𝗽𝗶𝗻𝗲 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗮𝗱𝗮 𝗱𝗮𝗹𝗮𝗺 𝗬𝗢𝗨𝗧𝗛𝗙𝗜𝗡𝗜𝗧𝗬! . Spatula pun 22K rose gold plated tau. . Fefeeling cleopatra sangat pakai Youthfinity ni. Mewah betul! . 🤩 . . Pm iman 0136746198 . #youthfinity #youthfinitymarykay #youthfinity #youthfinityserum #youthfinityserummarykay #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantkedah #beautyconsultantjitra #marykaykedah #marykayperak #marykaylover #marykayalorsetar #marykayjitra


0💬Normal

Kulit makin anjal. Jeragat pun berkurangan. WHATTT??? Biar betul??? . Betulla tu. Bukti ada tu😎 . Heeee.. cikkemal nak jugak kulit anjal macam tu😄 Tak sabar nak pakai Youthfinity. Moga adala rezeki nak dapat 1🤲🏻 . Korang nak dapat kulit macam pengguna dalam gambar tu? . Jom grab sama2 dengan cik kemal🤗 . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

❤️❤️❤️❤️ Mengapakah anda perlu penjagaan kulit Youthfinity? . Penjagaan kulit YOUTHFINITY®️ mempunyai Kompleks Infinite Rose yang eksklusif untuk membebaskan anda daripada unsur tekanan yang menyerang kecantikan anda dari dalam dan luar. . Kompleks Rose Infinite yang eksklusif menyatukan kuasa manfaat 3 “R” yang penting untuk proses pembaharuan kulit: • Resist: Alpen rose membantu kulit anda melindungkan diri dari tekanan luaran. • Rejuvenate: Evening Primrose membantu pembaharuan struktur kulit. • Reduce: Infinite Tripeptide - Dengan teknologi yang memelihara daya hidup kulit anda, supaya kecantikan kulit anda dapat dikekalkan. . Sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit jerawat. . Cik kemal tak sabar nak try serum Youthfinity ni. Mana yanv dah pakai semua suka dengan resultnya. Aaaaa... tak sabarnyaaa😄 . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

Selalu kan dengar orang kata, “allaa dah tua. Nak jaga buat apa lagi.” Huhuhu... kenapa mesti macam tu? Kenapa kita sayang diri semasa kita muda je? Apa bila tua, kita dah tak perlu jaga diri? Apa bila dah tua kita kena selekeh2?😔 . Tau tak, makin tualah makin kena jaga. Makin tua, badan dah makin kurang zat. Makin tua, kulit makin hilang kelembapan. Makin tua, kita kena jaga pemakanan. . Please ubah mind set anda. Dirimu begitu beharga walaupun dah berusia. . Sayangilah diri anda❤️ . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

Kenapa saya suka Mary Kay? Well product bagus rugilah tak join, pakai & menjual. Top 3 brand dlm Malaysia tau. Kat Malaysia je dah 19 tahun. Wujud since 1953, dr Dallas USA. Semua skincare mahupun make up Mary Kay dah dicobe 50,000 kali ye sblm dijual. Bukan product tutt yg dire-branding. Sangat2 baguih. Nak pakai best, nak buat income lg la best. Barang siapa nak tau apa lg yg best pasal Mary Kay, do not hesitate to whatsapp me okay. Korang ada apa2 nak tanya apa2 pasal kulit, direct whatsapp sisthur. Tak beli tak apa. Sisthur share apa yg bagus utk kulit korang ikut skin type muka korang. Ingat‼️ Bagi apa yg kulit kita perlukan. Jangan bg ikut apa yg anda inginkan. Takkan bantu solve problem kulit korang pun. Nak beli foundation ikut jenis skin type korang, lipstick, lipmatte, eyeshadow, blusher, name it. Meh whatsapp sisthur 💐💐💐 www.wasap.my/60123473043 Lets cantik & selamat dengan Marykay. Beauty inside out gittewwww! Sayangi kulit kita 🤗🤗 #marykay #marykaymakeup #marykayskincare #marykayproduct #marykaymalaysia #marykayperak #marykaykualakangsar #marykaylover #beautyinsideout #beautytips #singlemom #kulitmulus #putihmelepak #kulitcerah #flawless #rahsiakulitflawless #beautytips #lipstick #lips #lipmatte #lipsense #foundation #mascara #translucentpowder #viral #trustedmarykaybeautyconsultant #marykayjourney #marykaybysiskenjaafar #marykaymysg Spread the love, Your trusted Mary Kay Beauty Consultant, Ingat Mary Kay ingat Sisken Jaafar 🌹


0💬Normal

See.. nmpk kesan kan.. 😍😍sllu skip pkai mask..ari ni tetiba rajin pkai time petang..😂😂 🔥 membantu menanggalkan sel2 kulit mati 🔥membersihkan muka dari blackhead & white head 🔥membersihkan pori2 tersumbat 🔥mengecilkan pori2 🔥menganjalkan kulit ( seperti cucuk botox jika kita pakai consistent ) #adiksisjoinsekali.. #marykaylover #marykayibc


0💬Normal

Set Timewise 3D ni ramai yg suka tau sbb set skincare ni ibarat magic yg boleh transform muka kita nampak lebih muda remaja gitu😍. - Teringin sangat nak cuba produk Mary Kay? Confuse tak tahu patut beli yg mana? Meh nurul ringankan beban korang yg tengah dilema tu! Jom kita mesej personal! Link whatsapp dkt bio tau lalinks 😘 🤗. - 🌈Free Gift☑️ 🌈Step By Step Consultation☑️ 🌈90 Days Warranty☑️ 🌈Sign Up As Beauty Consultant☑️ 🌈COD Shah Alam Sekitar Seksyen 30☑️ - Sincerely By Nurul, MK Independent Beauty Consultant💃😘


1💬Normal

Iman: umi nak jadi hantu ke? Ummi:🥴🥴🥴2 /3 hari sekali umi kene jadi hantu la Iman: nape? Ummi: sebab umi nak jadi hantu yang kulit cantik. Iman: o... Hantu cantik la ye ummi. 😂😂😂😂😂 #marykaylover #beautyconsultantmarykay #mymarykayjourney #trustedbrand #botanicalproduct


0💬Normal

Lepas buat step Exfoliate, saya akan bilas selepas 10 min (jangan lebih dari 10 min ye). Biarkan kulit kering sendiri. Dan terus apply Timewise - Moisture Renewing Gel Mask. Sama juga, saya akan massage 1 layer di kulit dan biarkan. Tapi utk step ini, saya boleh biarkan 20 min atau boleh biarkan semalam. ❤️ . . #gelmask #nightroutine #2xaweek #marykayuser #marykaylover #MaryKayKualaLumpur #marykaymalaysia #revealingradiancefacialpeel #timewiserepair #melacep #timewise3d #tranquiltoffeemarykay


0💬Normal

Shake it up! Mary Kay® Oil-Free Eye Makeup Remover Gently removes eye makeup, including waterproof mascara, without tugging or pulling the delicate skin in the eye area. Formula does not leave skin feeling greasy. Clinically tested for skin irritancy and allergy. Suitable for contact lens wearers. Suitable for sensitive skin and sensitive eyes. Hypoallergenic, oil-free and ophthalmologist-tested. • • • #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykaymakeup #marykay #marykaylife #marykaylover #mymklife #mymarykaylife #beautyconsultantmarykay #fall #sandiego


0💬Normal

Makeup by Dorice_salon 👉 saya menjalankn perkhidmatan salon dandanan rambut dan kecantikan. 👉saya menjual alatan dan bahan basic makeup 👉 saya adalah beauty consultant marykay anda ingin mengubah penampilan dan kecantikan,mencari prodak kecantikan yg berkualiti?? hubungi sy Dorice 📲http://www.wasap.my/60178465238 ''here your find u hairstyle inspiration,your beauty is our concern😘'' #Dorice_salon #doricehairandbeautysalon #beautyconsultanmarykay #marykaylover #marykaytambunan #marykayranau #marykaysabah


0💬Normal

hair cutting by Dorice_salon 👉 saya menjalankn perkhidmatan salon dandanan rambut dan kecantikan. 👉saya menjual alatan dan bahan basic makeup 👉 saya adalah beauty consultant marykay anda ingin mengubah penampilan dan kecantikan,mencari prodak kecantikan yg berkualiti?? hubungi sy Dorice 📲http://www.wasap.my/60178465238 ''here your find u hairstyle inspiration,your beauty is our concern😘'' #Dorice_salon #doricehairandbeautysalon #beautyconsultanmarykay #marykaylover #marykaytambunan #marykayranau #marykaysabah


0💬Normal

Exceso de grasa/Control de brillo. Te presento estos excelentes compañeros que te solucionan ese molesto problema. Matizador de brillos: que absorbe la grasa de inmediato y controla el brillo. Mascarilla de Carbón: limpieza profunda y absorbe el exceso de grasa y reduce el brillo. Como tú consultora de cuidado de la piel, Te invito a una sesión para que pruebes sin costo alguno de nuestros maravillosos productos. #marykay #marykayespaña #marykaylife #marykaymakeup #marykayespana #marykaylovers #marykayproducts #marykayvenezuela #marykayskincare #marykaylover #emprender #mujeremprendedora #bussiness #marykayvlc #marykayvalencia #mividamarykay #valencia #valenciaspain #empresariamarykay #oportunidad #venezolanosenvalencia #venezolanosenespaña #salud #belleza #boddy #cuidados #cosmetico


0💬Normal

Tebal macam mana pun makeup cik kemal, tetap smooth. Tak cakey kan??? Itu sebab cik kemal sukaaaaaa makeup Mary Kay!!😆😆😆 . LOVE SANGAT❤️ . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

Best sangat Cheek Brush Mary Kay ni sebab 3 in 1. Tak yah dah nak beli banyak2 brush. 1 brush untuk 3 kegunaan💪🏻 . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

Dengan RM70 uolss akan dapat : . • Satin Lip Balm. • Satin Lip Scrub. • Full Set Sample Timewise 3D. • Sample Lipstick. • Flip Chart & Majalah bulanan. . . Daripada RM70 boleh jadi RM700 bila uolss sharing 😍👍🏻‼ bestnyaaa ! Sambil beri manfaat dekat orang , dapat income jugak ! Bisnes Mary Kay NO RISK & LOW RISK. Siapa sangka daripada nak cuba cuba join untuk harga murah dan tak pernah ada background bisnes, boleh ada income sendiri.Semuanya bermula dari CUBA & USAHA. . . Yang serius nak CUBA saya akan bantu , just whatsapp me okay 😜 nak jumpa pon boleh ! Syarat : 18 tahun ke atas sahaja. . www.wasap.my/+60127583694 Faezah🤗 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #dermatologist #kulitcantik #kulitsihat #like4like #beautyconsultant #sideincome #marykaylover #peluangkerjaya


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay #skinanalysis


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay #skinanalysis


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay #skinanalysis


0💬Normal

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay #skinanalysis


0💬Normal

MARY KAY PRO PALETTE Own your make-up palette like a pro! This palette comes in: 18 x Chromafusion Eye Shadows 2 x Chromafusion Blush 1 x Chromafusion Contour 1 x Chromafusion Highlighter 2 x Sheer Mineral Pressed Powder Swap & change anytime, as you please.. Come in magnetised base + Snap closure for a secured case to carry anywhere.. All in at only RM539. Save over 35% compared to ala-carte ordering.. This month's promo yg sangat berbaloi to own and grab.. 👍👍 #newatmarykay #marykaypropalette #makeupmusthave #muamalaysia #marykaypromonov2019 #marykaymusthave #marykaylover #marykaylovers💋


0💬Normal

My Fav Liquid Foundation❤️ . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

Foundation Mary Kay ni best sangat! Sebab ianya buildable coverage. Sangat light weight even korang tepek tebal tak rasa mcm pakai foundation. . Serius tau! . Nak rasa sendiri full makeup guna Mary Kay? Ask cik kemal😍 . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

Wajah nampak kusam,dan bercapuk ketika berbedak... cuba lah Foundation + mineral powder Foundation yg merawat kulit lebih baik dari bb/cc cream 👉menutupi tanda² penuaan 👉meratakan warna kulit 👉mengawal pengeluaran minyak 👉mencegah jerawat 👉melembabkan kulit 👉teksture sangan ringan 👉kelihatan sangat natural 👉mampu mencerahkan kulit wajah akan kekal cantik dan glowing ketika bepeluh Pm k.linda or whtsapp Kak Linda Senior Independent Beauty Consultant #marykaylover #marykaylovers💋


0💬Normal

😣😣😣 Sedih kan jika masalah mcm nie 😩 Pigmentasi atau jeragat 😖 kulit kusam dan bertompok... Jeragat nie ambil masa 7,8 tahun utk munculkan diri beliau yg sebenar tau uolssss 😩 Lps dh berjaya memunculkan diri dia... Dia akan bertapak bertepek dan ia berakar tau 😣 dan JERAGAT/pigmentasi tak akan hilang... Beliau hanya boleh DIPUDARKAN sahaja ye.... Selalu yg akan dpt yg berkulit kering dan tiada protect sunblock 😖 #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaylashlovewaterproofmascara #marykaylovers #marykaykulim #IkaMaryKay #Beutyconsultant #MaryKaylover #i❤marykay


0💬Normal

Biar kulit berbicara.. 6bln sebelom MaryKay Bintik2 hitam, jerawat pasir, tona x sekata, garis2 halus, kulit sensitif&bekas jerawat susah hilang. Selepas 6bulan kulit sihat, tidak sensitif lgi, tona sekata, garis halus berkurangan, jerawat pasir hilang, bekas jerawat hilang.. #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaylashlovewaterproofmascara #marykaylovers #marykaykulim #IkaMaryKay #Beutyconsultant #MaryKaylover #I❤MaryKay


0💬Normal

🖤Lumivie Serum🖤 . Kenapa perlu pakai serum kalau nk rawat skin?? Sebab hanya molekul serum yg sangat halus yg boleh menyerap hingga ke lapisan paling bawah skin and perbaiki struktur kulit uolls. 🤭 . Kakak cantik pakai Lumivie Serum Mary Kay, botol yg ke-2 dan serum ni sangat best! 🌸memberi kesan kulit lebih licin,semakin cerah dan jernih 🌸mengurangkan parut hitam dan pudarkan jeragat dengan sangat ketara 🌸menghindarkan benda asing yang merosakkan kulit 🌸kulit jadi lebih lembut 🌸pori semakin tertutup 🌸berdasarkan kajian kepada 252 wanita selama 3 minggu pengunaan : - 93% menyatakan Melacep Serum memulihkan kejernihan kulit - 86% menyatakan ia sekatakan tona kulit - 81% meyatakan ia merawat kulit kusam dan menjadi berseri- seri . Nak tau best xbest uolls cuba la sendiri lebih-lebih lagi yang jenis berparut. With Love 💖 Trusted Beauty Consultant FISD Beth 😘 For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖 ✔️Free consultation 💖 ✔️Free Gift 💖 . https://paulcathMK.wasap.my https://paulcathMK.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #marykaycheras #freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat


0💬Normal

Assalam...kite share testimoni kite sndri...nmpk x beza...Kenal Marykay thun 2017...now dh 3 thun bersama Marykay...mmg sgt2 puas hati...boleh tgk sndri perbezaan my skin...🥰 Kulit kite mkin sihat dn anjal...dulu xde shape skrg dh ade shape...xde inject botox erk...🤪 Xnk citer pjg kt sni...boleh ctct Lin utk lbih lanjut... 📲📲📲013-9050063 #bc_marykaylin #bckuantan #marykaylover #timewise3D


0💬Normal


1💬Normal


1💬Normal

Untuk yang beragama islam, kita digalakkan untuk menggunakan makeup yang mudah untuk dibersihkan. Ini kerana, semasa kita nak berwuduk, wajib makeup dibersihkan sebersih-bersihnya. Kalau makeup kita masih berada dikulit, adakah wuduk kita sah?🤨 . Fikir-fikirkan tau! . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

. SHEER DIMENSION POWDER IN PEARL🎀 . . Nak nampak tulang pipi...shining? ? Jom...highlight dengan sheer dimension powder in pearls.. . 🌺Pernah pegang PEARLS tak? Mutiara tu. Macam mana agaknya biasan cahaya dia? Nampak macam berkilau, tapi lembut jer kan. . 🌺Macam tu la dengan Limited Edition Sheer Dimension Powder ni. . 🌺Boleh guna sebagai highlight pipi, boleh juga guna untuk 1 muka. Bila orang tengok kita macam ada NUR di situ 😍 . Mary Kay Sheer Dimensions Powder in Pearls ni la rahsia pipi GLOWING!! GORGEOUS!! GLAMOROUS!! Jom try it !!! . ☎www.wasap.my/60167194394 . #marykay #marykayconsultant #marykaylover #marykayuser #marykayflawless


0💬Normal

Simple is enough for me. Untuk makeup harian, kita tak perlu nak put too much. Cukupla sekadar yang ada. . Seperti foundation, i know korang sukakan full coverage and high coverage makeup. But for what?😊 . High coverage makeup tak salah. Tapi untuk everyday use, tak digalakkan, okay? . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


6💬Normal

This is what i use today. 😆😆😆 . Tapi hasilnya simple aje☺️☺️☺️☺️ . Makeup to boost confidence. Bukan nak beriya mana. Lainla kalau nak pergi event😄 . Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? Nak tau lebih lanjut berkaitan produk? Nak kenal kulit dengan lebih mendalam? Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay? . TANYA CIK KEMAL😌 . ❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁 http://www.wasap.my/60102082075 𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉. . #beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat


0💬Normal

cantik gile ... gile pun tak cantik macam ni hihi kalau aku pakai dah aku ambik ni ... sape berminat boleh inbox saya k 0194089087 beauty consultant anda #marykayproduct #marykaylover #marykay #marykaymalaysia #marykaymiri #marykaymakeup #marykaylipstick


0💬Normal

Be a Boss girl Let's join us u all, hanya spend Rm70 jer register new member. Package dapat sample tw3D, lip scrub, Lip gloss, poach bag n etc... Memang menarik ladiess 😉 Yg manna housewife, graduan, mencari side income boleh join us. ❤ Boleh dm sis okay klik Link bio utk whatsapp ❤ Jom sama-sama berjaya. ❤ #marykaymalaysia #marykaybukitpuchong #marykaystarterkit #marykaylover


0💬Normal

Alhamdulillah Mahfuzah Mahrudin, tersenarai dalam TOP Personal Recruit Swan Area untuk October 2019. *Congrats to my senior SSD Leen TOP 2 Personal Sales Swan Area utk Octover 2019. Hebat!!! Kite nak follow rapat! Dengan Mary Kay ni menjual semata2 ke? TIDAK. Seiring dengan Misi Mary Kay Ash, Enriching Women’s Lives, memperkayakan kehidupan wanita. Puja suka nak ajak ramai lagi sama2 “terjebak” dan sama2 berkongsi peluang rezeki dalam Mary Kay. Dah buntu nak cari income @ duit poket dengan cara yang macam mana. Dah try mcm2 dropship tapi tak konsisten, tak cukup dan cepat bosan. Meh whatsapp puja @ korang boleh cari sesiapa beauty consultant yg korang rasa selesa to deal with. Kita akan tunjuk dan guide macam mana nak dapat income dengan Mary Kay way. Siapa yang bersungguh, in shaa Allah dia dapat apa yang dia cari. Tak kisah la korang pakai Mary Kay products atau korang ada beauty consultant Mary Kay, ada TIGA rules and attitude yang korang kena ada: 1. Consistent 2. Sabar 3. Rajin Siapa ada tiga2 tu, you’re welcome to join us 🥰 Free consultation, more details: Pujaa | +60103834076 MaryKay Beauty Consultant www.wasap.my/60103834076 #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantkedah #beautyconsultantjitra #marykaykedah #marykayperak #marykaylover #marykayalorseta


0💬Normal

Next Page