#marykaycosmetics

Readystock #bedakmarykay #marykaycosmetics #marykayselangor #marykayseremban2 Wasap.my/60126283811 Hanim


0💬Normal

FLEXIBLE TIME WITH MARY KAY♥️. . . Dari Perak lari kejup ke Setapak Central jumpa my business partner & power partner dalam Mary Kay. . . Habis jeee coaching 2 jam , terus shopping ! Lepasni kena kuarantin 44 hari 😜 tak boleh dah cuci mata , jalan jalan mall dengan encik suami. . . Straight terus pergi ke Klang ambil mak mentua 🤗 Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar !!! Syukur , anytime , anywhere boleh buat kerja Mary Kay , i Love my job very much ! Kalau uolss suka kerja yang fleksibel macam ni , jangan segan segan WhatsApp cikti okay 😘 modal pon murah , RM70 sahaja , tak perlu keluarkan modal sampai 10K , 20K untuk beli stock. . . Ask me for more detail & whatsapp “SAYA NAK JADI BC MARY KAY”. . Love , Ciksiti ❤️. 0192400562 ( Jangan lupa save 🙊 ). . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara#kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#carikerjaonline #sideincome#bisnes#parttimejob#beautyconsultant#career#peluangkerjaya#cariduit


0💬Normal

Dzisiaj piękna Edyta w wersji nie codziennej 💄🌺💎 #makeup #makijaż #brunette #blueye #lips #maccosmetics #marykaycosmetics #womenpower #beautiful #goldeye @elttil.kcalb


0💬Normal

BIAR BETUL BAYAR RM70 DAPAT PRODUK FREE , VOUCHER & SIDE INCOME 😱😱😱 betul betul bisnes zero risiko ni ! 😄💪. . Sangat bagus untuk uolss yang takde modal yang banyak untuk start ada bisnes sendiri 😘 ! Mulakan sekarang , jangan tangguh tangguh. . . Nak pakai Mary Kay dengan harga jimat ? Ask me how ! Nak side income rm500 - rm1000 sebulan ? Ask me how ! Nak travel free ke luar negara ? Ask me how ! . . Ask me for more detail & whatsapp “SAYA NAK JADI BC MARY KAY”. . Nadia ❤️. 0179285040 . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #bellaamara#kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#carikerjaonline #sideincome#bisnes#parttimejob#beautyconsultant#career#peluangkerjaya#cariduit#bbnu #gegarvaganza


0💬Normal

Wybierz gotowy zestaw lub skomponuj swój- jestem do Twojej dyspozycji 🙂💋 #marykay #marykaycosmetics #prezentywiąteczne #kosmetyki


0💬Normal

🌷LIVE FEARLESSLY EAU DE PARFUM PERFUME🌷 New perfum in the house!!! Bauan yg menambat hati dengan 3 bauan dlm satu botol❤️ Eau de Parfum (EDP) mampu memberi ketahanan bau selama 6-8 jam... Baru lah mewangi sepanjang masa... Rasa segar dan tampil konfiden‼️ Korang nak bau tak? 🙈Mehla kite main sembur2 biar semerbak bau dia tu melekat kt korang😊 #jihabeautyconsultantmarykay #marykay #marykaymalaysia #marykayjohor#marykayterengganu#marykaypahang #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #lumivieset#novemberpromo #jeragat #parutjerawat #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

Oferta Świąteczna już dostępna! 🤩 To niesamowita okazja, aby kupić prezent dla najbliższych, zadbać o siebie czy o swoich pracowników oraz zdobyć gratisy warte nawet 245zł! ❤ Nie czekaj! Promocja ważna do 19.12.2019 W razie pytań służę pomocą. #marykay #marykaycosmetics #gift #prezentywiąteczne #


0💬Normal

jom try Shea Sugar Scrub , Shea Butter Balm and Semi-matte Lipstick from Mary Kay 😍❤️ . . . Satin lips dapat memulihkan masalah bibir anda seperti bibir yang kering merekah kusam dan bibir yang hitam ( terutama lelaki yang suka merokok tu ) 😅 Hanya RM 42 8g boleh tahan bulan2 tau 😍 bau pun best dengan White Tea & Citrus . . . Semi-matte Lipstick warna yang sangat pigment matte finish yang cantik and x melekit mudah ditanggalkan dengan 8 rona yang menarik ...Cod warna yang I pakai tu Maybe Moment light2 sweet pink ❤️ Hanya RM 52 3.6g sangat berbaloi sis boleh tahan lama 😉✌️ . . . kalau nak order boleh WhatsApp I or dm from Instagram pun boleh Afiq | 01160943772 Mary Kay beauty consultant . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypetalingjaya #marykaysunway #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaymakeup #satinlips #sugarscrubs #butterbalm #semimattelipstick


1💬Normal

TIPS PEMILIHAN SKINCARE/KOSMETIK UNTUK KULIT BERJERAWAT ❗ Untuk korang yang ada masalah kulit berjerawat, mudah berjerawat, pastikan korang menggunakan produk penjagaan kulit dan kosmetik yang tidak menyebabkan jerawat. Macam mana nak tahu? Check sahaja label pada kotak produk tersebut. Make sure dekat kotak ada tertulis, • Won't clog pores/Non-comedogenic • Non-acnegenic • Oil free Hampir semua produk from Mary Kay tertulis ini pada kotak nya dan pada produknya yer.. Check your skincare/cosmetics product NOW yaa! 😍🤗 SHARING IS CARING😊 #marykay #marykaycosmetics


0💬Normal

Dhea nak share sikit video cuci make up dengan betul😃 . Ingat , jangan pakai produk sebarangan untuk cuci make up. . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dhea sedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay


0💬Normal

Set Satin Body ini diperbuat daripada 100% Shea Butter tau. Om nom nom. Bukan mentega makan cuols! Tapi ianya sejenis pokok yang mengeluarkan kacang yang bernama Shea. . Susah tau nak dapat pokok Shea ni. Ianya hanya ada di Afrika. Dan kalau nak tunggu dia membesar bagai juara, kena tunggu berpuluh tahun dan pokok ni sangat sangat sangat besar. Macam giant! . Kalau dah macam giant mestilah susah nak amik kan. Opppsss. dia bukan boleh kait-kait. Manusia kat bawah pokok tu kena tunggu dia jatuh sendiri. . Haaaa. Exclusive dan mahal sangat kan kalau tengok proses nak dapatkan shea ni. Korang boleh gugel macam mana besarnya pokok ni. . Antaranya kelebihan shea ni adalah, anti-oksidan seperti tocopherols (Vitamin E) dan catechins (juga terdapat dalam teh hijau). Shea butter juga melindungi kulit dengan merangsang pengeluaran protein struktur oleh sel kulit khusus. . Uishh bestnya! Best lagi kalau dah siap dalam tiub kan. Tinggal picit je..tak payah tunggu bawah pokok dia 🤣🤣. Itulah yang Mary Kay dah buat untuk kita. Sila rujuk gambar. . Mary Kay datangkan dalam 3 beradik iaitu: . 1⃣ Revitalizing Shea Scrub ✅Buang sel kulit mati ✅Meninggalkan kulit yang segar, cerah dan berseri. . 2️⃣ Indulgent Shea Wash ✅Membersihkan dan melembabkan kulit kering. ✅Buih yang tebal memberikan kulit rasa dipelihara dan dilembabkan. ✅Mandian yang tak mengeringkan kulit. . 3️⃣ Silkening Shea Lotion ✅Mengekalkan kelembapan kulit. ✅Kebaikan Vitamin E. ✅Kulit halus selembut sutera. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand


0💬Normal

PROMO NOVEMBER 💖 Koranggg promo ni kita extend sampai hujung bulan tauu!! So tak lama sangat dahh. Boleh whatsapp aina sekarang kalau nak tahu apa apa berkaitan dengan mary kay okayy. I akan guide nanti 😘 To purchase, kindly whatsapp 0176834170 or just click the link on this bio profile. Grab yours now! Jangan tunggu lama lama 😘 #marykaymakeup #marykay #marykaybc #marykaylife #marykaymalaysia #marykayash #marykayatplay #marykayskincare #marykayconsultant #marykaypromo #marykaylovers #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayselangor #marykaykajang #skincare #skincaretips #skincareroutine #trustedseller #makeupaddict #prettyinpink #testimoni #marykaytestimony #beforeandafter


0💬Normal

PROMO NOVEMBER 💖 Koranggg promo ni kita extend sampai hujung bulan tauu!! So tak lama sangat dahh. Boleh whatsapp aina sekarang kalau nak tahu apa apa berkaitan dengan mary kay okayy. I akan guide nanti 😘 To purchase, kindly whatsapp 0176834170 or just click the link on this bio profile. Grab yours now! Jangan tunggu lama lama 😘 #marykaymakeup #marykay #marykaybc #marykaylife #marykaymalaysia #marykayash #marykayatplay #marykayskincare #marykayconsultant #marykaypromo #marykaylovers #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayselangor #marykaykajang #skincare #skincaretips #skincareroutine #trustedseller #makeupaddict #prettyinpink #testimoni #marykaytestimony #beforeandafter


0💬Normal

PROMO NOVEMBER 💖 Koranggg promo ni kita extend sampai hujung bulan tauu!! So tak lama sangat dahh. Boleh whatsapp aina sekarang kalau nak tahu apa apa berkaitan dengan mary kay okayy. I akan guide nanti 😘 To purchase, kindly whatsapp 0176834170 or just click the link on this bio profile. Grab yours now! Jangan tunggu lama lama 😘 #marykaymakeup #marykay #marykaybc #marykaylife #marykaymalaysia #marykayash #marykayatplay #marykayskincare #marykayconsultant #marykaypromo #marykaylovers #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayselangor #marykaykajang #skincare #skincaretips #skincareroutine #trustedseller #makeupaddict #prettyinpink #testimoni #marykaytestimony #beforeandafter


0💬Normal

❤️ *BEAUTY FAIR DI INAI SPA*❤️ *Rahsia dan tips kecantikan di bawah satu bumbung* *Pada : SABTU 16/11/19* *Masa : 1pm -6pm* *Bertempat di : Inai Spa, Putra Walk Seri Kembangan* Inginkan rahsia kulit sihat, makeup flawless?? Anda dijemput untuk ke beauty fair di Inai spa Putra Walk Seri Kembangan. Pelbagai aktiviti yang akan dijalankan termasuk: ❤ *Kelas penjagaan kulit* (1pm-1.45pm) - Step, teknik dan regimen yang sesuai untuk tampil awet muda dan sihat. ❤ *Make up class*(2pm-3pm) ❤ *Analisa kulit percuma* Anda akan dapat mengetahui jenis kulit dengan menggunakan skin anlyser Mary Kay yang dapat mengimbas kulit secara 6 dimensi sehingga ke lapisan bawah kulit... Dan ianya *PERCUMA* ❤ *Make Up Muse* Dapat mengetahui teknik dan gaya solekan yang sesuai dengan anda hanya si hujung jari❤️👍🏻👍🏻 ❤ *Product tester* ❤ *Free consultation* dari beauty consultant yang berpengalaman. ❤ *Dapatkan free gift dari beauty consultant yang menjemput anda* ( tunjukkan message ini semasa hadir ke beauty fair) ❤ *Spa voucher up to 50% off* Berpeluang membeli voucher spa dengan harga serendah rm49 sahaja. Dan byk lagi..... Tunggu ape lg.. Call atau whatsapp 012 5121507 utk kehadiran atau boleh walk in sahaja ok🥰🥰❤️❤️. ☎ 012 5555579 / 012 5121507 *Azrin Shafinar Azmi* Mary Kay Sales Director / Inai Spa Owner http://www.wasap.my/60125121507 #marykay #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaypuchong #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykaypuchong #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #promoseptembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

❤️ *BEAUTY FAIR DI INAI SPA*❤️ *Rahsia dan tips kecantikan di bawah satu bumbung* *Pada : SABTU 16/11/19* *Masa : 1pm -6pm* *Bertempat di : Inai Spa, Putra Walk Seri Kembangan* Inginkan rahsia kulit sihat, makeup flawless?? Anda dijemput untuk ke beauty fair di Inai spa Putra Walk Seri Kembangan. Pelbagai aktiviti yang akan dijalankan termasuk: ❤ *Kelas penjagaan kulit* (1pm-1.45pm) - Step, teknik dan regimen yang sesuai untuk tampil awet muda dan sihat. ❤ *Make up class*(2pm-3pm) ❤ *Analisa kulit percuma* Anda akan dapat mengetahui jenis kulit dengan menggunakan skin anlyser Mary Kay yang dapat mengimbas kulit secara 6 dimensi sehingga ke lapisan bawah kulit... Dan ianya *PERCUMA* ❤ *Make Up Muse* Dapat mengetahui teknik dan gaya solekan yang sesuai dengan anda hanya si hujung jari❤️👍🏻👍🏻 ❤ *Product tester* ❤ *Free consultation* dari beauty consultant yang berpengalaman. ❤ *Dapatkan free gift dari beauty consultant yang menjemput anda* ( tunjukkan message ini semasa hadir ke beauty fair) ❤ *Spa voucher up to 50% off* Berpeluang membeli voucher spa dengan harga serendah rm49 sahaja. Dan byk lagi..... Tunggu ape lg.. Call atau whatsapp 012 5121507 utk kehadiran atau boleh walk in sahaja ok🥰🥰❤️❤️. ☎ 012 5555579 / 012 5121507 *Azrin Shafinar Azmi* Mary Kay Sales Director / Inai Spa Owner http://www.wasap.my/60125121507 #marykay #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaypuchong #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykaypuchong #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #promoseptembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

Selamat pagi semua. ❤️ *BEAUTY FAIR DI INAI SPA*❤️ *Rahsia dan tips kecantikan di bawah satu bumbung* *Pada : SABTU 16/11/19* *Masa : 1pm -6pm* *Bertempat di : Inai Spa, Putra Walk Seri Kembangan* Inginkan rahsia kulit sihat, makeup flawless?? Anda dijemput untuk ke beauty fair di Inai spa Putra Walk Seri Kembangan. Pelbagai aktiviti yang akan dijalankan termasuk: ❤ *Kelas penjagaan kulit* (1pm-1.45pm) - Step, teknik dan regimen yang sesuai untuk tampil awet muda dan sihat. ❤ *Make up class*(2pm-3pm) ❤ *Analisa kulit percuma* Anda akan dapat mengetahui jenis kulit dengan menggunakan skin anlyser Mary Kay yang dapat mengimbas kulit secara 6 dimensi sehingga ke lapisan bawah kulit... Dan ianya *PERCUMA* ❤ *Make Up Muse* Dapat mengetahui teknik dan gaya solekan yang sesuai dengan anda hanya si hujung jari❤️👍🏻👍🏻 ❤ *Product tester* ❤ *Free consultation* dari beauty consultant yang berpengalaman. ❤ *Dapatkan free gift dari beauty consultant yang menjemput anda* ( tunjukkan message ini semasa hadir ke beauty fair) ❤ *Spa voucher up to 50% off* Berpeluang membeli voucher spa dengan harga serendah rm49 sahaja. Dan byk lagi..... Tunggu ape lg.. Call atau whatsapp 012 5121507 utk kehadiran atau boleh walk in sahaja ok🥰🥰❤️❤️. ☎ 012 5555579 / 012 5121507 *Azrin Shafinar Azmi* Mary Kay Sales Director / Inai Spa Owner http://www.wasap.my/60125121507 #marykay #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaypuchong #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykaypuchong #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #promoseptembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

Lagi 2 bulan nak masuk 2020 ni Korang tak pakai lagi ke mesin cuci muka viral ni ? Rugi tau tak sebab skinvigorate sonic dari Mary Kay ni sangat power 12000 urutan lembut dalam 1 minit Chargeable Brush mudah di cuci Boleh kena air ( jangan pi rendam pulak ) Best kan Masa dah berubah , kita pun kena ubah cara cuci muka kita..lets talk !!👇👇 𝓝𝓾𝓷𝓪 𝓝𝓪𝔃𝓲𝓻𝓪𝓱 https://missnuna.wasap.my/ 🅨🅞🅤🅡 🅑🅔🅐🅤🅣🅨 🅔🅧🅟🅔🅡🅣🅢 #marykaycareer #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaytestimony #setbotanical #botanicalskincare #skincareorganic #dermatologisttested #top5globalskincare #setrawatankulitmuka #marykaypuchong #bestskincare #marykaymalaysia #testimonimk #testimonibotanical #marykayselangor #marykaycyberjaya #lovebeauty #muapuchong #flawlesswithnuna


0💬Normal

Lagi 2 bulan nak masuk 2020 ni Korang tak pakai lagi ke mesin cuci muka viral ni ? Rugi tau tak sebab skinvigorate sonic dari Mary Kay ni sangat power 12000 urutan lembut dalam 1 minit Chargeable Brush mudah di cuci Boleh kena air ( jangan pi rendam pulak ) Best kan Masa dah berubah , kita pun kena ubah cara cuci muka kita..lets talk !!👇👇 𝓝𝓾𝓷𝓪 𝓝𝓪𝔃𝓲𝓻𝓪𝓱 https://missnuna.wasap.my/ 🅨🅞🅤🅡 🅑🅔🅐🅤🅣🅨 🅔🅧🅟🅔🅡🅣🅢 #marykaycareer #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaytestimony #setbotanical #botanicalskincare #skincareorganic #dermatologisttested #top5globalskincare #setrawatankulitmuka #marykaypuchong #bestskincare #marykaymalaysia #testimonimk #testimonibotanical #marykayselangor #marykaycyberjaya #lovebeauty #muapuchong #flawlesswithnuna


0💬Normal

Mary Kay Timewise Liquid Foundation paling the best kesukaan ramai! 😍😍 Foundation yang sangat sempurna sebab: . ✅ Texture yag ringan. ✅ Natural look & lembut. ✅ Mudah untuk dicuci. ✅ Tidak melekit. ✅ Water based foundation. Juga terdapat dua jenis formula: 1⃣ *Normal-to-Dry skin (Pink line) * 2⃣ *Combination-to-Oily (Purple line)* Best sgt!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. Tahan sehingga 6-8 bulan mengikut penggunaan. #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykayfoundation #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promonovembermarykay #mirafilzah #lumivieset #nakcantik #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

. . 🌹TERBARU! MARY KAY - YOUTHFINITY SERUM Kekuatan Kuasa Tiga! Abadikan kecantikan Bunga Ros 🌹 Walaupun lembut namun dari kecantikan terserlah kekuatan. Kompleks Ros Infiniti (Infinite Rose Complex ) eksklusif menggabungkan kekuatan manfaat 3R untuk menguatkan pembaharuan kulit muka. . . ALPEN ROSE Pertahanan: Ros Alpen membantu membebaskan kulit dari punca stres dari mempengaruhi kecantikan kulit anda luar. . . EVENING PRIMROSE Meremajakan: Evening Primrose membantu mengembalikan keremajaan kulit . . INFINITE TRIPEPTIDE Mengurangkan: Infinite Tripeptide – Bersama teknologi yang mengekalkan keanjalan kulit, anda akan merasakan keremajaan kulit muka anda dengan jelas. . . CARA PENGGUNAAN Gunakan Youthfinity® Serum pada waktu pagi dan malam, selepas pengunaan penyegar (toner) / pelembut (softener), sebelum menggunakan pelembap. Bagi mencapai efek yang optimum, gunakan produk bersama teknik urutan ini untuk penyerapan produk terbaik pada muka. 1. Gunakan serum pada kulit yang bersih dan kering, dengan menggunakan produk pada hujung jari. 2. Secara lembut, mula dari tengah muka, urutkan serum tersebut dari dalam ke arah luar muka. Serum boleh digunakan pagi dan malam. . . HARI DEMI HARI, KULIT ANDA AKAN MENJADI LEBIH ANJAL, GARIS, DAN KEDUTAN AKAN SEMAKIN BERKURANG, KULIT AKAN SEMAKIN LICIN DAN LEMBUT! . . 🧕Odah 📲010 6547790 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 #marykaymalaysia #youthfinityserum #youthfinitymarykay #marykaylipmatte #marykaybuy1free1 #marykayserumc #marykaylumivieserum #marykaylumivieset #serummarykay #marykaysonic #skinvigoratesonic #marykaymurah #marykayjohor #marykaycosmetics #marykaytestimoni #marykayodah #SkinRoutine #SkincareMalaysia #SayaJualSkincare #marykaybeautyconsultant #marykaytop3 #marykaybestseller


0💬Normal

Самый грандиозный запуск в истории компании🎈🎈🎈🎈 👉5 лет научных исследований 👉5000 участниц тестирований 👉150 протестированных формул и ингредиентов 👉более 200 клинических исследований Повод для гордости и восхищения♨: 👉3D прорыв ,3D технологи в антивозрастном уходе: защитит кожу, замедлит старение и сохранит молодость. 👉Эксклюзивный комплекс Age Minimize 3d в каждом средстве 👉 видимые улучшения уже через 4 недели использования 👉75% женщин готовы рекомендовать систему своим подругам Результат многолетних исследований влияния окружающей среды на старение кожи показал, что 80% факторов старения кожи - это внешние стресс-факторы: ➡#Ультрафиолетовое излучение ➡#образ жизни ➡Загрязнение окружающей среды Они увеличивают количество свободных радикалов в коже ( свободные радикалы провоцируют старение кожи😱) Эти факторы поддаются корректировке при правильном регулярном уходе. На основе этих пониманий произошел новый тренд, новый прорыв косметологии👉 Аnti Рollution. Anti Pollution -косметика способна обратить время вспять и предотвратить негативное воздействие на кожу окружающей среды. Тема защиты кожи от негативного воздействия окружающей среды актуально для каждой современной женщины. Таким образом сумируя многолетние исследования и понимания процессов старения кожи, мы пришли к самому грандиозному запуску🎊 в истории компании✌! K3d прорыву в антивозрастном уходе за кожей! 👉Наш #ЧудонаборTimeWise #ageminimize3d 3D. ✌Защищает от свободных радикалов ✌Замедляет процессы старения ✌увлажняет на 24 часа ✌сохраняет молодость кожи По сравнению с предыдущим набором, мы в 3 раза ускорились и видим результаты уже через 4 недели: 💎 упругость 💎сияние 💎гладкость В основе каждого☝ средства чудо набора лежит эксклюзивный комплекс Age Minimize 3D👌,который состоит из ключевых ингредиентов: 📌Инкапсулированный ресвератрол : * природный антиоксидант из экстракта японского горца * поддерживает естественный уровень коллагена и улучшает тон кожи 📌Витамин B3 * ускоряет обновление кожи, улучшает эластичность и защитные функции * даёт дополнительную активную защиту. #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykayproduk #уходзалицом #уходзасобой #чистоелицо #здороваякожа


0💬Normal

Semua warna lip matte syantik syantik 🙈❤️. . . RM39 for 2!! Full coverage (mampu menutup bibir hitam 💯) & sangat super staying on your lips !. . Cepat DM atau WhatsApp saya tuk pembelian Bairavi 0163167609 (link in bio) . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaycosmetics #matte #mattelipstick #sephora #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #like4like #marykayselangor #marykaykl #stainprooflipstick #lipstickuntukbibirsensitif #waterprooflipstick #mattelipcolor #bairavi_marykay #marykayatplay® #ipurpleyouday #menfashion #womenfashion #affordablefashion #glamup #asianmakeup #asianlips #kiss #beauty #womenempowerment


0💬Normal

Kedebumm !!! tengoklah weh hasil muka dia !!! aduh iolls pun cemburu tau tengok kulit muka diorang !!! jauh lebih muda dari usia, gebu , licin and paling penting flawless kawww !!! 😍 siapa je taknak ? siapa yang nam grab tu ws je iolls okay ! iolls akan bantu korang dapatkan kulit mcm diorang . - - - 011-61533296(wina) beauty consultant marykay - - - #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promonovembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

Uolls jangan marah pulak iolls tau sbb apa ? nanti uolls kelihatan cantik and jauh lebih muda dari usia sebenar ? seriuslah ? srs iolls tak tipu tau !!! kejap lagi iolls upload testimoni orang yang pakai youthfinity serum ni . nak order ? ws je iolls . iolls ni peramah orangnya heheheh 🙈 - - - 011-61533296(wina) beauty consultant marykay - - - #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promonovembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

Continuamos complaciendo a nuestros clientes. Que estas esperando para ordenar el tuyo????? Sorprende a algun familiar, amistad o a tu pareja con un bello regalo 🎁 por estas bellas navidades 🎄☃️. . . . . . . . . . . . @marykayus @mymarykay #marykaycosmetics #marykay #marykaymakeupset #marykaymakeuptutorial #marykayfacial #makeupclass #cuidadodelapiel #cuidadodelacara #womanslook #instagramwoman #instagrammen #tutorialmaquillajee #hermosapiel #bussineswomanstyle #mujeresvalientes💪 #porunmundomejor🌎 #youcandoit#orlandoflorida2019 #estadosunidosdeamerica #navidad2019 #regalosdenavidad #giftschristmas #happychristmas🎄 #happy #ready #instagram #facebook


0💬Normal

🌷LIVE FEARLESSLY EAU DE PARFUM PERFUME🌷 New perfum in the house!!! Bauan yg menambat hati dengan 3 bauan dlm satu botol❤️ Eau de Parfum (EDP) mampu memberi ketahanan bau selama 6-8 jam... Baru lah mewangi sepanjang masa... Rasa segar dan tampil konfiden‼️ Korang nak bau tak? 🙈Mehla kite main sembur2 biar semerbak bau dia tu melekat kt korang😊 #jihabeautyconsultantmarykay #marykay #marykaymalaysia #marykayjohor#marykayterengganu#marykaypahang #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #lumivieset#novemberpromo #jeragat #parutjerawat #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

My special part bile waktu pagi dan malam.. SkinviSonic yangg sangat best dan terbaik Apa yang best sangat tu ?? Haaa.. Die mencuci 4x lebih bersih dai kita cuci muka guna jari yerr. so bile dah bersih.. Jerawat pun paayah lah nak singgah. Ada lagi tau , Die adalah skinviSonic paling murah sekali di kalangan yang lain lain , ni seyes ye ada yang mengatakan skinviSonic harganya lebih bagus dari yang lain. Die jugak mampu menghilangkan garisan garisan halus kat wajah dan menyegarkan kembali wajah dengan pembersihan yang sempurna. Kita wanita ni sememangnya sangat alergik dengar kesan kesan penuaan ni kan.. 😁 Ha korang jangan risau , Mary kay adalah produk yang memenuhi keperluan kulit korang dan paling penting ada 90 hari warranthy yaa, So tak membazir lah kita pakai produk yang sememangnya kulit kita memerlukan. Nak ketahui lebih details , meh wassap Nuna yaa, Nuna bantu dan guide korang dari hati ke hati okey , Lets talk !!👇 𝓝𝓾𝓷𝓪 𝓝𝓪𝔃𝓲𝓻𝓪𝓱 https://missnuna.wasap.my/ 🅨🅞🅤🅡 🅑🅔🅐🅤🅣🅨 🅔🅧🅟🅔🅡🅣🅢 #marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaytestimony #testimonimarykay #setbotanical #botanicalskincare #skincareorganic #dermatologisttested #top5globalskincare #setrawatankulitmuka #marykaypuchong #bestskincare #marykaymalaysia #testimonimk #testimonibotanical #marykayselangor #sharing


0💬Normal

My special part bile waktu pagi dan malam.. SkinviSonic yangg sangat best dan terbaik Apa yang best sangat tu ?? Haaa.. Die mencuci 4x lebih bersih dai kita cuci muka guna jari yerr. so bile dah bersih.. Jerawat pun paayah lah nak singgah. Ada lagi tau , Die adalah skinviSonic paling murah sekali di kalangan yang lain lain , ni seyes ye ada yang mengatakan skinviSonic harganya lebih bagus dari yang lain. Die jugak mampu menghilangkan garisan garisan halus kat wajah dan menyegarkan kembali wajah dengan pembersihan yang sempurna. Kita wanita ni sememangnya sangat alergik dengar kesan kesan penuaan ni kan.. 😁 Ha korang jangan risau , Mary kay adalah produk yang memenuhi keperluan kulit korang dan paling penting ada 90 hari warranthy yaa, So tak membazir lah kita pakai produk yang sememangnya kulit kita memerlukan. Nak ketahui lebih details , meh wassap Nuna yaa, Nuna bantu dan guide korang dari hati ke hati okey , Lets talk !!👇 𝓝𝓾𝓷𝓪 𝓝𝓪𝔃𝓲𝓻𝓪𝓱 https://missnuna.wasap.my/ 🅨🅞🅤🅡 🅑🅔🅐🅤🅣🅨 🅔🅧🅟🅔🅡🅣🅢 #marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaytestimony #testimonimarykay #setbotanical #botanicalskincare #skincareorganic #dermatologisttested #top5globalskincare #setrawatankulitmuka #marykaypuchong #bestskincare #marykaymalaysia #testimonimk #testimonibotanical #marykayselangor #sharing


0💬Normal

Hai assalamualaikum, saya nadia beauty consultant mary kay 😀 apakah anda ada masalah kulit berjerawat,kusam,jeragat,berminyak dan sebagainya? 🤔 Nak tak, nadia bantu dan guide awak supaya dapat kulit yang sihat untuk masa yang akan datang? Nadia akan guide secara percuma dan Nadia akan suggest product mengikut kesesuaian kulit awak 😍 . Berminat boleh ws nadia 0179285040 ( jangan lupa save nombor nadia 🙈) . . Pssstttt....... pandai bodek Nadia bagi FREE sample dan free gift. Jom kita jaga kulit dan cantik untuk masa yang akan datang. Nadia ikhlas nak bantu awak🥰 . . Jangan malu untuk bertanya. Nadia seorang yang mesra alam❣ . @love.skin16 @love.skin16 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #bellaamara#kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#carikerjaonline #sideincome#bisnes#parttimejob#beautyconsultant#career#peluangkerjaya#cariduit#


0💬Normal

Hai assalamualaikum, saya nadia beauty consultant mary kay 😀 apakah anda ada masalah kulit berjerawat,kusam,jeragat,berminyak dan sebagainya? 🤔 Nak tak, nadia bantu dan guide awak supaya dapat kulit yang sihat untuk masa yang akan datang? Nadia akan guide secara percuma dan Nadia akan suggest product mengikut kesesuaian kulit awak 😍 . Berminat boleh ws nadia 0179285040 ( jangan lupa save nombor nadia 🙈) . . Pssstttt....... pandai bodek Nadia bagi FREE sample dan free gift. Jom kita jaga kulit dan cantik untuk masa yang akan datang. Nadia ikhlas nak bantu awak🥰 . . Jangan malu untuk bertanya. Nadia seorang yang mesra alam❣ . @love.skin16 @love.skin16 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #bellaamara#kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#carikerjaonline #sideincome#bisnes#parttimejob#beautyconsultant#career#peluangkerjaya#cariduit#


0💬Normal

Hai assalamualaikum, saya nadia beauty consultant mary kay 😀 apakah anda ada masalah kulit berjerawat,kusam,jeragat,berminyak dan sebagainya? 🤔 Nak tak, nadia bantu dan guide awak supaya dapat kulit yang sihat untuk masa yang akan datang? Nadia akan guide secara percuma dan Nadia akan suggest product mengikut kesesuaian kulit awak 😍 . Berminat boleh ws nadia 0179285040 ( jangan lupa save nombor nadia 🙈) . . Pssstttt....... pandai bodek Nadia bagi FREE sample dan free gift. Jom kita jaga kulit dan cantik untuk masa yang akan datang. Nadia ikhlas nak bantu awak🥰 . . Jangan malu untuk bertanya. Nadia seorang yang mesra alam❣ . @love.skin16 @love.skin16 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #bellaamara#kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#carikerjaonline #sideincome#bisnes#parttimejob#beautyconsultant#career#peluangkerjaya#cariduit#


0💬Normal

Hypoallergenic very suitable for sensitive skin okies ❤️ . . PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK BOLEH BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT😊 😍. . Dulu kulit sangat sensitif ! Jerawat tumbuh di tempat yang sama dan jerawat besar besar ! 😩. Now skin sihat dan cantik tapi bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT. Hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu ☺️. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . 🧕CikAnggun 📲013-4911908 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor


0💬Normal

New ! new ! new ! omg uolls marykay keluarkan pro pallete yang serba lengkap semuanya ! 😭 which is eyeshadow, blusher, contour , powder in one pallete only ! 😭😭 saya suka saya suka !!! 😍😍 sesiapa nak dapatkan ws je iolls okay !!! - - - 011-61533296(wina) beauty consultant marykay - - - #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promonovembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

I’m SO Excited!! Especially with NEW services being added! - - N E W SERVICE A L E R T!! 🚨 🚨 Now booking the following services starting 11/22/2019!! Get your appointment booked I’m sure this is what you NEED! 💫 -------------------------------------- #clevelandmua #facials #clevelandohio #216 #marykaycosmetics #darealbbjudy #confidentmakeup #healthyskin #clevelandesthetician #clevelandskincare -------------------------------------------- #skincare #treatment #naturalmakeup #ilovewhatido #entrepreneur #bestfran #itsalifestyle #esthetician #healthyskin #antwanettemchelle #mybranddaily #prettybrowsrock #thezararoom #thebrowbistrobar #lashliftextensions #iamantwanettemchelle #clevelandbrowns #dermaplaning #brazilianwax


4💬Normal

Assalamualaikum Patot lah Nuna in love dengan MaryKay ... sebab tidak perna mengecewakan nuna !!! Apatah lagi product terjamin berkualiti 💞 Alhamdulillah... Nak cuba Free Aje 💖💖💖 hajumm lah Whatsapp 𝓝𝓾𝓷𝓪 𝓝𝓪𝔃𝓲𝓻𝓪𝓱 https://missnuna.wasap.my/ 🅨🅞🅤🅡 🅑🅔🅐🅤🅣🅨 🅔🅧🅟🅔🅡🅣🅢 #marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaytestimony #testimonimarykay #setbotanical #botanicalskincare #skincareorganic #dermatologisttested #top5globalskincare #setrawatankulitmuka #marykaypuchong #bestskincare #marykaymalaysia #testimonimk #testimonibotanical #marykayselangor #sharing


0💬Normal

Assalamualaikum Patot lah Nuna in love dengan MaryKay ... sebab tidak perna mengecewakan nuna !!! Apatah lagi product terjamin berkualiti 💞 Alhamdulillah... Nak cuba Free Aje 💖💖💖 hajumm lah Whatsapp 𝓝𝓾𝓷𝓪 𝓝𝓪𝔃𝓲𝓻𝓪𝓱 https://missnuna.wasap.my/ 🅨🅞🅤🅡 🅑🅔🅐🅤🅣🅨 🅔🅧🅟🅔🅡🅣🅢 #marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaytestimony #testimonimarykay #setbotanical #botanicalskincare #skincareorganic #dermatologisttested #top5globalskincare #setrawatankulitmuka #marykaypuchong #bestskincare #marykaymalaysia #testimonimk #testimonibotanical #marykayselangor #sharing


0💬Normal

Bila skin dilanda jerawat, tak perlu nak takut dah bila ada Clearproof Deep Cleansing Charcoal Mask ni.😊 Kita nyahkan dia dengan charcoal mask. . . Antara mask yang top dalam range product Mary Kay adalah Charcoal Mask ni. Siapa-siapa yg pakai mask ni mesti excited lepas dah guna tu. Mana taknya, whitehead and blackhead tiba2 hilang. 😉 . “Ianya bagai magnet yang dapat bersihkan pori pori secara mendalam” . 79% lelaki dan wanita bersetuju kulit lebih glowing lepas guna charcoal mask ni. Hanya mengandungi kompleks ekstrak botani yang dapat bersihkan dan pulihkan keserian wajah tau. Lepas guna mask ni and bila bersihkan je muka, jelas pori2 lebih rapat dan rasa muka sangat licin. . . 1. ARANG AKTIF dapat meresap bendasing yg berat dua kali ganda tau. Kulit akan jadi lebih bersih dari blackhead,whitehead dan pori2 akan lebih rapat. . . 2. TANAH LIAT KAOLIN dan BENTONIT dapat keluarkan lebihan minyak dari kulit dan dapat kurangkan kilatan pada kulit. . . 3.EKSTRAK BEBUAS dan KACANG BOSTON dapat kurangkan cela pada wajah dan jadikan kulit lebih berseri2. . . Best kan? 😉 *Mask hanya boleh guna selang 3 hari sekali atau 2 kali seminggu la kiranya sebab sel kulit akan mati 3 hari sekali dan ingat ye, guna mask tak lebih dari 15 minit. Kene ingat tau nak guna skincare pon ada cara yg betul. If perlukan info lanjut tentang product, jangan segan2 contact kak Anne ye. 😊 Contact, 0173023926 -Anne- Beauty Consultant Mary Kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrandd


0💬Normal

💋 Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick 💋 Didatangkan dengan 7 warna yg memukau dan mempersonakan. Mula mendapat tempat di hati penggemar lipstick di Malaysia. 👏👏👏 Apa yg best lipstick ni? . 💄Tidak mengeringkan bibir walaupun memberi effects matte dan bibir nampak sentiasa segar kerana terdapat Vitamin C dan E dalam kandungan lipstick ini. . 💄Mengandungi extract jojoba yg berfungsi untuk mengatasi masalah bibir kering kerana ianya merupakan pelembap semulajadi. Pm me for tester..❤❤❤ www.wasap.my/0196216969 Fatin Anati Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykaykl #marykaylover #kulitsihatdancantik #peluangkerjaya #mattelipstick #lipstickmarykay


0💬Normal

Beauty Consultant Marykay uols boleh join Seawal umur 18 tahun 😊 Dah ramai beauty consultant start berkerjaya bersama Mary Kay waktu umur 18 tahun jugak 😁 tak menyesal join awal , menyesal kalau asyik tangguh tangguh nak join Mary Kay sebab anda akan terlepas macam macam peluang 😄. . Student yg nak cari side income ✔️ Pekerja fulltime yg inginkan kepuasan extra side income ✔️ Nak guna produk dengan harga murah ✔️ Nak travel secara percuma ✔️ Nak side income 4 angka sebulan atau lebih ✔️ Nak buat secara part time @ full time ✔️ . . WhatsApp nana sekarang “SAYA NAK JADI BC MARY KAY” Nana akan guide anda sepenuh hati 😘😊. . Farhana www.wasap.my/60173510359/careermk 📞. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #SSUfightforBALI #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #oktoberfest #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#skincare


0💬Normal

Beauty Consultant Marykay uols boleh join Seawal umur 18 tahun 😊 Dah ramai beauty consultant start berkerjaya bersama Mary Kay waktu umur 18 tahun jugak 😁 tak menyesal join awal , menyesal kalau asyik tangguh tangguh nak join Mary Kay sebab anda akan terlepas macam macam peluang 😄. . Student yg nak cari side income ✔️ Pekerja fulltime yg inginkan kepuasan extra side income ✔️ Nak guna produk dengan harga murah ✔️ Nak travel secara percuma ✔️ Nak side income 4 angka sebulan atau lebih ✔️ Nak buat secara part time @ full time ✔️ . . WhatsApp nana sekarang “SAYA NAK JADI BC MARY KAY” Nana akan guide anda sepenuh hati 😘😊. . Farhana www.wasap.my/60173510359/careermk 📞. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #SSUfightforBALI #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #oktoberfest #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#skincare


0💬Normal

🌷LIVE FEARLESSLY EAU DE PARFUM PERFUME🌷 New perfum in the house!!! Bauan yg menambat hati dengan 3 bauan dlm satu botol❤️ Eau de Parfum (EDP) mampu memberi ketahanan bau selama 6-8 jam... Baru lah mewangi sepanjang masa... Rasa segar dan tampil konfiden‼️ Korang nak bau tak? 🙈Mehla kite main sembur2 biar semerbak bau dia tu melekat kt korang😊 #jihabeautyconsultantmarykay #marykay #marykaymalaysia #marykayjohor#marykayterengganu#marykaypahang #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #lumivieset#novemberpromo #jeragat #parutjerawat #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

Último cepillo disponible !!! Dos velocidades. Limpieza y masaje en un sólo paso. De regalo, 4 cepillos de repuesto. No te lo pierdas!!!. 2215900460. #cepillolimpiadorfacial #marykaycosmetics #skinvigorate #consultordebelleza


0💬Normal

Jom rawat masalah yg korang hadapi dengan "Botanical Effect". . Korang akan dapat kulit yg lebih bersih, lembut dan sihat.❤️❤️ Maslah jerawat or breakout juga akan beransur pulih. . Berminat?? Tapi risau bajet?? . Mai pm dlu..Husna akan suggest mengikut bajet korang..janji sama2 happy 💃💃💃. . . Whatsapp 0174727632 or Klik (link bio) ☝️☝️ Husna Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg


0💬Normal

Jom rawat masalah yg korang hadapi dengan "Botanical Effect". . Korang akan dapat kulit yg lebih bersih, lembut dan sihat.❤️❤️ Maslah jerawat or breakout juga akan beransur pulih. . Berminat?? Tapi risau bajet?? . Mai pm dlu..Husna akan suggest mengikut bajet korang..janji sama2 happy 💃💃💃. . . Whatsapp 0174727632 or Klik (link bio) ☝️☝️ Husna Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg


0💬Normal

Jom rawat masalah yg korang hadapi dengan "Botanical Effect". . Korang akan dapat kulit yg lebih bersih, lembut dan sihat.❤️❤️ Masalah jerawat or breakout juga akan beransur pulih. . Berminat?? Tapi risau bajet?? . Mai pm dlu..Husna akan suggest mengikut bajet korang..janji sama2 happy 💃💃💃. . . Whatsapp 0174727632 or Klik (link bio) ☝️☝️ Husna Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg


0💬Normal

Jom rawat masalah yg korang hadapi dengan "Botanical Effect". . Korang akan dapat kulit yg lebih bersih, lembut dan sihat.❤️❤️ Maslah jerawat or breakout juga akan beransur pulih. . Berminat?? Tapi risau bajet?? . Mai pm dlu..Husna akan suggest mengikut bajet korang..janji sama2 happy 💃💃💃. . . Whatsapp 0174727632 or Klik (link bio) ☝️☝️ Husna Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg


0💬Normal

Jom rawat masalah yg korang hadapi dengan "Botanical Effect". . Korang akan dapat kulit yg lebih bersih, lembut dan sihat.❤️❤️ Maslah jerawat or breakout juga akan beransur pulih. . Berminat?? Tapi risau bajet?? . Mai pm dlu..Husna akan suggest mengikut bajet korang..janji sama2 happy 💃💃💃. . . Whatsapp 0174727632 or Klik (link bio) ☝️☝️ Husna Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg


0💬Normal

Set penjagaan basic yang menjadi pilihan ramai utk merawat masalah jerawat dan breakout.😊😊. . . For free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0174727632 or Klik (link bio) ☝️☝️ Husna Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg


0💬Normal

Thank you🥰 your purchase made my day and I hope it brightens yours too❤️ Thanks on believing me ❤️ #marykayjb #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaykedah #marykayselangor #marykaymalaysia #marykay #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant


0💬Normal

Next Page