#marykaylife

Selamat pagi!!! Selamat hari raya ke 4. Ada yang da start kerja ke? Tysha da start kerja. Wednesday blues giteww. Tp jg lupa rutin skincare korg ye 😘😘 #marykaylife #marykaymysg #marykayselangor #marykaysamudera #marykaymalaysia #marykaysgchincin #marykaygombak #marykaytysha #sharingiscaring


0💬Normal

每月一次🎉 媽媽寶寶的聚會👩‍👦 熱浪島的沙坑❤️ 天氣熱也擋不住孩子們對玩的熱情🤣 2020/05/17(日) #台中人 #媽媽寶寶生活日常 #男寶 #玫美e定行 #marykaylife


0💬Normal

Gel merah jambu yang berkilauan serta-merta menghidupkan semula penghidratan yang menyegarkan mata yang letih. . . Anda akan melihat faedah dengan menggunakannya selama 20 minit 😱 . Hanya dua kali seminggu,mata anda akan lebih merasai : • Hidrat • Sejuk • Menenangkan . . #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybangi #marykayselangor #marykaykajang #kulitcantik #kulitsihatdenganmarykay #kulitsihat #mudadariusiasebenar #marykaylife #marykaylover #marykaybalok #marykaybeserah #setskincare #skincaremarykay


0💬Normal

Gel merah jambu yang berkilauan serta-merta menghidupkan semula penghidratan yang menyegarkan mata yang letih. . . Anda akan melihat faedah dengan menggunakannya selama 20 minit 😱 . Hanya dua kali seminggu,mata anda akan lebih merasai : • Hidrat • Sejuk • Menenangkan . . #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybangi #marykayselangor #marykaykajang #kulitcantik #kulitsihatdenganmarykay #kulitsihat #mudadariusiasebenar #marykaylife #marykaylover #marykaybalok #marykaybeserah #setskincare #skincaremarykay


0💬Normal

4 MORE DAYS BEFORE MAY PROMOTION END!!🥳🥳🥳 GRAB TWO MARY KAY TIMEWISE RENEWING GEL MASK FOR ONLY RM187.00😍😍 (NP: Each RM110) Swipe left to see my customer feedback 😍🥰 Grab yours now!😍😍 This cooling, almost transparent gel mask has been clinically shown to lock in vital moisture so your skin can look “FRESHER” and more youthful.🥰✅ Suitable for sensitive skin ✅ Signs of stress disappear ✅ Helps minimize the appearance of fine line and wrinkles😍 Buzz me for more details 📲 010-9406317 #marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaylife #timewise3d #timewiserepair #timewiseskincare #marykaymysg


0💬Normal

Gel merah jambu yang berkilauan serta-merta menghidupkan semula penghidratan yang menyegarkan mata yang letih. . . Anda akan melihat faedah dengan menggunakannya selama 20 minit 😱 . Hanya dua kali seminggu,mata anda akan lebih merasai : • Hidrat • Sejuk • Menenangkan . . #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaypahang #marykaybangi #marykayselangor #marykaykajang #kulitcantik #kulitsihatdenganmarykay #kulitsihat #mudadariusiasebenar #marykaylife #marykaylover #marykaybalok #marykaybeserah #setskincare #skincaremarykay


0💬Normal

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 . Timewise Miracle set 3D (TW3D) . 🌸 TW3D 4-in-1 Cleanser Rm 115 (FREE THIS MONTH) _Tahan 5-6 bulan_ . 🌸 Moisture Renewing Softener (toner) Rm 93 _Tahan 4-5 bulan_ . 🌸 TW3D Eye Cream Rm 135 _Tahan 7-8 bulan_ . 🌸 Tw3D Night Cream Rm 139 _Tahan 6 bulan_ . 🌸 Tw3D Day Cream with SPF Rm 139 _Tahan 6 bulan_ . 🎁 FREE POUCH MARY KAY 😍 FREE POSTAGE 😘 Total FULL SET: Rm 621 . ON PROMO RM506 ONLY . Grab the chance now 🛒 . . Sharing with love 😍 Nak tanya apa2, boleh klik link kat bio okay 😘👆🏻 . . ☑️ FREE Consultation ☑️ FREE Sample/Gift ☑️ FREE Postage ☑️ 90 days warranty . . Sincerely, 🅺🅸🅼 | 𝟬𝟭𝟯.𝟳𝟭𝟵𝟭.𝟱𝟴𝟯 Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . #marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah #kitamestimenang #dalgonacoffee


0💬Normal

[Day3: #silverwingcycleday3 ] . . My favourite produk dlm Mary Kay..💪🏻 #skinvigoratesonic #timewiserepairskincare #timewiserepaircleanser . . Paling suka guna SkinV sbb yakin kulit dibersihkan 4x ganda dr cuci wajah pakai jari aje. . Bila kulit bersih, baru yakin kulit dpt menyerap manfaat skincare produk tanpa ada kotoran yg melekat/ menyumbat pori. . . Jangan salahkan produk tak berkesan tapi salahkan cara pembersihan wajah yg sempurna! . . Siapa nak kulit bersih 🙋🏻‍♀️ meh wasap Kak Megg sekarang.. .. #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #power13mysg #ilovemymklife #marykaylife #marykayproducts #marykayskincare #kulitbersih #kulitsihatcantik


0💬Normal

Where are all my ladies that LOVE the extra DRAMA !?!? Here you go!! These “Yea! Get into it” are the lashes for you😘. DM get so you can get yours today. #KCLashes #MaryKayLife #blushbabestakeover


0💬Normal

. 🌹 Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Korang boleh apply PELEMBAP untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh dengan air suam selalu pada muka @ guna hampas uncang teh yang dah guna buat air tu. ... ... ... 🌹 Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurang2nya iaitu Membiarkan wajah korang bebas dari sebarang produk.penerimaan kulit kita berbeza-beza..takut juga kulit kita terkejut dengan kedatangan produk baru. ... ... ... 🌹 Bila dah guna skincare baru, akan berlaku sesetengah kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin atau oily di sebabkan effect mercury skincare lama atau effect stop guna. ... ... ... So korang tak perlu risau ye kalau simpton-simpton ni wujud kat muka korang 🤩 .. .. .. 3D normal to dry - kulit normal, kering, jerawat nasi(halus-halus) .. .. 3D Combination to oily- kulit myk, tzone berminyak, .. .. .. jerawat yg minima(xlebih 5-10jerawat) .. .. .. Peemulaan nk pakai tw 3d bg day cream none spf .. y dah biasa pakai spf tak pe tau. .. .. .. bulan ni ada promo jadi korang boleh share kebaikan TW 3D dan kenal pasti macamna skin diorg . . . #set #setskincare #setskincaremarykay #setkulitcantik #setkulitkusam #setkulitsihat #skincarelelakiperempuan #skincarelelakiwanita #marykayskincare #skincarelelakimarykay #skincaremarykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykay #marykaylife #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykayselangor #marykayshahalam #marykaylover #marykaypahang #marykaykualalumpur #marykaykelantan #marykayputrajaya #marykayselangor #marykayselangorbeautyconsultant #cantikdenganmarykay #cantikcantik #murah #kulitberminyak #kulitberjerawat


0💬Normal

Have you ever had a presentation fumble due to technical difficulties?!? Well, this virtual pampering session had to pivot, and we learned how to use FaceBook Rooms in 2 minutes! #virtual #pampering #marykaylife #pivot


0💬Normal

當別人生命中的天使🌹 感恩您們對我的愛與堅持❤️ 讓我相信自己,一定行一定能一定要💪💪💪 #MarykayTaiwan#marykaylife #makeup#skincare#happy#followme #power13 #玫琳凱台灣 #玫琳凱 #粉紅色 #生命影響生命#美好人生#熱忱#榜樣引領#三寶媽#大學生#在家創業#微型創業#斜槓人生#美麗自信#女人#體內保養#美玫e定行 #健康按摩#曲線瘦身#口紅#彩妝保養#感恩


0💬Normal

Kedai sis tak penah tutup ya.. Ada yg cari skinvi brush ke tu? #tanyaaje #marykayindependentbeautyconsultant #marykaylife


0💬Normal

Mary Kay timewise gel mask! Gel mask ni function dia untuk lock hydration dalam kulit kita. Pakai sambil tidur mcm sleeping mask Bila pakai gel mask ni, kulit jadi lembut and lembap. Ada hyaluronic acid yg bantu boost up skin collagen. So, dpt anjalkan kulit dan melambatkan penuaan. Sangat2 bagus! Dia meredakan kulit. Kalau sunburn pun elok pakai ni. Bila pakai, kulit rasa sejukkk je. Lagi best bila letak mask ni dalam peti sejuk dulu. Lepastu pakai sejuk2. Pori pun dapat diketatkan kalau consistent pakai! & dont worry, time tidur pakai mask ni tak rasa apa pun. Dia rasa selesa je and tak perlu pun tidur cover2 mcm princess. Your bedsheet takkan melekat dgn mask ni! Hehe Bulan ni promo RM187 untuk dua botol. So, sorang jadi RM93.5 je! Normal price satu botol = RM110. Berbaloi sangat!💃💃💃. Lets pm sis cepat 😘 #marykayrayapromo #marykaymalaysia #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaylovers #marykayraya #marykaykedah #marykaycosmetics #marykaylife #raya2020 #rayapkpb #covid19 #kitajagakita #stayhomestaysafe


0💬Normal

Nosso Pó Compacto para Contorno por R$ 39,90 Catálogos pelo wpp 📲 (12) 98805 8848 🌷 Itens na Promoção!! Aproveitem 😚 . . . . . . . . . . . #marykay #marykaybrasil #marykaylife #consultoramarykay #marykaymakeup #debochadasdna


0💬Normal

Sejak dari pertama kali menggunakannya, mmg saya tak pernah tinggal. . Oil Free Hydrating Gel (OFHG) adalah salah satu supplement kesayangan ramai pengguna. . OFHG merupakan supplement yg kelembapan dalam kulit kita atau kata lainnya adalah extra kelembapan. . nak tahu lebih lanjut ttg ofhg / ingin cuba dulu sebelum dapatkannya? boleh PM saya segera. . . Jika anda berminat dan belum mempunyai beauty consultant, boleh hubungi saya.. . . #freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲http://httpmarykayecah.wasap.my/ . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #marykaybatugajah #marykay #ilovemarykay #suppliment #marykaymuar #marykaymelakacod #marykaynegerisembilan #marykayjasin #primerfoundation #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #radangkemerahan #marykaymerlimaucod #marykaymysg #marykaymakeup #marykaylife #marykaycccream #marykaymurah #kulitsihat #sitiaisyahmk


0💬Normal

OFHG ada promo untuk bulan May ni tau, so grab cepat2 😍 . . . Free consultation skin boleh contact me ☺️ . . #marykaymalaysia #marykaymalaysia #breakoutskin #jerawathilang #marykaylife #botanicaleffectsmarykay #marykaymask #beautyskin #flawlessskin #tiktokviral #marykaylovers #skincareproducts #marykaymysg


0💬Normal

OFHG ada promo tau untuk bulan May ni, rugi siapa yang tak grab waktu promo ni 😍 . . . Penggunaan tahan sampai 6 bulan tau, produk ni hot selling tau 😍 . . Free consultation skin boleh contact me ☺️ . . #marykaymalaysia #marykaymalaysia #breakoutskin #jerawathilang #marykaylife #botanicaleffectsmarykay #marykaymask #beautyskin #flawlessskin #tiktokviral #marykaylovers #skincareproducts #marykaymysg


0💬Normal

A base n°1 do Brasil está com uma promoção mais que INCRÍVEL 😍💖 E melhor que isso, chegou a chance de você ter uma renda extra em meio à crise, e ter um lucro de mais de 200% neste mês de MAIO! Não deixe essa oportunidade ir embora, você não tem nada a perder. Agora é a hora! #marykay #basemarykay #basenumero1dobrasil #empreendedorismofeminino #marykaybrasil #marykaylife #empreender


0💬Normal

親愛的雯瑛 每次想要感恩妳總是心底好暖 我的玫琳凱老師❤️❤️❤️ 我們的關係很親密 是家人、是朋友 是老師、是姐妹 我們彼此之間有好多的回憶 2020年很幸福有妳 我加入玫琳凱滿10週年了 謝謝妳當初對我的堅持跟陪伴 美麗自信❤️從皮膚保養開始 人際關係❤️讓我擁有好多姐妹 ,姐妹情誼不會因為時間距離而改變 健康休閒❤️是妳教會我要陪伴家人的時間,再安排工作,家人是一輩子的 財務獨立❤️妳給我一個好棒的事業機會,讓我可以透過開心分享,從中美容課服務找到願意給我顧皮膚的顧客,沒有強迫推銷,跟每一個顧客保持好關係,而持續幫我推薦顧客 學習成長❤️免費的培訓讓我不到一年可以成為講師站在台上,教大家 成就榮耀❤️無私的給予跟付出,教我如何幫助姐妹同時擁有奔馳的獎盃粉紅色車車,每一年收到公司為我準備的鑽戒鑽鏈💎 心靈圓滿❤️富足的是我改變了好多女孩的生命不大一樣,變的開心多了 我的生活也不在一樣 真心謝謝有妳❤️ #power13 #marykaytaiwan #marykaylife #劉雯瑛


0💬Normal

Radiasi matahari yang lebih panjang dari sinaran UVB, tapi tidak menyebabkan kemerahan atau sunburn! Tapi, sinaran UVA boleh menyebabkan kerosakkan kulit kekal sehingga boleh mengakibatkan kanser kulit dan kulit menjadi lebih gelap! Sinaran UVA ni bahaya tau sebab boleh menembusi tingkap kaca.. Dan kulit kita akan mudah berkedut dan nampak tua! Oh no!⠀ .⠀ For more infos and FREE skin consultation, DM or click link at bio for a fast response. I will help you to get to know your skin better 👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Lots of Love,⠀⠀⠀ KakMi 👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ Your Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Let’s #glowithkakmi #kakmimarykay #marykayproduct #marykayselayang #marykayijok #marykaykualaselangor #marykayselangor #marykaylife #marykaymalaysia #marykaymy #marykayskincare #marykaymakeup #healthyskin #glowingskin #jeragat #parutjerawat #healthandbeauty #makeupessential #beautyknowledge #barefacebeauty


0💬Normal

Mari Cuci Muka Bersih2~ Jangan malas~ Cuci2~ Ehh ternyanyi ikut rentak lagu pipi zola “ cuci tangan” Ramai dah mula kerja ke hari ni? Sementara nak ambil mood kerja tu meh la layan #boomereng Cik Dora.. Perunding Kecantikan Cik Dora 0192760361 #MaryKay #MaryKayMalaysia #BeautyConsultant #Power13 #Power13MYSGDay3 #marykaymysg #spreadlove #MaryKayLife #SilverWingsCycle #FabulousSwan #MYMKLife #spreadhopeandlove #13daychallenge #cycle3 #rayapkp #rayapkp2020


0💬Normal

Yeayy!!😍 My happy client sdh dapat Cc Cream yg ditunggu tunggu. Dia kata mmg sudah lama pakai Cc Cream ni. Jauh Cc Cream ni travel sampai ke Brunei. Cod di sempadan saja pun boleh bah asalkan dapat barang Mary Kay🤩 #marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaylovers #marykayproducts #marykaylife


0💬Normal

Apakah itu sinaran UVA dan UVB?⠀ ⠀ Terdapat pelbagai jenis sinaran daripada cahaya matahari. Sinaran yang paling merosakkan kulit dipanggil sinaran ultraviolet (UV). UVB dan UVA adalah dua jenis sinaran ultraviolet yang sampai ke permukaan bumi.⠀ ⠀ Sinaran UVB bertanggungjawab menghasilkan selaran matahari (sunburn). Cara mudah untuk mengingatinya ialah UVB menyebabkan burning (terbakar). Sinaran UVB juga memainkan peranan paling besar dalam menyebabkan kanser kulit.⠀ ⠀ Sinaran UVA menembusi lebih jauh ke dalam kulit dan memainkan peranan yang lebih besar dalam penuaan kulit termasuk pembentukan kedut muka. Oleh itu, ingatlah UVA menyebabkan aging (penuaan). UVA juga memainkan peranan dalam pembentukan kanser kulit.⠀ ⠀ Terdapat kira-kira 500 kali ganda sinaran UVA dalam cahaya matahari berbanding sinaran UVB. UVA ada pada setiap hari, sewaktu terik mahupun mendung disebabkan keupayaannya menembusi tingkap dan awan.⠀ .⠀ For more infos and FREE skin consultation, DM or click link at bio for a fast response. I will help you to get to know your skin better 👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Lots of Love,⠀⠀⠀ KakMi 👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ Your Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Let’s #glowithkakmi #kakmimarykay #marykayproduct #marykayselayang #marykayijok #marykaykualaselangor #marykayselangor #marykaylife #marykaymalaysia #marykaymy #marykayskincare #marykaymakeup #healthyskin #glowingskin #jeragat #parutjerawat #healthandbeauty #makeupessential #beautyknowledge #barefacebeauty


0💬Normal

Não pare até se orgulhar mais ainda de você 🙏 #consultoramarykaycontigoencasa #MaryKayComAmorPorAmor #marykaylife #marykaylovers


1💬Normal

Suncreen vs Sunblock⠀ Kedua-duanya mempunyai keupayaan tersendiri dalm memberikan perlindungan pada kulit manusia. Bagaimanapun anda dinasihatkan untuk memilih krim pelindung cahaya matahari yang mampu memberi pelindungan kepada kedua-dua jenis radiasi, UVA dan UVB.⠀ ⠀ Seperkara lagi, anda juga dinasihatkan untuk memastikan krim pelindungan cahaya matahari tersebut rintang peluh dan air (khususnya sunscreen). Pastikan anda menyemak terlebih dahulu label pada botol yang menjelaskan tempoh ketahanan sunscreen tersebut sama ada ketika anda berpeluh ataupun terkena air.⠀ ⠀ Bagaimanapun, memilih sunblock adalah lebih baik buat mereka yang mempunyai masalah kulit.⠀ .⠀ For more infos and FREE skin consultation, DM or click link at bio for a fast response. I will help you to get to know your skin better 👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Lots of Love,⠀⠀⠀ KakMi 👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ Your Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Let’s #glowithkakmi #kakmimarykay #marykayproduct #marykayselayang #marykayijok #marykaykualaselangor #marykayselangor #marykaylife #marykaymalaysia #marykaymy #marykayskincare #marykaymakeup #healthyskin #glowingskin #jeragat #parutjerawat #healthandbeauty #makeupessential #beautyknowledge #barefacebeauty


0💬Normal

💃 BELLA BELARA PERFUME 💃 ---------------------♡♡♡-------------------- Limited Edition 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Lebih daripada sekadar wangian, BELLA BELARA Eau de Parfum adalah bauan dari buah-buahan dan bunga-bungaan (floral fruity fragrance) yang menggembirakan serta membangkitkan perasaan yang indah. . . BELLA BELARA adalah wangian yang sesuai digunakan setiap hari; tidak kira siang mahupun malam. . . Top notes : Mengandungi bauan Mandarin, Strawberry Leaves, Nectarine, Apricot dan Cassis. . . Middle notes : Mengandungi bauan Rose Petals, Freesia, Lily of the Valley, Ylang dan Jasmine. . . Bottom notes : Mengandungi bauan Blonde Woods, Sandalwood, Vetiver, Moss dan Tolu Balsam. . . Wangii..sgt best...seindah namanya.. . #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykayseniorsalesdirectorhere #marykaykualalumpur #marykaynegerisembilan #marykayperlis #marykayperak #marykaysarawak #marykaymelaka #marykayrussia #makeup #marykayselangor #marykayselayang #marykaypahang #marykaygombak #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #travelmarykay #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymalaysiasingapore #marykayperfume


0💬Normal

💃 BELLA BELARA PERFUME 💃 ---------------------♡♡♡-------------------- Limited Edition 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Lebih daripada sekadar wangian, BELLA BELARA Eau de Parfum adalah bauan dari buah-buahan dan bunga-bungaan (floral fruity fragrance) yang menggembirakan serta membangkitkan perasaan yang indah. . . BELLA BELARA adalah wangian yang sesuai digunakan setiap hari; tidak kira siang mahupun malam. . . Top notes : Mengandungi bauan Mandarin, Strawberry Leaves, Nectarine, Apricot dan Cassis. . . Middle notes : Mengandungi bauan Rose Petals, Freesia, Lily of the Valley, Ylang dan Jasmine. . . Bottom notes : Mengandungi bauan Blonde Woods, Sandalwood, Vetiver, Moss dan Tolu Balsam. . . Wangii..sgt best...seindah namanya.. . #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykayseniorsalesdirectorhere #marykaykualalumpur #marykaynegerisembilan #marykayperlis #marykayperak #marykaysarawak #marykaymelaka #marykayrussia #makeup #marykayselangor #marykayselayang #marykaypahang #marykaygombak #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #travelmarykay #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymalaysiasingapore #marykayperfume


0💬Normal

Sinar UVB adalah radiasi matahari yang panjang, boleh menyebabkan kemerahan dan juga kesakitan. Ayat mudah kulit sunburn! Hihi! Sinaran UVB ni hanya boleh terhalang dengan tingkap kaca. Dan sinaran UVB juga memainkan peranan paling besar dalam menyebabkan kanser kulit!⠀ .⠀ For more infos and FREE skin consultation, DM or click link at bio for a fast response. I will help you to get to know your skin better 👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Lots of Love,⠀⠀⠀ KakMi 👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ Your Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Let’s #glowithkakmi #kakmimarykay #marykayproduct #marykayselayang #marykayijok #marykaykualaselangor #marykayselangor #marykaylife #marykaymalaysia #marykaymy #marykayskincare #marykaymakeup #healthyskin #glowingskin #jeragat #parutjerawat #healthandbeauty #makeupessential #beautyknowledge #barefacebeauty


0💬Normal

Terima kasih saya jual ❤️ Makin ramai nk skin yg sihat dengan set makeup jimat dari mary kay. Best sangat sangat makeup mary kay ni cantik je. Yg penting tahan lama setaraf brand luar kan 🤪 Link on bio ✨ Independent Beauty Consultant 📍 Mary Kay Malaysia . . . #stayhome #stayathome #quarantine #marykay #marykaylife #freepostage #marykayreadystock #marykayshahalam #marykaymakeup #makeup #makeupartist #stayhealthy #tiktok #tiktokmarykay #tiktokmalaysia #fullmakeupmarykay #consultwithatyra #serumwithatyra #marykayatyra


0💬Normal

Sunblock lebih berfungsi sebagai penghalang untuk memantulkan kembali sinar ultraviolet (UV) berbahaya matahari! Ia menghalang sinaran UV daripada menembusi kulit muka kita.. Kebanyakan sunblock menggunakan titanium oksida atau zink oksida sebagai bahan aktif. Ia amat sesuai digunakan pada kulit yang sensitive sebab ia mampu menghalang sinar UVB dan sunburn!⠀ .⠀ Sunscreen pula berfungsi untuk meresap hingga kelapisan kedua kulit untuk menghalang sinaran UVA! Pelindung matahari ini menggunakan pelbagai bahan kimia yang menyerap sinaran UV yang baik menembusi kulit korang! Untuk yang mempunyai kulit sensitive tidak digalakkan menggunakan sunscreen okay!⠀ .⠀ For more infos and FREE skin consultation, DM or click link at bio for a fast response. I will help you to get to know your skin better 👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Lots of Love,⠀⠀⠀ KakMi 👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ Your Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Let’s #glowithkakmi #kakmimarykay #marykayproduct #marykayselayang #marykayijok #marykaykualaselangor #marykayselangor #marykaylife #marykaymalaysia #marykaymy #marykayskincare #marykaymakeup #healthyskin #glowingskin #jeragat #parutjerawat #healthandbeauty #makeupessential #beautyknowledge #barefacebeauty


0💬Normal

✨Celebrate Inner Beauty BUT buy MASCARA as backup✨ . With 🌜 Lash Love Waterproof 🌜Lash Love Mascara 🌜Lash Intensity Mascara . These mascaras are ✨ - Suitable for contact lens wearers -Waterproof -Fragrance-free -Ophthalmologist-tested . . . . #celestialinc #celestial #celestialbeauty #beauty #beautyinfluencer #beautyhacks #beautytips #beautycommunity #skincare #skincareproducts #skincareproducts #skincaretips #skin #kyliecosmetics #kkwbeauty #hudabeauty #sephora #marykay #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaylife #marykaylovers #marykayskincare #marykayproducts #lifestyle #health #business #marketingdigital #mukbang #women #makeupaddict


0💬Normal

Apa itu sunblock and sunscreen?⠀ ⠀ Jadi, betulkah sunsreen dengan sunblock tidak ada bezanya? Sebenarnya, banyak perbezaan ketara antara sunscreen dengan sunbolck dan anda sepatutnya mengambil tahu kerana kedua-duanya bakal memberi kesan kepada kulit apabila anda semakin lanjut usia kelak.⠀ .⠀ For more infos and FREE skin consultation, DM or click link at bio for a fast response. I will help you to get to know your skin better 👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️❤️👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Lots of Love,⠀⠀⠀ KakMi 👱🏻‍♀️⠀⠀⠀ Your Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Let’s #glowithkakmi #kakmimarykay #marykayproduct #marykayselayang #marykayijok #marykaykualaselangor #marykayselangor #marykaylife #marykaymalaysia #marykaymy #marykayskincare #marykaymakeup #healthyskin #glowingskin #jeragat #parutjerawat #healthandbeauty #makeupessential #beautyknowledge #barefacebeauty


0💬Normal

Esse lançamento é sucesso! Para todos os estilos e personalidades Por apenas R$21,90 esses lápis lindíssimos! Apaixonada! Garanta já o seu e arrase com um olhar marcante!. . #marykay #atplay #marykaylife #marykaybrasil


0💬Normal

Ni satu-satunya produk anti-penuaan. Rugi tak cuba Mary Kay, lagi2 time ada promosi. Promosi Fullset Timewise 3D tinggal 4hari je lagi korangg ! Kalau nk merasa pakai Mary Kay dengan harga murah , please GRAB IT WHILE IN STOCK 😍 Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

Cari good Skincare before you find a good Tools. . Jangan kerna nak jimat u sanggup bahayakan kulit dengan pakai produk BAHAYA. SEBAB? Nak cepat putih! Nak MURAH! Nak jimatt! Please gaiss😭 #marykayproducts #marykaylife


0💬Normal

Jom berkenalan dengan TimeWise 3D Mary Kay ♥️ Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

Jom berkenalan dengan TimeWise 3D Mary Kay ♥️ Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

Jom berkenalan dengan TimeWise 3D Mary Kay ♥️ Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

Jom berkenalan dengan TimeWise 3D Mary Kay ♥️ Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

Jom berkenalan dengan TimeWise 3D Mary Kay ♥️ Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

Jom berkenalan dengan TimeWise 3D Mary Kay ♥️ Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

🌟Ya Probaste nuestras Limpiadoras?⤵ 🔹Tenemos para todo el Tipo de piel, Para Hombres y Mujeres💦 #MaryKay🌸 #MaryKayElSalvador #marykaymakeup #Makeupmarykay #makeupartist #marykaylife #marykaylovers #MarykaySanSalvador #RojoniMaryKay #skincare #marykaycontigoencasa #MaryKayMen


0💬Normal

#marykaylife


0💬Normal

Jom berkenalan dengan TimeWise 3D Mary Kay ♥️ Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

Jom berkenalan dengan TimeWise 3D Mary Kay ♥️ Tak pasti? Tak apa, saya bantu. Nurul 0137031645 ♥️ ✔️ Free consultation ✔️ Free postage ✔️ Free selected gift #marykaylife #marykayjohor #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykualalumpur #berbaloi #kulitjeragat #marykayperak #kulitbersih #cantik #bonus #terbaik #marykaymelaka #janganlepaskan #makeup #marykayselangor #kitajagakita #pkp #dudukrumah #marykaykotatinggi #marykaykulai #pinkcar #tv3 #marykaytravel #timewise3d #lumiviemysg #marykaymysg


0💬Normal

¿Sientes que el tono de tu piel es desigual y ha perdido luminosidad🥺? La Crema Facial para el Día FPS 30 TimeWise™ Age Minimize 3D™ será tu mejor amiga. Restaura tu colágeno natural y contribuye a una apariencia de piel más joven. ¡Aprovéchala al máximo! ¿Te animas a probarla? ¡Pregunta por ella! . . . #universomakeup #marykaycolombia #mymklife #consultoramarykay #marykaymakeup #marikayskincare #marykaycosmetics #ilovemarykay #marykaylovers #marykaylife


0💬Normal

Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

Morning everyone! . Next month company akan launch new product. HYDROGEL EYE PATCH Jom tengok apa eye patch ni boleh buat Meh booking dgn ghah. 1hb akan launch dah boleh terus order. www.wasap.my/60194902240/eyepatch #marykaykepalabatas #marykaybertam #marykaylife #eyepatch #neweyepatchmarykay #eyehydrogel #hilangkedutmata


1💬Normal

Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

SAYA STAR BEAUTY CONSULTANT MARY KAY MALAYSIA . Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

Antara class yang kami ada 😍 Yes ❗️ kami tak sorang sorang . Kami ramai ❗️nak belajar makeup ? Ada ❗️nak belajar penjagaan kulit ? Pon ada ❗️nak belajar edit gambar atau video ? (Macam menyimpang je 😂) pon ada ❗️ macam macam belajar . tu bestnyaaa join team Mary Kay saya 😘 . #marykay #marykaymalaysia #makeup #maquiagem #skincare #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaykl #marykayselangor #timewise #marykaymysg #marykayshahalam #beauty #beautyconsultantmarykay #make #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayskincare #marykaylife #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayjohor #maquiagembrasil #mymklife #marykaykelantan #marykayproduct #jeragat


0💬Normal

💥A base mais vendida do Brasil está com um super desconto. Aproveite que é por tempo limitado!! . . Consulte sua consultora: (92)98207-2208. . . #marykay #marykaybrasil #marykaylife #marykaymakeup #basemarykay #makeupbrasil #peledeseda #consultoramarykaymanaus


0💬Normal

Maquillaje 100% mary kay como me encanto🤩 #marykay #marylifecosmeticos #marykaylife


0💬Normal

Un negocio de Crecimiento y donde puedes alcanzar tus metas!! Y de la manera que a cualquier mujer le gusta con belleza. Sabias que ésta compañía tiene un lema que es Dios, tu familia y luego la Carrera Mary Kay ? Pocas empresas tienen a Dios en primer lugar y esta es una! Puedes manejar tu agenda y estar con tus seres queridos pero producir ganancias para aportar a tu hogar! El Rosa enriquece la vida de la mujer 💕💓 #marykaylife #marykay #marykayenriquecendovidas #cambiospositivos #atrevete


0💬Normal

fact: i was a little late to the skin care game 😬 i would see influencers talk about different skincare products and thought “i’d never spend that kind of money” and stuck with my drug store cleanser & moisturizer. i eventually attended a @marykayus skin care party to support a friend and my eyes were opened!! my skin looked and felt AMAZING after just one use - i could feel & see the difference. choosing to invest in a high quality skin care routine was one of the best decisions i ever made 💕


1💬Normal

Next Page