#budakperantau

Msh ada nk ucap I love you?? Ehh Selamat hari raya?? Sori² typo 🤭 dah ada ciri² bapak tangga ku miak ya 😂 . . #eidmubarak2020#budakperantau#staysafe#keeppraying#prayforworld


6💬Normal

first time beraya dekat negara kimchi hahaha 🤣. . #korea#springiscoming#budakperantau#seoul#🇰🇷


0💬Normal

3rd day of RAYA.. baju raya hri ni..wana biru.. kerja mcm biasa.. 😖😖 Salam Aidilfitri #Rayake3 #kerja #ED #HSB #Kedah #alorsetar #budakperantau #sarawakian


1💬Normal

selamat hari raya aidilfitri maaf salah silap 💫 ..raya tetap raya haha..semoga tahun ni lebih baik dr sbelumnya.. #ucapanraya #budakperantau #teamrayaselangor


2💬Normal

Tahun ni, raya di negri orang😁 Jauh dengan keluarga🤗 SELAMAT HARI RAYA #BUDAKPERANTAU


5💬Normal

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin #BudakPerantau #2020 #AllBlackMafia


2💬Normal

Hb to myself 😊😊and selamat hari raya AidilFitri kepada semua .. Alhamdulilah ,, Ary yg baik bulan yg mulia , brsyukur pda yg maha esa msih dberi brnafas .. Tq buat family , my loves and my fren yg wish dan x ptus ptus brdoa tuk dri ini , semoga kta semua sntiasa drahmati .. Amin ❤️❤️ Indah langit kerana awan , Indah laut kerana kebiruan , Indah AidilAdha kerana pengorbanan , Indah AidilFitri kerana kemaafan , 💥Selamat Hari Raya AidilFitri maaf zahir dan batin💥 #BudakPerantau #Klate #Kedah # #2405 # SelamatHariRayaAidilFitri


0💬Normal

SELAMAT HARI RAYA🌟#budakperantau


9💬Normal

GPO2 kito bakar dlu sedap xsedap suku kiro☹️#budakperantau


0💬Normal

Korang mesti tertanya2 kn benda apa ni... Ni adalah dodol yg ta jadi 😂😂😂😂😂😂 #budakperantau


2💬Normal

Raya taun ni xdpt blik kg😢#budakperantau


0💬Normal

After 28 years..we are still together..we are like twins but not twins.. #masabudak #nama #yan #ya #bilabesar #yanna #nadia #nama #budakperantau..


0💬Normal

Miss u all .. Lmak lagik mok jumpa .mkn sama... #budakcomel #budakperantau #korea


0💬Normal

How u spend u Quarentine at the home,,, I spend Quarentine dngn vc whit my baby boo,, I miss them🥺 so far i just Wanna spend my vc whit them #rindubudakperantauan #stayathome #staysafe #quarantine #budakperantau


0💬Normal

Jgn lupa guna mask #stayathome #budakperantau


2💬Normal

Esok start offday (lockdown) for 3 days.. dok umah je laaa... buat pa yg patut.. layan Netflix, kemas umah, makan dan tidor..🤭🤭 *gambarsekadarhiasan #stayhealthy #stayhome #staysafe #work #MCO #ED #hsb #Kedah #paramediclife #budakperantau #Sarawakian


0💬Normal

Semoga cepat ber akhir covid19 d seluruh malaysia ni ya allah. Amin.. #stayhome #budakperantau #sabahan.


0💬Normal

Eh main di alam✨ aja iya Dikota banyak virus 😏 . . #reposting #lfl💛 #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfff🙄 #lfl💛💛 #lgbt💛💙💙🏳️‍🌈🇨🇴💗 #lffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl💙💙 #kalteng #pencitaalam #budakperantau


96💬Normal

jangan lupa nk keluar rumah paka penutup muka semua tauu😬😷#anokjatikelate #budakperantau #rinduhalamankampungku


0💬Normal

THROWBACK JE Rindu nak Jejalan.. Tahun lepas travel dari kedah 🚗 Penang 🚗 KL 🚗 Melaka 🚗 Negeri Sembilan 🚗 Pahang 🚗 terengganu 🚗 Kelantan 🚗 Perak P cameron, Genting, Portdickson, Langkawi.. JB je xsmpai lg.. Bila la nak smpai JB.. #nakcuti #jejalan #travel #shopping #sarawakian #budakperantau #work #kedah #alorsetar


0💬Normal

Hidup aku bagai mimpi Betul-betul macam mimpi Banyak sudah kulihat Semuanya kuingat. . . . . . #jumzonerzphoto #jumzonerzspeak #lightroom #lightroompresets #huaweinova5t #nova5t #huawei #journey #budakperantau #ceweksabahinpenang #workmates #penangisland #mobilephotography #kclique #mimpi


2💬Normal

maaf ini dunia 🌏bukan syurga ✨ini dunia yang penuh dngan dugaan yang patut kita lalui😌#anokjatikelate #budakperantau #waze


0💬Normal

di sebalit benda ni ad terselit seribu makna 🤗🥰#anokjatikelate #budakperantau #ingatyangsatu #waze


0💬Normal

untuk move on bukan mudah untuk diri ku kerana diriku di didik dari kecik lagi untuk mengingati bukan untuk melupakan 🚶🏻‍♂️ #amboanokkelate #budakperantau #ingatyangsatu


0💬Normal

Doa kn selamat prjalanan ini.... #budakperantau #carikrezeki #masihmuda


4💬Normal

Sudah masak dengan permainan hati.. #125zrfamilia #125zr #rxzstilltheboss #budakperantau #budaksabah


0💬Normal

#budakperantau


1💬Normal

🔥🔥🔥 _ 𝐆𝐀𝐖𝐄 𝐊𝐀𝐁𝐔𝐓𝐔𝐇𝐀𝐍 𝐏𝐄𝐑𝐒𝐈𝐁 𝐊𝐀𝐁𝐀𝐍𝐆𝐆𝐀𝐀𝐍 @vikingtegalreja18 #persib_official #vikingpersib #vikingtegalreja18 #budakperantau #bandungjuara ##brebes #tegalreja


0💬Normal

Kerja kat kuantan.. lunch kat kemaman.. dinner kat ? Kelantan?? @budak.pasar #kerjakemakan #makanikutwaktu #makandidahulukankerjakemudian #budakperantau


1💬Normal

tempat dimana tempat suatu masa dulu ak mengenal erti persahabatan dan pekerjaan. .#gentinghighland #budakperantau * * * @kurtpyan


13💬Normal

Lirik - TERIMA KASIH SAHABAT®, ; Tidak pernah ku sangka Akan adanya dia Menarik tanganku Dari terus terjatuh Kedalam kegelapannya itu Tanpa adanya dia Sungguh tiada apa Didalam hidupku Hanya~lah kegelapan yang tiada gunanya (2) Oh tuhan jagakanlah Agarku bisa bersamanya Di setiap detik dan hari untuk bersama dengannya Tanpanya ku kan terjatuh Kedalam lubang yang sama Lubang yang tiada gunanya untuk hidupku Chorus Wahai sahabatku tolong dengarilah Luahanku kepada dirimu Kerana hanya kamu yang yang membawa diriku Kepada cahyanya yg benderang itu Ku berterima kasih kepada dirimu Tanpa kamu ku kan terus hanyut Ke dalam lautan dosa yg tiada penghujung Sesungguhnya ku hargai itu ******** Terkadangnya diriku Berseorangan diri Dengan mengingatkan Dosa dosaku dengan penuh rasa menyesal (chorus last) Wahai sahabatku aku berharap Agar engkau kan terus bersama Dengan diriku sehingga kita bertemu Kedalam syurganya yang indah itu Ku berterima kasih kepada dirimu Kerna adanya engkau denganku Dikala waktu susah dan juga senangku Sesungguhnya ku hargai itu Sesungguhnya kau lah sahabatku . @tarbiahsentapofficial @rabithahofficial @naufal.isa @ikmalgoku . Alhamdulillah.... Sorry kalau ada kekurangan . Harap ampa leh dengaq sampai abih la noh . Lirik dan cover by me ☺️ . #tarbiahsentap #sahabat #budakperantau #japansong


10💬Normal

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه Alhamdulillah ...lesen 2020 #santaihriminggu #tenangknfikiran #budakperantau #pARI ON👍👍


2💬Normal

Di satu sisi kita harus menyadari, terkadang seseorang bisa tinggal dihati kita tapi tidak dihidup kita... @ungu_band @keprimusiccover @indomusikgram @vokalplus @coverkarimun @musicstory.baper @cloudmusicgram • • • • • Vocal : @hafizhakbar11 Guitar : @saanitizer Location 📌 : Sichuan University, China #unguband #indomusikgram #covermusik #budakmelayudotcom #budakperantau #vokalplus #music


62💬Normal

Melalui rongga" kehidupan budak perantau untuk mencari sesuatu nasi.. #budakperantau


0💬Normal

Never trusted another person.👌 . . . . #budakperantau


0💬Normal

Assalamualaikum budak perantauan👣 semoga Allah SWT❤️🤲 lindungi diri kita dari orang yang jahat💢 dan kuat kan 💪semangat untuk mencari rezeki di tempat orang #budakperantau #sabahan


0💬Normal

Tiada Lagi Moment Sebegini Akan Terjadi Kerna Engkau Telah Menghadap Ilahi Al-Fatihah Mak, Ku Merinduimu 😔. #BeritaKepadaKawan #BudakKampung #BudakPerantau #2020


0💬Normal

Imagine yourself 👌 .. . . . . . . #budakperantau #sabahan


0💬Normal

Tanpa permulaan, tidak akan menempuh kejayaan dan keuntungan. #BeritaKepadaKawan #BudakKampung #BudakPerantau #2020


2💬Normal

Dengar2 ada makan BBQ di Tok Bali Raya Cino ni nga sek Perantau?? Yolo ko sobat2?? Kalu yolo gak kito nk standby mesin ni🐊💙😘 Follow 2k @mohdmurshahid @mohdmurshahid @syed_speedz #kronirempit #rempit #125zrfamilia #jenterapejuang #sekpistol #pjmc #125malaya #minahrempit #matrempit #rempitmalaya #kapcaimalaya #rempitrepost #kapcaiborneo #kapcaijahat #kapcaijahat #pecintakelajuan #jenterakita #125zr #pencintayamaha #budak_video_official #jentera_fly #budakvideoofficial #igbudakjiwa #BudakPerantau


1💬Normal

Akan Merasa Kesunyian Bila Orang Kita Paling Sayang Telah Pergi Kepada PenciptaNya. #KuRinduSenyumuMu #BudakKampung #BudakPerantau #2020


0💬Normal

ndak masalah selambat apapun kamu bergerak, asalkan kamu tidak berhenti. Tetap semangat selagi masih ada jalan teruskan syak 🔥💪😉 .Jangan lupa Bantu dukunganta teman-teman dengan cara like dan follow akun ini supaya lebih semangat ka bikin video2 yg bisa menghibur anda semuanya ✌️🤗 #daengogi #storywa #storykeren #storywakekinian #bugis #sidrap #pinrang #soppeng #wajo #bone #parepare #makassar #quotesindonesia #adapappaseng #adaogi #quotesbugis #katabugis#panyulaismylive#panyulaismylive#bugisquotes#videosantuy#storyanaogi#whatsapp#bugis#sabah#sandakan#budakperantau#sulawesiselatan#tawau#lahaddatu#kunak#semporna


0💬Normal

#Repost @_zhidni_ • • • • • • Ponpes Tahfidz dan It Darul Fithrah Orang berilmu dan beradab tidak akan diam di kampung halaman, Tinggalakan negrimu dan merantaulah ke negri orang. Merantaulah, maka kau akan mendapat pengganti dari kerabat dan kawan berlelah lelah, manisnya hidup terasa setelah berlelah lelah berjuang #budakperantau #anakrantau #santri @santriindonesia


0💬Normal

Berkemah Berkemah Berkemah 🏔⛺️⛰ Melihat keindahan yg semulajadi 🤗😍👍 Melihat kekuasaan tuhan yg ESA 😉👆🥰 #mencariketenangan #hiduptampaGAJET #Budakperantau


0💬Normal

Hala tuju masing2 sekarang xkeno sakit palo dx mikir kotrei👍👌 #caulu #waklopok #budakperantau


0💬Normal

"Jadilah dirimu layaknya senja, kehadirannya selalu membuat ketenangan dan kepergiannya selalu membuat kerinduan".. #budakperantau #jebus#babar#babel


11💬Normal

Kenangan 2019 #budak2hutan #specialbrads #budakperantau


0💬Normal

Suatu masa nnti kita akan merindui kenangan disini. #studentlife #nakaltapiberakal #budakperantau


12💬Normal

Next Page